Roller spil

Roller spil Game
Alle indlæggerne om utroskab herinde er en slags børnehaven. Når man har lyst til at lege så leger man, og hvis ikke så stopper man. Mellem dansk mand og dansk kvinden. Hvem er mest utro end hvem? Et gæt på vist nok kvinden. Fordi i nutidens har vi noget der hedder "ligestillinger" og at kvinden kan leve uden mandens tryghed eller nærvær og også fordi alle kan selv skaffe penge og derfor kvinden er mere værdifuld end mændene. Der er vist tingene her i verden som mændene har svært ved at forstå kvinden, men tjaaa det er let nok til at regne ud. Men en ting til jeg synes også at mændene skal forholde det der sex. For meget sex giver også et dårlig syn på tilfredshed. Svært at forklare, hvad jeg så mener med det.

Bare lad vær med at spild tid på at læse dem. anonym
Ingen anelse om hvem der er mest utro.
Og er oxo pisse ligeglad.

Sakse en dag fra EB. Anonym Q
Derfor er kvinder utro :

Hvor mænd er gode til at håndtere en affære uden at investere de store følelser, er ’forbudte forhold’ farligere for en kvinde. Hun er nemlig tilbøjelig til at forelske sig i sin elsker - som regel gider kvinder slet ikke gå i seng med mænd, som de ikke er forelsket i. Og slet ikke flere gange, mener Joan Ørting.'
- Hvis der ikke er passion i parforholdet, og hun ikke føler sig set af manden, går kvinden ud og søger nærhed og lidenskab andre steder. Hun har drømmen om prinsen på den hvide hest, og hvis ægteskabet skuffer, så leder hun videre, fortæller Joan Ørting.
- Kvinder følger deres hjerte meget mere end mænd, derfor vil det ofte være dem, der forlader ægtefællen, hvis lidenskaben mangler. For hende er kærligheden det vigtigste.

Derfor er mænd utro :

Selv under den hedeste hyrdetime med elskerinden er de fleste mænd i stand til at bilde sig ind, at de er tro mod deres familie, siger Joan Ørting.
- En mand er i stand til at adskille de to verdner. Han synes som regel, at han er tro, for han kommer jo hjem hver aften, hygger sig med familien, lægger sine penge og betaler huslejen. Det er en helt anden mand, som går i seng med elskerinden - en helt anden ting, som ikke har noget med konen at gøre.
Mænd behøver ikke at være specielt forelskede for at kaste sig over en anden kvinde. Lysten og længslen efter bekræftelse er såmænd nok.
- Mænd vil ud og sprede deres sæd. De får masser af bekræftelse og spænding, når de har en affære. Han er vild med at blive begæret og føler sig glad og maskulin. Samtidig kan han sagtens have sex med sin kone og ligefrem være forelsket i hende, fordi det er to vidt forskellige ting for ham.

Det er tid til at gå, når :

- du er så forelsket i din elsker/elskerinde, at du ikke kan tænke på andet.
- du ikke længere kan holde din partner ud og bliver irriteret, hver gang han/hun foretager sig noget.
- du føler dig utro over for din elsker/elskerinde, når du er i seng med din ægtefælle.

Mvh. AQ

Her får du Peace,love and ecc.
Lidt mere læsestof, om så det giver dig noget bedre
indblik i din undren.?

Hvad du må mene med den her.?
"..For meget sex giver også et dårlig syn på tilfredshed. "

Pas...?

http://www.berlingske.dk/article/20080905/livsstil/709050002/

http://ekstrabladet.dk/sex_og_samliv/article1056671.ece

Det passer, hvad du skriver eller er hentet fra Game
Tjaaa du har godt nok styr på det her. Den kan jeg godt bruge. Tak for din besvarelse. Det skal nok passe [:)]

At en kvinde kun kan anonym
få et knald samtidig med en forelskelse, stiller jeg spørgsmålstegn ved.
Det var ikke nødvendig for mig,tiltrækning kunne gøre det.

Jeg mener Joan Ø generalisere.

Gifte Kvinders Utroskab Kvalitetsbevidst
Utroskab: Jeg er ikke helt enig af Joan Ørtings udtalelse om Kvinders/Gifte Kvinders
utroskab. Hun taler bare sin egen erfaring, hva' hun har læst og hørt fra andre kvinders/gifte kvinders holdninger og meninger. Man må ikke generalisere.

Kvinder er forskellige. Det betyder, det kommer an på HVEM - de/hun er, i virkligheden?

- Ikke alle Gifte Kvinder er utro - selv om man har problemer med deres ægteskab/partnere. De har selvrespekt, moral, troværdig, etc..

Gifte Kvinder - der snyder, lyver og utro - deres affærer er virkelig alle "handler om
sex/seksuel fornøjelse.

Gifte Kvinders Utroskab - er ikke en løsning ... det ødelægger bare hele familien.

Modre - skal opføre sig ordentligt - som et godt forbillede til deres børn og som den første lærere - så snart de født et barn. Børn skal opdrage ordentligt!!!

Hvis man er utilfreds med sin partner eller ægteskab: Skillsmisse - er en løsning i stedet for at være utro. Det behøver ikke at lave en konkurrence med sin mand(hvis
han er utro) - bare at få opmærksomhed osv..


--> Kvalitetsbevidst <--

Man må ikke generalisere... Stjernekigger
Skriver du. Men er det ikke lige præcist det, du selv gør, når du skriver: "Gifte kvinder - der snyder, lyver... - deres affære er virkelig alle "handler om" sex/seksuel fornøjelse". Jeg mener, at debatten her viser vel netop - hvis du ellers har fulgt med - at der findes lige så mange forskellige grunde, som der findes mennesker, til at man er utro.

Selvfølgelig skal man være ordentlig, ikke lyve, ikke være ond...men sjovt nok, er der mange der mange mennesker der lyver, er ondskabsfulde etc. og de er ikke allesammen utro kvinder. Hver især synes vi jo nok, at vi forsøger at være ordentlige ud fra de muligheder, som vi har.

Nej. Kvalitetsbevidst
- Bare prøv at læse det igen.

Man må ikke generalisere: Det var J. Ørtings udtalelse om kvinders utroskab(fra Anonym Q's mail). Det lyder som generalisere.

- Jeg har skrevet at kvinder er forskellige. Jeg mener, ikke kun gifte kvinder især når
det handler om utroskab.

Mvh.

Til anonym og dig også Game
Der er ikke noget galt i at generalisere, men efter min mening så vil jeg sige at begge køn er utro. Det fleste af jer i hvert fald, speciel i den vestlige verden og derfor er skilmisse så højt end det østlige verden. Man bør lærer noget af andre.