Rundt tastatur på 3650 - hvorfor?

Rundt tastatur på 3650 - hvorfor? Forfatteren
Hvorfor skal Nokia genopfinde tastaturet - der vatr sgu' da en grund til, at man gik fra drejeskive telefoner, og over til et mere firkantet design.

Er det bare noget design fis, eller er der nogen, der har en fed oplevelse med det?

Nokia 3650 Lolle
Hey...
Jeg synes oxo at den var irriterende i starten, men det er ren tilvænding, meeeen jeg er enig i at de godt kunne ha beholdt det normale tastatur på alle deres modeller. Men ellers er det ok.


Jaaa nokia 3650
jeg er også rimelig træt af det runde.... For det første ser det ikke smart ud, og for det andet skal man til at vænne sig til noget andet..... men sån er det!!!!


hILLE KENNI

Det er fedt Lasse
Hey! jeg syntes ikke der er noget forkert i det jeg er tilfræds med det. og sys Designet er fedt. og der er os derofr jeg har 3650?
men jeg kan sagtens se din mening med, det er besværligt, men jeg tror bare Nokia var blevet bange for Sony Ericsson skulle løbe med et nyt smart Design
men hvis du er vild med indholdet i 3650 burde du Købe Sony Ericsson p800.
Bye

Cool !!!!!!!!!!!!
Det er forde at man skal have mere motion får både øjne og fingre....Øjne:forde man skal sku sidde i et par sekunder før man finder bukstavet.... Fingre:forde atman skal flytte dem mere en på en 3310 og de andre.... DERFOR!!!!!!!

Den r sgu da fed Esben
Den mobil r helt vildt fed, og det ved man når man har den......

nokia 3650 wuffer
Jeg synes det er fedt at skrive på. og det ser
da fedt ud. jeg er mega glad for min nokia 3650..
og det er da nem at spille på den....

3660 Nokia
Hej Lolle

en Nokia 3660