Robinson Ekspeditionen 2008

Robinson Ekspeditionen 2008 Anonym
Dette er den officielle tråd for Robinson Ekspeditionen 2008, som bliver sendt på TV3 hver mandag kl. 20.00.

Her vil der komme opdateringer efter hvert afsnit.

Hvis du ikke har TV3, så fortvivl ikke. Du kan se alle afsnittene samt ekstramateriale på http://www.tv3.dk/content/blogcategory/2346/2249/. Hvert afsnit bliver dog først lagt ud en uge efter sendetid.


Sådan så holdene ud fra begyndelsen...

Udfordrene: Berthel, Bo, Henrik, Hilde, Jan, Jeanett, Martin, Sheila, Sido, Tina.

Paradisoerne: Benjamin, Daniela, Emil, Haider, Jacob, Karina, Mads, Marie, Michelle, Mirja.

Afsnit 1 - sendt 1. september 2008 Anonym
Deltagerne fester løs i Malaysias hovedstad, Kuala Lumpur på ægte Paradiso facon. Pludselig vælter politiet ind og arresterer hele bundtet. Nogle ser forskrækkede ud, andre råber og skriger, mens de modsætter sig arrestationen, og andre igen har et lille smil på læben, der siger at de har gættet, at det er en del af showet.

I et lad på en lastvogn bliver deltagerne kørt af sted. Efter mange timers kørsel (det er pludselig lyst) bliver folk bedt om at tage tøjet af, og ifører sig orange fangedragter. De bliver lænket til hinanden. Bo, som er udfordrer, nægter og kalder det ’fastistoidsk lortetv’, så han bliver bedt om at gå. De andre deltagere bliver sejlet til et ukendt sted i junglen. Her bliver de sat i burer, mens en malaysisk officer råber ’have a nice holiday’.

Buret inde:
Jakob Kjeldbjerg dukker op og fortæller holdene, at Udfordrerne allerede har mistet en allieret i Bo. Han tilføjer, at de skal blive i burene på ubestemt tid, dog kan de vælge at give op, men ikke før næste dag. Giver de op, forlænger de deres kammeraters tid i buret med et døgn.

I Paradiseburet er Mirja og Marie utrøstelige og vil hjem. Udfordrerne er lidt sejere. Bertel Brandmand, håber det bliver ved med at være benhårdt og ikke ’sådan noget coca-cola fest og farver’. Paradisoerne tuder videre, de er så at sige langt fra Paradis.

Sheila som er udfordrer og kristen, finder trøst i Biblens ord, og netop Biblen ligger tilfældigvis på burets bund.

Udfordring:
Næste morgen er alle smadret i kroppen (undtagen Bertel Brandmand) af at have sovet på burets træpinde.

Til den første udfordring har hvert hold fundet en person med gode overtalelsesevner; Paradisoerne har valgt Benjamin, og Udfordrerne den gudfrygtige Sheila. De to skal gå med Kjeldbjerg, og hver tage en ven med. Det bliver benhårde Bertel (udfordrer) og Mirja (Paradiso).

Udfordringen går ud på at Benjamin skal overbevise Bertel om, at udleverer nøglen til Paradisoernes bur, så de kan slippe fri. Han skal bruge torturmetoden fra Guantanamo, Water Boarding. Benjamin er flink, han vil ikke udsætte Bertel for den slags. Sheila får den samme udfordring og siger – på ægte kristen vis – at det vil hun ikke udsætte Mirja for.

Efter udfordringen bliver det for meget for Mirja og Marie at være i buret, så de vælger at hejse flaget. Men Kjeldbjerg har kun en flybillet hjem, så Mirja og Marie skal vælge hvem af dem der får lov at rejse - det bliver Mirja der forlader Ekspeditionen.

Dermed har Udfordrerne vundet udfordringen og de bliver sluppet ud af buret for at blive sejlet ud på øen. Paradisoerne må tilbringer natten i en grotte, mens Udfordrerne går i land på øen og finder deres overlevelseskasser.

Den første dyst:
Er stafetløb, på en forhindringsbane, med tunge sandsække til lands og til havs. Dem der først når i mål har vundet dysten men vandet som de skal slæbe sandsækkene i er fuld af brandmænd.

Paradisoerne vinder udfordringerne og specielt Jacobs indsats imponerer Kjeldbjerg. Men han er blevet slemt brændt af brandmænd så efter et lægetjek bliver han sendt på hospitalet.

