ROD ROD ROD... HJÆLP!!

ROD ROD ROD... HJÆLP!! Anonym
Hvad gør man når man bare er helt omgivet af rod? Det er mig selv - og min kæreste - som har lavet rodet, og ingen af os tager os sammen til at rydde op... Er der ikke nogen som har nogen gode råd til os?? Det er irriterende, men vi gider ikke... Der er så mange andre ting vi hellere vil...
HJÆLP
Hilsen Rodehovedet...

Dumt spørgsmål anonym
Lad være med at lave rod.Hvor svært kan det være.
Total dumt spørsgmål.Hvordan undgå rod.

Hjælpeløse Just2
To hjælpeløse og svage sjæle er hvad i er.

Få fingeren ud, prøv det !

Betal... rubbles
..jer fra det - lej en rengøringskone / hjemmeservice-firma og når de har ryddet op, så er det på med lidt selv-disciplin og holde det pænt derefter...

Årsagen ? stifinder
Rod kan være et symptom, på hvordan i har det indeni.
Lyder det sandsynligt, er du/i velkomne til at skrive til min mail. Så kan vi afdække hvilke tiltag du/i har brug for. overskud@sol.dk
M.v.h. overskud.

simpelt noerdk
Det er egentligt meget simpelt. Ryd op før det bliver uoverkommeligt.

Det tager f.eks. ikke lang tid at vaske 2 tallerkner op, men at vaske en helt uges forbrug af service er både uoverkommeligt og tager en del tid.

Og så er det sgu' ellers bare at tage sig sammen. :o)

her er hjælp cece
hej der er en en der kommer ud og hjælper med at få styr på tingene, hendes hjemmeside er:
www.rodbehandling.nu

ellers findes der også bøger om hvordan man kan komme i sving med oprydningen, er selv et rodhovede, men det har hjulpet at finde frem til årsagen også bare gå igang, beløn dig selv under vejs, fx med et stykke slik, eller hvad det nu er du godt kan li.
sat dig et mål, overhold det og gå ud og køb dig lidt godt til HJEMMET bagefter :O)
held og lykke

Tak Anonym
Det var brugbart... Det er taget til overvejelse!!

Det` leth. goldstar1977
Hej

Det er så nemt med oprydningen. Der er aldrig nogen som har lyst til at rydde op.. Men, prøv dette råd. Hver gang i har spist eller fundet papirer eller læst reklamer, så ryd selv op. Det tager meget kort tid, hvis man rydder op hver gang man har rodet. Derudover giver det en dejlig følelse hver gang der altid er ryddeligt.. PRØV DET..

Hmm... Anonym
Hmm... Hvis det var så enkelt for mig, ville jeg blive glad...

Tjah... Anonym
Det kan godt være at du ser sådan på det, men vi er jo allesammen forskellige, og jeg kan sikkert nogen ting som du ikke kan, så du er sikkert lige så svag og hjælpeløs på andre punkter...

Tak, men Anonym
Det har vi faktisk prøvet... Men det går altid galt...

God løsning Anonym
Og det bliver måske også det vi gør i sidste ende...

Har prøvet Anonym
Men det holder meget meget kort...

Er vi de eneste?? Anonym
Der har det problem??

NEEEEEJ! Rodehoved2
Det ser godt nok ud til, at alle mange af debattørerne har større selvdisciplin end du og jeg. Kender det alt for godt - og kender også mange andre der har det på den måde. Laver en ordentlig, grundig oprydning og rengøring og i løbet af en uge ligner det igen noget der er løgn.
Måske kommer det også an på hvordan man lever sit liv - vi er i øjeblikket begge ved at aflevere speciale. TAger hjemmefra kl. 7 og er hjemme kl. 20 hver aften. Når vi har fået knoklet mad sammen og spist, så er det ikke liiiige sådan at vi får lyst til at drøne over gulvet med støvsugeren eller andet rengøringsrelateret.

Desuden har vi det overordnet lige som jer, der er mange andre ting vi prioriterer højere, og ganske enkelt derfor ender oprydning langt nede på listen, og man bliver først ærgelig over det, når det er uoverkommeligt.

Du er altså ikke alene - håber det lettede lidt!