Rolf Barfoed - erfaringer?

Rolf Barfoed - erfaringer? Boligsøgeren
Hej, jeg står og skal finde en lejlighed i Odense. Jeg har været ude og kigge på et par stykker hos nogle private, men den generelle kvalitet er virkelig lav. Det er mildest talt noget gammel l... meget af det, og prisen alt for høj i forhold til kvaliteten.
Så har jeg set at Rolf Barfoed har nogle virkelig lækre lejligheder, lækkert køkken, lækkert bad, lækre rum osv. Og prisen matcher også kvaliteten.
MEN men men, jeg har jo selvfølgelig også hørt alle rygterne og historierne om Rolf Barfoed og hans forretningsmetoder. Hvordan nogle lejere er blevet ruineret af ham da de skulle flytte ud, osv.
Så jeg er virkelig i tvivl her, på den ene side har han præcis de lejligheder jeg eftersøger, men tør jeg at indgå lejerskab hos ham?
Derfor spørger jeg nu, er der nogen der har dårlig/god erfaring med Rolf Barfoed? Er han stadig lige så slem som han altid har været, eller er han begyndt at lære hvordan man behandler sine lejere ordentligt?

På forhånd mange tak for hjælpen.

Lad værre! Anonym
Jeg er en af de såkaldte lejere som er blevet halvt ruineret af rolf barfoed, boede i en lejlighed med et indskud på omkring 30000, og da mig og mine samboer skulle flytte ud endte vi med at betale samme beløb igen i håndværkerregninger, så i alt næsten 60.000 som vi har måtte vinke farvel til. Normalt går man jo ud fra at indskuddet er sat sådan at lejligheden også vil kunne blive ordnet for de penge, men det var ebstemt ikke tilfældet.
Det skal så også siges at vi kun havde boet i lejligheden i 2 år, så det er ikke fordi vi har haft kunne slide synderligt på den, vi havde ikke ødelagt gulvet og da ingen af os røg så væggene stort set stadig nymalede ud, men alligevel skulle lejligheden have den helt store omgang med gulvslibning osv - eller det påstod de i hvertfald - vi aner jo ikke om de reelt har udført arbejdet eller ej.

Men jeg giver dig ret - det er dejlige lejligheder, og hvis du har råd til at miste de penge så er det jo fint nok. Desværre er riften om de gode lejligheder nok også så stor, at han stadig kan tillade sig at gøre som han vil.

Tror... spurs.lane
Jeg tror ikke at han har lært noget som helst.

Det er ren buisness for ham. Men han er god til at renovere og vedligeholde alle hans ejendomme, og dermed bliver lejepriserne også tilsvarrende højrer end så meget andet, men kvaliteten er jo så også fin.
Han har mange lejemål og mange af dem er udlejet, så der er jo mange der "bor hos ham".

Jeg tror ikke selv at jeg ville have noget i mod det, du skal bare huske at kvalitetsikre ved indflytning, tag 100 billeder af alle de små ting du kan finde som han kan klantre dig på når du flytter igen, send en kopi til ham og behold selv en kopi, med nogle stemplede datoer eller lign. så du kan bevise at de er fra indflytningen af.

Så skal det nok gå.

rolf barfoed lejer
jeg bor til leje ved rolf barfoed, dog ikke i Odense....men jeg vil nok sige at JEG ikke endnu har haft problemer med ham, endnu, måske det kommer når jeg engang vil flytte må tiden vise, jeg ved nogen af mine naboer har vente 3 år for at få lavet et utæt vindue, men end til vider er der kun de forskellige husleje priser jeg syntes er underligt her hvor jeg bor, vi betaler ikke ens nogen af os....så der køre nogen sager mod ham for at få ens huslejer, du skal tjekke om om det er samme problem der hvor du gerne vil flytte hen...

ellers er det vil bare at prøve, jeg tog chansen...og ind til vider går det meget godt...[:|][:|]

