Rocker på bistand

Rocker på bistand Fessen
i thailand godt gået hvis han får sendt 30.000 til thailand hver måned i bistand.
http://www.bt.dk/krimi/artikel:aid=458468/

Truet dyreart Den forundrede
Den såkaldte rockerfugl (underart af den udbredte spjældfugl) har fundet sit refugium dybt inde i den thailandske jungle.

Rockerfuglen var tidligere stærkt udbredt i Danmark, men en intensiv jagt har tvunget den til at søge tilflugt langt fra vore breddegrader.

Det ser ud til at rockerfuglen trives storartet på de sydlige himmelstrøg, og at fuglen undgår den udryddelse, som den overdrevne jagt i Danmark har truet den med.

Rockerfuglen har været efterstræbt pga. sine farverige, men stjålne og lånte fjer.
Dens levevis, som gør den let genkendelig i omverdenen, har også gjort den forhadt her på vore nordlige himmelstrøg, idet den har det med at puste sig op og virke aggressiv på sine omgivelser, hvis man overskrider dens territorium.

Selvom fuglen tilsyneladende har bosat sig og trives i det thailandske, ser det ud til, at mange af individerne stadig føler en tilknytning til det danske landskab, idet flere individer til stadighed foretager fugleflugtstræk til Danmark for at fouragere. Men fuglen kan ikke længere trives i det kolde danske klima og må nødfodres for at samle kræfter til igen at foretage fugleflugtstrækket tilbage til Thailand.

Hvad er sokfis
forskellen,en muslim der er på bistand i Danmark,men køber og ejer en hel landsby i Pakistan eller en rocker der for bistand i Thailand ????????

kan det lade sig gøre ? CasinoJANE
kan det virkelig lade sig gøre at få 30.000 kr udbetalt på bistand ??? Jeg har selv været enlig forsørger på bistand, men der langt fra det jeg fik til 30.000 kr. Fatter det ikke.. ved i hvordan man gør ?

Der er en stor forskel på , hvordan sagsbehandlerne behandler deres klienter. mandaabenraa
Som single har jeg prøvet flere gange , at blive tvunget til at arbejde uden en overenskomst , og langt under en normal indtægt.

Man må ikke have formue. Engang sagde min sagsbehandler til mig , at bilen SKULLE jeg af med , ellers så kunne jeg ingen penge få fra kommunen. Banken havde financieret bilen , så dem blev jeg uvenner med , bilforhandleren skulle tage bilen tilbage - han forstod ikke noget af det hele.

Sagsbehandleren - du kan jo " bare " sælge bilen - det må jeg ikke , når den ikke er betalt.

Man kan " bare" få kontanthjælp på 30.000,-kr. pr. mdr. , der er noget som ikke er OK.

Kik ind på www.ladk.dk , og se hvordan andre bistands klienter bliver behandlet , man skal åbenbart være kriminel , så giver det en rimelig indtægt.

Organiseret kriminalitet er der penge i + kontanthjælp.Han må have en meget gavmild sagsbehandler.Man SKAL " stå til råddighed for arbejdsmarkedet".

Jeg har også læst i BT. om , at ..... mandaabenraa
... mange muslimere får kontanthjælp i Danmark , og ejer et hus eller sommerhus i et andet land ( man må ikke have formue).Formue er et hus , en bil , højest 20.000,-kr. for et par , single 10.000,-kr. , samt lignende værdier.

En dame ved navn ***** , manden var i fængsel , fordi han havde dræbt sin datter.
Moderen sagde til en BT. journalist , at de fik jo mange penge i Danmark ( kontanthjælp) , og de ejede TO huse i et andet land.

Alle andre får smadret deres økonomi og liv , fratages det de ejer - huset på tvangsauktion , bilen af med den.

Jeg er meget sur på de sagsbehandlere.