Det tabende hold, Udfordrerne, skal i øråd. Holdet synes, at der er for mange Alfahanner i gruppen og stemmer Jan hjem.


Sådan så holdene ud...

Udfordrene: Berthel, Henrik, Hilde, Jeanett, Martin, Sheila, Sido, Tina.

Paradisoerne: Benjamin, Daniela, Emil, Haider, Jacob, Karina, Mads, Marie, Michelle.

UDE: Bo (udfordrer), Jan (udfordrer), Mirja (paradiso).

Afsnit 4 - sendt 22. september 2008 Anonym
Hos Udfordrerne prøver Henrik at finde ud af, hvem han skal slå pjalterne sammen med, efter Berthels tragiske afsked. Han vælger Tina men hun er i tvivl om, hvordan hun skal kunne holde nogle af de andre deltagere ud særlig længe.

Hos Paradisoerne forsøger Mads og Michelle, at forstå hvordan Michelle kunne få så mange stemmer ved sidste øråd. Det går hurtigt op for dem, at den taktiske Karina nok er en vigtig brik i det puslespil.

Kappestrid:
Denne gang er præmien fire høns, salt, dåsemad, dykkerbriller og fiskegrej. I løbet af to omgange, skal deltagerne, i hold på tre, have mindst én bold på hundrede kilo over på modstanderens side, det foregår i en ’pool’ fuld af muddervand.

Første omgang vindes af Udfordrerne, anden omgang ligeledes og det betyder, at de har vundet kappestriden. Kjeldberg håner Paradisoerne lidt ved at sige, at de måske ikke skulle have bakket op om Benjamin og hans beslutning om at forlade Robinson, for ham kunne de godt have brugt under den strid.

Emil begynder at være glad for at være en del af gruppen, han har endnu ikke tabt og endnu ikke været i øråd, han er en lykkeridder. Paradisoerne har det mindre godt, der er gået taktisk spil i den og deltagerne på denne side, tænker mest på, hvordan man redder sig selv. Karina kører sit sædvanlige manipulerende og taktiske spil.

Nye hold:
Begge hold får besked på at pakke alle deres ting, fordi de vil blive hentet af en båd. Forvirringen er total. Men da båden sejler op mod en lille ø, hvor der stadig står bure fra dengang deltagerne kom, hører man flere af dem sige ’Nej, nej, nej’. De havde håbet på noget mere eksotisk.

På Paradisoernes side håber Mads på at holdene måske skal slås sammen og det er han glad for da det måske kan hjælpe Michelle. Ovre hos Udfordrerne tænker Sheila det samme og er også glad, for hun er ved at være træt af sit hold.

Holdene bliver bedt om at gå ind i separate burer. Så snart de er i buret fortæller Kjeldberg, at der ikke længere er noget der hedder henholdsvis Paradisoer eller Udfordrere.

Emil og Jan har en fordel, da de har været på begge hold. De bliver derfor udnævnt som høvdinge. De får fredspibe og vodka, som de kan hygge sig med, imens de forhandler om de andre deltagere. Jan har ikke meget lyst til at være på hold med de eks-Udfordrerne igen så Jan prøver at drikke Emil fuld. Det virker dog ikke, Emil er en god forhandler. De andre står i buret og er nervøse, de kender ikke deres skæbne.

Efter forhandlingerne ser holdene således ud:
Emil, Hilde, Daniela, Sido, Karina og Haider ender på Sembilang og på det andet hold Mads, Michelle, Jan, Tina, Sheila og Henrik på Tenga.

Martin sidder fortsat i sit bur, men han har det fint, og det har han grund til for der er bud efter ham. Jan vil have ham, fordi Martin som den eneste ikke stemte på ham, da Jan blev stemt ud og Emil vil have ham fordi han har brug for mere råstyrke. Martin kommer, efter heftige forhandlinger, med Emil til Sembilang.

Den fjerde dyst:
Nu skal vinderne forsøge at drukne hinanden. Det er ikke tortur, men det er meget meget koldt. Én fra hvert hold ligger i en kiste med vand, kammeraterne skal på skift bringe en isklump ad gangen gennem den iskolde vandgrav over til modstanderens kiste, den person i kisten der først giver op har tabt. Henrik og Haider skal ligge i kisterne. Henrik giver først op, og Haider har vundet for Simbalang.