... anonym,,,
Handler det i bund og grund ikke bare om at læse kontrakten grundigt igennem.. så du er 100% sikker på hvordan og hvorledes vedligeholdelse af lejligheden osv skal håndteres, så du ved hvem som hæfter for hvad osv... desuden kan han aldrig kræve at lejligheden bliver renoveret så den var i bedre stand end da du overtog den.. dvs sørger du for at tage billeder af alle fejl mangler og hvordan gulv og vægge så ud da du overtog den.. så kan han aldrig kræve at f.eks. gulv skal slibes og lakeres om når du flytter ud... og hvis man er lidt snild på fingrene kan man jo selv male væggene når man flytter også, og dermed spare en malerregning..dette er også fuldt lovligt så længe at du kan bevise at det er gjort lige så godt som da du selv overtog den (billeder)... så skulle chancen for ubehagelige overraskelser være meget små....

Har boet Anonym
til leje hos ham, og vi havde ingen problemer... Hverken ved indflytning eller udflytning, men jeg har da også hørt alle historierne... Kan jo desværre ikke sige om du vil få en lige så god oplevelse[:)]

rolf barfoed lejer
kender du denne hjemmeside...

boligportal.dk

[;)]

Jep.. Boligsøgeren
Det gør jeg. Jeg er inde hele tiden på både boligportal.dk, lejemarked.dk og ledigelejligheder.dk, men som sagt, det meste af det er virkelig noget gammelt l... eller med mærkelige forhold... :(

se dig godt for dondi
Ja uanset hvem du lejer hos, er de strenge når man fraflytter et lejemål,
bor til leje hos Pensam, tro ikke det er bedre,
Kilsen Dondi

Rolf Barfoed Linds
Hej

Jeg står lige nøjagtig i samme problem, søger også lejlighed og ska ud at se de nye rolf Barfoed har opført.
Jeg har også hørt rygter, og når man siger hans navn, siger de fleste det skal man holde sig fra.
Kender en da en som siger at hun havde svært ved at flytte derfra igen og det kostede hende en del penge. Tør man, men på den anden side så må han vel ave lært noget af alle de retssager.

Tak

hmm Tazanccc
Jeg har lige været til flyttesyn - Fordi vi ikke har røget i lejemålet og der var pænt gjort rent så får vi penge tilbage.. Og det er en Rolf Barfoed-lejlighed i Nyborg.

Må vaskekælderen bruges til vask om aftenennatten? Den støjplagede
Jeg bor i en lejlighed over et vaskeri i en lejlighed i Fredericia.
Jeg er meget plaget af støj fra naboer, der bliver vasket og brugt rulle fra aften til morgen i vaskeriet, samtidig med at der spilles musik fra flere beboere. Jeg er en ældre dame, der gerne vil have nattero. Kan der ikke gøres noget??????
Med venlig hilsen

Rolf Barfoed A/S Connie
[:)]Jeg kan stadig blive sur, over at nogen skriver negativ om Barfoed Group A/S. Jeg er en tidligere ansat, og i de 10 år jeg var i firmaet, er der ingen der er blevet krævet mere i flytteudgifter, end de selv har været skyld i. Misligeholder man et lejemål, er det klart, at der må betale ved udflytningen.
Alle lejemål udlejes istandsat og rengjorte og man skal ikke betale så meget som en krone til istandsættelse ved indflytningen I kontrakten skriver man under på, at lejligheden ved fraflytningen skal tilbageleveres i samme stand som da man flyttede ind. Det burde da være klart for enhver, og det betyder selvfølgelig, at ens indskud bruges til istandsættelsen Ønsker man selv at istandsætte sit lejemål ved fraflytning er man velkommen til det, men BG's malerpriser/timeløn er ikke dyrere som hvis man hyrer en momsreg. maler udefra.
Denne meddelelse skrives fordi jeg mener, at det skal manes til jorden, at BG ikke kræver mere end hvad rimeligt er, og jeg kan stadig blive meget ved når nogen som ikke kender firmaet, skriver så negativt. Hvad med alle de tilfredse lejere som bor hos Barfoed Group, gid de gad at skrive et indlæg. Imellem 4.500 lejer vil der altid være kværulanter som ikke kan stilles tilfredse, og det er altid dem der råber højest.

