Royal massejubel!

Royal massejubel! anonym
Danmarks vang og vænge, et kongeligt brudepar ophøjes til perfekte, de smiler, vinker og går blandt folket, er det fantastisk, det må det jo være siden så mange danskere ser op til de to unge hvor den ene er fra udlandet og var en almindlig borger, hvor danskere der møder en udenlandsk partner ikke altid kan få asyl til deres partner.
Forleden fortalt i tvavisen en dansk mand kunne ikke få dansk asyl til sin udlandske partner, asylansøgere går under jorden.
Nå ja det er noget andet med de royale, de er jo noget særligt, men kronprins Frederik vil gerne være så almindelig som muligt, han skal da have den han elsker har fået det, men flot er det at en borgerlig udenlandsk kvinde kan komme her til Danmark og få del i kronprins Frederiks apanage på 14.000.000 og blot smile, vinke, klippe snore over, og rejser.. men nu er det nok janteloven vil nogen sige, evt. mene, nej jeg synes bare det danske demokrati gør forskel uanset prinsen og prinsessen store kærlighed til hinanden, det skal de have alt mulig lykke med, men skal alle danskere juble over den overflod de lever i, når nogle danskere og flygtninge lever meget spartansk. Nå ja der er altid forskelle i Danmark. Men jeg synes den massejubel der er over de royale viser at almindelige danskere ikke har ret meget at gå op i, heller ikke ret meget selvværd og at de følger massen "vi skal være stolte over kongehuset, Mary er fantastisk" Hvor mange har hørt Mary tale og sige ret meget, men nogle kommer jo frem på smilet og fordi Mary er gift med kronprinsen, hvem han var kommet med i hånden ville jo være populær, sådan er danskere de ser op til noget de ikke kan nå selv, fordi de så glemmer deres grå og triste hverdag, hvor lykkelig er danskere bagefter dette massejubel hysteri, en hel uge skal vi høre om kronprinseparret i tv, for vil man se tvavis undgår man ikke at høre om det for det er det danmark ser som stort , men virkelighedsfjernt og stor stor luxus at så få mennesker i et kongehus kan leve så luxusiøst, imens nogle flygtninge får madpakkeordning ved asylcentre, og danskere der er hjemløse, socialt ramte og lever spartansk fordi de ikke magter arbejdsmarkedet pga. enten
fysisk og psykisk helbredelse, de lever på de laveste indkomster i dette land og de ville gerne arbejde og være med i samfundet, men der kan ikke magte det, de er førtidspensionister, men en udenlandsk kvinde der var borgerlig kommer her til og kan få det ene og andet, popularitet og hvad ved Prinsesse Mary om at være dansker Hvordan kan en udenladsk kvinde repræsentere landet.
Jeg synes de royale skulle følge love som enten gifte sig adeligt eller med dansk kvinde så havde en dansk kvindes forældre betalt skat til den danske skat.

er enig Autoriseret kongehus-hader
Er helt enig med dig, der må kunne findes på en lov om, at de der satans kongelige ikke bare kan gifte sig med hvem de nu vil. Når de så piver over at "jamen det kan alle andre da"....hvad siger vi andre så til svar? FAT DET,DU ER JO "ROYAL",DIT FJOLS!! Og dette vil så med tiden få lille Danmark til at afskaffe de klynkende kongelige, og for fanden hvor jeg glæder mig til at det sker!!
*hopper ned af stolen i min evige jagt på noget kongehus-relateret, jeg kan ødelægge* ;)

Takf for dit indlæg! anonym
Grunden til jeg skriver min holdning er jeg ikke kan fatte at der ikke er en oposition eks. politisk der udtaler sig, der plejer altid at være noget for og imod de royale, ikke for bare for at være det, men det er som det ikke er populært at ytre sin mening politisk om kongehuset i denne tid, måske pga. den regering vi har nu der måske sætter nogle stopper, for at ytre sig om kongehuset, via debat, da de ser kongehuset give økonomi til landet, men de skal jo have rejser, flotte rober og tjenere, hofdamer slotte der skal restaureres. 14.000.000 kr. blev Kronprins Frederik apanage hævet til før han skulle giftes, hvad har prinsen lavet før da, uddannet sig i store dyre uddannelser, rejser til OL. Han har en fremtid som konge, han menes at have været ensom, men har en bror, en stor familie, og han har venner og har haft mange kærester før hans prinsesse nu, hvor ensomhed i Danmark er et socialt problem hvor nogle mennesker ender på gaden udstødte.
At vise sin mening der ikke er for den royale massejubel tror jeg anses som en dansk fornærmelse og majestætisk især de borgerlige politikere ser kun det som positivt at vi har kongehuset, imens at der føres en hård indvandre/flygtninge politik mod andre udlændinge.