Øråd:
Tina tror, at hun og Henrik stadig har en aftale om, at de vil have Sheila ud. Meeeen Henrik har andre planer, han vil gerne have Tina ud. Mads overvejer lidt om det er Henrik, der skal smides ud.

Mads og Michelle er godt tilfredse med deres nye hold, Mads forklarer, at han er glad for, at han ikke længere kun behøver at tale om sex og sprut, det er han blevet for gammel til. Henrik og Jan mundhakker, de stoler ikke rigtigt på hinanden. Det andet hold kan bruge to stemmer til aftenens øråd og dermed svække Tengaholdet. Jan er fredet af sin talisman. Kjeldberg fortæller, at det andet hold har valgt at bruge deres stemmer.

Ved afgørelsens stund er det Tina og Henrik, der står for skud med de fleste stemmer. Tina ender med at få fire og det betyder, at Kjeldberg ikke engang når at læse alle stemmer op. Tina tager hjem.


Sådan så holdene ud...

Sembilang: Daniela, Emil, Haider, Hilde, Karina, Sido.

Tenga: Henrik, Jan, Mads, Michelle, Sheila, Tina.

UDE: Benjamin (paradiso), Berthel (udfordrer), Bo (udfordrer), Jacob (paradiso), Jeanett (udfordrer), Marie (paradiso), Mirja (paradiso), Tina (udfordrer).

Afsnit 5 - sendt 29. september Anonym
Det viser sig, at Emil, Haider og Karina forsøger, at få Henrik smidt ud af Robinson Ekspeditionen. De stemmer de gav Tengaholdet i sidste uge, var til Henrik. Det tager Henrik ikke så slemt, for det må jo betyde han er en trussel, og dermed at han spiller spillet rigtigt. Som I nok kan huske, var det Tina der røg ud ved sidste ø-råd, så det kommer som lidt af et chok for de tre, da de ser at Henrik stadig er med ved den næste kappestrid.

Den femte kappestrid:
Det handler om at fokusere; tre fra hvert hold skal hænge med hovedet nedad, de er målmænd. To modstandere skal forsøge, ved hjælp af en katapult, at skyde en bold forbi målmændene og ramme nogle krukker, der er opstillet bag målmændene. I dag er præmien et luksusophold for to, en kvinde og en mand, champagne, luksussuite, en fantastisk middag, dobbeltseng, privatbadeværelse osv. osv. Resten af holdet får en hovedpude.

Sembilangerne (Haider/Emil) vælter syv krukker, det gør Tengaerne (Sheila/Jan) også. Det betyder at der er omkamp, den vinder Sebilangerne med 3-2. Nu skal de hjem og finde ud af, hvem der skal på luksusophold. De trækker lod, og blandt pigerne er det Daniela, der skal af sted og af drengene bliver det Emil, som altid er lidt heldig.

Hos Tengaerne er der dog også fest og glæde, Michelle ser en kæmperokke, og Henrik spidder den. Det betyder at der er aftensmad. Jan har fundet sin guitar frem, og Henrik synger en hjemmelavet sang om Tenga, det lyder ikke særlig godt, men der er dømt total hygge.

Brevet:
Daniela og Emil, som skal på luksusophold, får et brev. De må ikke tage af sted før de har været ovre hos modstanderne, og inviteret et par med derovre fra. Motivet bag valget må de selv bestemme. De tager til Tenga, og fortæller modstanderholdet, at de er bange for, at de kommer med dårlige nyheder. Tengaerne bliver helt forskrækkede, men til sidst indrømmer Emil, at han og Daniela rent faktisk er kommet for at invitere kæresteparret Mads og Michelle, med på luksushotel. Det er næsten som at være tilbage på Paradise Hotel. Emil fortæller, at motivet bag egentlig mest var hygge, men han håber også, at de måske vil fortælle lidt om hvorfor Henrik stadig er med. De hyggesnakker lidt og så er det sengetid.

Næste morgen tager de hjem. Mads og Michelle har taget frugt, sukker, smør, papir og vin med tilbage, som var på deres værelse, og de vil selvfølgelig gerne dele lidt med deres hold. Emil og Daniela kommer kun tilbage med lidt sladder om Henrik.

Nye deltagere:
Men inden det hele går i gang ankommer to nye deltagere, Laila (endnu ukendt) og Paradise vinderen Nick. De kommer på hver deres hold. Haider er ikke vildt begejstret for at se Nick, men er dog glad for at han ikke er på hans hold. Lailas hold ved ikke helt, hvad de skal tro; Karina mener, hun ligner en gammel fiskekone og Emil siger, at hun ikke ser ud af meget fysisk.