Åh hvor synd Connie
Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvor stor den lejlighed du boede i var, for jeg kan kun sige, at den må være stor eller også mega misligeholdt ved udflytningssynet.

Barfoed kan ikke udleje en "brugt" lejlighed og så skrive, at den er nymalet. Måske du ville betale et indskud på 30.000 og så få en lejlighedn med slidte gulve og gule vægge.

Du kunne selv have henvendt dig til en af byens andre malere og gulvslibere for at indhente pris på en så gennemgribende istandsættelse. ( Der skal jo ikke bare males med kridtvand) Det skal se ordentlig ud, det gjorde det da du flyttede ind, og det skal det også gøre til den efterfølgende lejer.

Du sætter spørgsmålstegn ved istandsættelen hvilket jeg ikke forstår, da den jo var istandsat ved din indflytning????

Hvis lejligheden blev istandsat for kr. 60.000 så må du godt nok have efterladt den i en slem forfatning, ellers er det umuligt. Måske der også var huslejerestancer og andet godt på din flytteopgørelse, så er det jo klar du mener at have mistet så mange penge.

En tidligere ansat.

Ros Connie
Det lyder super, at nogen gider at skrive om en god oplevelser omkring flytning hos Barfoed Group.

Det er jo kun de mennesker som ikke behandler de flotte og gode lejligheder godt, som får de store flytteopgørelser.

Lige haft flyttesyn Thor84
Jeg har haft flyttesyn i en lejlighed i Christians Park - Odense. Vi havde et indskud på 18.100,-, gæt hvad det kostede at "renovere"... Gulvene var fine og væggene havde jeg selv ordnet med en maler ven, men det var ikke godt nok, de ville se kvittering, selvom det var pænere end da vi flyttede ind.

Med hensyn til om pengene reelt går til renoveringen, så tvivler jeg stærkt, da vi flyttede ind var det ikke en maler til 11.700 + moms, som var det de forlangte for at gøre det, der havde ordnet det. Der var malet på døre, alle stikkontakter og ellers generelt dårligt malet.

Vi havde boet der et års tid og lejligheden var i rigtig fin stand da vi forlod den.
Deres "kundeservice" er også meget nedprioriteret, det tager 20 min for at komme i gennem til en der sender en mand om en uge eller to.

Jeg vil advare stærkt imod Rolf Barfoed.

Tilfreds Mimers
Jeg har boet hos barfoed i 2 år nu,
Da jeg flyttede ind, var der nogle små mangler, jeg ringede ind, og de kom og fixede det. med hensyn til for sent husleje osv, er de også ret behjælpelige,
jeg har givet 21000,- Depositum og forudnetaltleje,
De 13000,- kan man ligeså godt vinke farvel til, da de uanset vil gå til renovering, man kan da heldigvis sparer de 8-9000 kr. ved at ringe ind til dem og sige, at fra den første af, betaler jeg ikke noget husleje, i to måneder, så går det også lige op med de penge man har betalt med depositummet, altså så det dækker det ind. så du betaler ikke andet end forbrug i de to måneder. Barfoed er et svin, men en klog man, der ved hvad han gør.

Deres kundecervise er også gode til at hjælpe
med alle mulige slags problemer osv.
Så jeg kan da klat anbefale at bo hos ham, bare husk at tage billeder af mangler osv, og få det lavet med det samme.

Rolf Barfoed - erfaringer? Holde sig væk
Jeg tror bare man skal holde sig væk fra Rolf Barfoed. Uanset hvad, så kan folk jo ikke benægte at han har mange sager og er meget omtalt pga. netop dårlige oplevelser.

Og jer folk der skriver positivt herinde, det er vel fordi I selv er ansat hos ham og vil prøve at få det til at se lysere ud.

Tjek nedenstående link:
http://ekstrabladet.dk/forbrug/forbrug_nyheder/article444216.ece

Og prøv generelt bare at google Rolf Barfoed - der er jo ingen tvivl, om selvom der er få som har haft en god oplevelse er der ingen der siger du også får en - så hvorfor risikere det, når man på forhånd faktisk godt ved eller har en anelse om at han er en boligHAJ!!