Dysten:
Fem fra hvert hold er låst inde i hvert sit bur ude på havet, det gælder om at komme ud af buret, men det betyder at buret og dem der låst inde, skal have bakset buret ind på stranden og op på en lille platform. Når de når platformen skal de løse et puslespil, der gør at de får fat i en kniv. Den skal de naturligvis bruge til at skære sig fri med.

Sembilangerne vinder endnu en gang, med Emil i spidsen. Kjeldbjerg fortæller ham, at der har været ni stride og dyster i alt, Emil har været med på vinderholdet i samtlige, og er ved at skrive Robinsonhistorie.

Tengafolkene skal lige bearbejde, at have fået Nick på holdet. Jan sidder og filosoferer lidt over hvad Nick er for en fyr, mens Henrik allerede er godt i gang med at alliere sig med ham og lægge planer med ham i vandkanten. Det er Nick dog ikke helt vild med. Mads siger, at han først var lettet, men nu synes han Nick er lidt anstrengende. Problemet er at Nick bare rager til sig i gryden.

Hos Sembilangerne fornemmer Laila, at hun ikke er helt velkommen og det har hun ret i, specielt pigerne taler ikke pænt om hende, når hun ikke er i nærheden. Drengene forsøger, at forklare hende, hvad der sker i spillet og hvem de håber ryger ud i ø-rådet: Henrik. Henrik selv tror, at han er urørlig.

Ø-råd:
Ved ørådet ser Henrik lidt usikker ud. Hver gang Henrik siger noget ser de andre lidt lumske ud. Den ene efter den anden smider Henriks navn i urnen. Nick siger endda til kameraet, at der kun er et hold og det er Paradisoholdet.

Michelle får to stemmer, men med hele fire stemmer bliver det Henrik som må forlade Robinson Ekspeditionen. Han synes, han har vist de andre, at han er en rigtig spiller, og at nogle af de andre deltagere bare har fedtet sig igennem, hvad det så end betyder.


Sådan så holdene ud...

Sembilang: Daniela, Emil, Haider, Hilde, Karina, Laila, Martin, Sido.

Tenga: Jan, Mads, Michelle, Nick, Sheila, Tina.

UDE: Benjamin (paradiso), Berthel (udfordrer), Bo (udfordrer), Henrik (udfordrer), Jacob (paradiso), Jeanett (udfordrer), Marie (paradiso), Mirja (paradiso), Tina (udfordrer).

Afsnit 6 - sendt 6. oktober 2008 Anonym
I dette afsnit af Robinson taler alle om Henrik, og alle er sikre på, de har fået den rigtige person smidt ud undtagen én… Den nyankomne Laila mener, det stadig er Paradisoer mod Udfordrerne, og derfor synes hun, det er lidt naivt af ’de gamle Udfordrere’, at blive ved med at kyle deres egne hjem.Den sjette kappestrid:
I dag er der meget mere på spil end deltagerne aner. En deltager fra hvert hold, skal stå i en svingdør og snurres rundt og rundt af to modstandere indtil Kjeldberg siger stop. Derefter skal den rundtossede deltager, løbe ned og have fat i en stang. Det hold der først har fem stænger, har vundet.

Sembilangerne vinder kappestriden, og det er Haider der får den sidste stang, som har en ekstra præmie tilknyttet -en potentielt dødbringende magt. Haider bliver tilbage med Kjeldbjerg, mens de andre deltagere tager tilbage til deres respektive øer.

En Prins på Tenga:
Da Tengaerne kommer hjem, står der en fin kongetrone på strandbredden. De kan godt regne ud at Haider formentlig skal til at koste rundt med dem eller det der er værre. Og ganske rigtigt. Haider ankommer stående på boven af båden, som Jack i Titanic. Han erklærer at han er prinsen af Tenga, og at han skal henrette én af dem.

Han beder Nick om at læse et brev; hvori der står at Haider må smide lige præcis den person hjem, som han har lyst til, og at han har Kjeldbjergs fulde opbakning. Hver enkel af dem, får fem minutters audiens, til at overbevise Haider om, ikke at smide ham/hende hjem.

Audiensen begynder. Haider spørger Mads, om han stadig kan stole på ham, hvis han smider Michelle ud. Det mener Mads godt han kan, så længe den gamle aftale om, at det er Paradisoer mod Udfordrerne, holder. Til Sheila spørger han, hvem hun ville smide ud fra sit eget hold, hvis hun kunne vælge. Hun svarer Nick, siden han kom sidst.

Jan bliver spurgt, om han er en ægte Paradiso og om Haider kan stole på ham. Haider spørger derefter om hvem Jan ville smide ud, hvis valget stod mellem Haider selv eller Mads. Jan svarer, at han ville smide Mads ud før Haider - Jan og Haider har nemlig en gammel aftale om ikke at smide hinanden ud… til det svar, smiler Haider skummelt.

Michelle bliver spurgt om, hvem der skal smides ud; hende selv eller Mads. Det nægter hun at svarer på, og siger det må være op til Haider. Så snart det er Nicks tur, bliver Prins Haider ond i sulet, der er stadig lidt nag fra Paradise Hotel, som Nick fik ham smidt ud fra. Han beder Nick sætte sig på knæ og siger til ham, at han synes det er sjovt, at netop de to står overfor hinanden i denne situation. Nick spørger hvorfor, Haider siger: ’Du skal ikke stille mig spørgsmål’. Haider nyder hvert et øjeblik, det gør Nick ikke.

Haider vil vide, om han kan stole på ham. Nick siger, at han kan love, at han ikke stemmer på Paradisoer førend alle Udfordrerne er væk. Til sidst får Nick end advarsel, han skal huske på, at Haider er Prinsen over Tenga og hvis han hører, at Nick har bagtalt ham, vil det få strenge konsekvenser.

Næste morgen vågner prinsen i sin Kingsize seng, de andre sidder og ser bekymrede ud lidt længere henne ad stranden. Kjeldbjerg kommer anstigende og spørger Haider, om han vil benytte sig af sin dødbringende magt. Det vil han gerne. Så er det henrettelsestid; én for én skal de træde et skridt frem, når Kjeldbjerg siger deres navn. Herefter bliver deres skæbne bestemt af en opvendt eller nedvendt tommelfinger fra Haider. Den onde tommelfinger får Sheila. Nick ser lettet ud, og det betyder også at Haider er sine Paradisoer tro. Sheila er ked af det og rystet.

Da al ståhejen omkring Haider er overstået, fortæller Laila de få Udfordrere der er tilbage, at hende og Nick overværede middagen mellem Mads og Michelle og Daniela og Emil, de hørte alt hvad der blev sagt og derfor ved hun med sikkerhed, at der stadig er tale om Udfordrere mod Paradisoer. De andre, tror simpelthen ikke på hende. De mener, at hun er ude efter opmærksomhed, eller at hun er lusket og at det er hendes spillemåde. Men det sætter alligevel tanker i gang.Udfordringen:
Begge hold for et brev hvori der står at de skal finde tre på holdet, der er gode til at dykke og holde vejret. Hvert hold har en vægtstang, den skal deltagerne på skift holde i vandret position indtil en holdkammerat tager over. Hvis de ikke venter på holdkammeraten falder stangen ned og smadrer en ballon fyldt op med ’blod’. Holdet der lader deres stang falde først har tabt.

Emil, Haider og Laila kæmper for sembilangerne. Michelle, Jan og Nick kæmper for Tenga. Sembilangerne vinder endnu engang. De nyder deres sejr, Emils 11. i træk. Tengaerne ser lidt mere betuttede ud, de skal gennem endnu et øråd og vil derefter kun være tre tilbage.Øråd:
Der bliver talt meget frem og tilbage, om hvem der mon ryger ud til aftenens øråd, da der ikke er mange at vælge imellem på Tenga.

Hos Sembilangerne er de gamle Udfordrere begyndt at overveje om Laila måske har ret. Noget kunne tyde på det, for hos Tengaerne sidder Michelle og siger, at Haiders henrettelse af Udfordreren Sheila tyder på, at der stadig er alliance mellem Paradisoerne. Hvis det er tilfældet er Jan i stor fare for at ryge ud til aftenens øråd.

Da det bliver tid til øråd, bliver Mads spurgt om der er en speciel alliance mellem ham og Michelle, der går endnu dybere end den der er mellem ham og de resterende Paradisoer. Til det siger han, at Paradisoerne stadig holder sammen. Jan ser meget bekymret ud, og ligner en der begynder at tvivle på, om Paradisoerne rent faktisk ser ham som en af dem.

Det spørger Kjeldbjerg til. Jan svarer, at han tror de holder sammen. Men Mads står med et lusket smil og Nick forklarer, at han rent faktisk er en ÆGTE Paradiso, så han er en del af masterplanen. Efter afstemningen er Tengaerne Robinson historiens mindste hold. Nick får tre stemmer, hvilket betyder at Paradisoaftalen – i hvert fald for Michelle og Mads – er stendød. Det er første gang i denne ekspedition, at Paradisoerne har slagtet en Paradiso… det finder Kjeldbjerg interessant.


Sådan så holdene ud...

Sembilang: Daniela, Emil, Haider, Hilde, Karina, Laila, Martin, Sido.

Tenga: Jan, Mads, Michelle.

UDE: Benjamin (paradiso), Berthel (udfordrer), Bo (udfordrer), Henrik (udfordrer), Jacob (paradiso), Jeanett (udfordrer), Marie (paradiso), Mirja (paradiso), Nick (paradiso), Sheila (udfordrer), Tina (udfordrer).

Afsnit 7 - sendt 13. oktober 2008 Anonym
Der er elleve deltagere tilbage men kun ti deltagere skal fortsætte i ekspeditionen. En udholdenhedsprøve afgøre hvilken deltager skal hjem. Deltagerne skal klamre sig til en pæl - de første seks, der falder ned er i farezonen og de fem der bliver hængende længst er fortsat med i Ekspeditionen. Alle placeringer har en betydning, så det gælder om at blive hængende, så længe som muligt.

Karina, Martin, Daniela, Haider, Sido og Mads bliver de seks tabere. Hilde, Emil, Jan, Michelle og Laila holder fast længst. Den endelige vinder er Laila.

De fem vindere skal sætte sig ved et bord, og fem af ’taberne’, skal sætte sig ved dem. Karina som faldt af pælen først skal vælge bord sidst. Hun vælger at stille sig ved Sido og Hilde hvor hun tror hun har en chance for at blive valgt af Hilde. Men det er konkurrencens vinder, Laila, som får lov at bestemme hvem der skal hjem - og hun vælger Karina.

Efter konkurrencen bliver Tenga og Sembilang holdene slået sammen og deltagerne skal nu for sig selv. Men først skal alle samarbejde - de skal bygge et hjem på den nye ø, Rapang.

Den syvende Robinson Dyst:
Nu kæmper deltagerne ikke længere i hold. Den vindende deltager kan ikke smides ud, og taberen ender i ørådet uden stemmeret.

I dysten skal deltagerne, med bind for øjnene, have fat i et af de stykker stof, der ligger spredt ude på stranden. Taberen skal findes blandt de fire, der ikke får fat i et stykke stof. Emil, Haider, Jan og Sido får intet stof. De bliver de andres ”bullseye”. Michelle, Laila, Hilde, Mads, Martin og Daniela skal herefter skyde små sandsække efter de fire ’bullseye’. Den de skyder efter bliver taberen og vil ende i ørådet uden stemmeret. De fleste sigter efter Sido, og hun skal i ørådet uden stemmeret.

Alle deltagerne får at vide, at de har gjort et godt stykke arbejde med at bygge deres nye hus. Som belønning får de kaffe, cigaretter, mel, chokolade og alt muligt andet guffeliguf.

Øråd:
Alle skal kæmpe for sig selv til dette øråd. Der bliver diskuteret frem og tilbage om spillet er gået i gang endnu. Hilde tror det ikke og Laila siger hun ikke ved det. Kjeldbjerg spørger Haider, om det stadig er Paradisoer mod Udfordrerne, hvilket han svarer nej til.

Martin er fredet med sit trofæ og Sido har ikke stemmeret. Hun får næsten samtlige stemmer og er dermed ude af Ekspeditionen. Til sidst erklærer Kjeldbjerg, at skulle nogen stadig være i tvivl, så er spillet altså i fuld gang.


Sådan så holdene ud...

Sembilang: Daniela, Emil, Haider, Hilde, Laila, Martin.

Tenga: Jan, Mads, Michelle.

UDE: Benjamin (paradiso), Berthel (udfordrer), Bo (udfordrer), Henrik (udfordrer), Jacob (paradiso), Jeanett (udfordrer), Karina (paradiso), Marie (paradiso), Mirja (paradiso), Nick (paradiso), Sheila (udfordrer), Sido (udfordrer), Tina (udfordrer).