Ryd Christinia!!

Ryd Christinia!! joel
Hvorfor er det lige at så mange har travlt med at forsvare denne plet i Kbh?

Hvis det er christianitterne, vil bo på den lokation i Kbh, må de betale samme husleje, som mange af de almindelige borgere gør det, lige ovre på den anden side af gaden.

Tiden og trenden har ændret sig og christianitterne er mere blevet til en slags moderne sigøjnere som lever på at nasse og bo billigt, hvis da ikke gratis.

Derudover kommer al den ulovlige handel med diverse ting og sager, som slet ikke kan forsvares.

Derfor kan det kun gå for langtsomt med at få den skamplet ryddet!

ryd lortet anonym
det kan ikke gå for langsomt.

Ja, en skamplet galemathias
Et udklækningssted for menneskelig elendighed!

Har du nogensinde været der? krampen
Det er jo et totalt hyggeligt sted, specielt før politiet tog sit indpas i billedet.

Der findes ikke et mere rart sted end Christiania i KBH, på en lun sommerdag, med gråspurvene flyvende omkring ørene, hundene der vælter rundt, stemningerne i blandt div. kulturer.

- og al det miljø der findes på stedet - det ser, oplever og mærker du ikke andre steder på kloden.

Alt dette med en kold cola i hånden ;)) er da lykke.

:) Krampen

PS.

Overraskende er det også med turismen, der vælter ind af porten derude.

Kendt internationalt.... lagermann
Enig der Krampen.

Jeg var der for en 5-6år siden. Jeg var imponeret over den idérigdom, entreprenør-aktivitet og åbenhed der herskede der.

Men at nogen bare kan besætte et område, så skabe det et tvivlsomt ry - det er ikke min opfattelse af god opførsel i et demokrati.

Mvh Lagermann

Bevar Christiania dulkis
du har da fuldstændig ret. Vi er en tur derude hver sommer, når vi alligevel er på kanterne. Det er da bare et totalt smørhul.

Dem der vil rydde det har aldrig været der.

længe leve christania Fandensollemor
der er flere udlandske trurister op Cristiania end der er i tivoli . Et fantastisk sted ,som er et viden 0m de Danskes frisind , ikke mindst hos vore politikere som elsker dealo og overvågning en mærkelig blanding ikke ?Tag en tur der ud inden det er forsendt Hej

Du har ret. krampen
Men demokratiets faldlem kan også være, at mindretallet bliver hørt. – derfor kunne jeg fristes til, at skrive, at demokratiet har sine begrænsninger.

Om det er god opførelse? - tænker jeg ikke på, da det er 100 år siden stedet blev besat, synes mere, at stedet har sin integritet i Danmark.

Bare til sidst - at det kaldes for et fristed, synes jeg er symbol på et pusterum, der er tiltrækkende og anderledes.

:) Krampen

Ryd Jylland. Anti jyde
Nej det er Jylland. Jylland er det alle bonderøvene kommer fra. Alle dem hvis syn på verden kommer fra en opvækst med svin. Racisterne, de religiøse og bønderne der forgifter vores mad og grundvand. Alle de mennesker som stadig lever i det forrige århundrede. Det sorte arbejdes højborg. Lavintelligente mennesker uden mulighed for en ordentligt job, hvis fremtid er landbrug eller politiet.

Du er ikke københavner,... københavner med stort K
...vel?

Det her kan måske hjælpe? Hahahihaha
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=12;conference=201;posting=714343

Bonderøv Københavneren
Du er da vist fra jylland. Dit indlæg er fyldt med løgn og faktuelle fejl. Christiania betaler faktisk husleje. Nogle betaler mere end deres naboer uden for hegnet, andre betaler mindre. De beatler selv for vedligeholdelse af kloakering og andre installationer. Regner man det hele sammen er det faktisk et meget dyrt sted at bo.

Handlen med ulovlige ting er der jo. Men hvor er der ikke det? Narko og hælervare kan købes over hele landet. Det store narkoproblem er i jylland. Det er derover de unge dør af alle mulige hårde stoffer. Det er også på de jyske kræmmermarkeder og lignende du finder de fleste hælervare. Når an så ligger til at jyderne er dem der suverænt mest benytter sig af og udføre sortarbejde så skal i hnehold til dit primitive indlæg rydde jylland.

Desuden bidrager de i modsætning til vores jyske indvandrer med noget positivt. De giver en masse kulturelle oplevelser til os københavnere. De hjælper de svage i københavn. Jyderne kommer og tager vores boliger og har efterhånden fået omdannet til en verdslig monopol som turisterne og vores nordiske brødre havde som forbillede, til en flække fyldt med egoisme og småborgerlighed. Vi e rmange københavnere der kun kan undre sig over at de flytter herover og derefter vil lave alt om til det som de flyttede fra i jylland. Så flyt dog hjem hvor i høre til nasserøve..

Vær du glad for Jyde
at vi er mange jyder der kommer til Kbh. for at arbejde. Ellers gik byen hurtigt nedenom og hjem. Der findes da ikke noget mere dovent, klynkende og brokkende folkefærd end københavnerne. Selv dovne latinoer præstere mere på arbejdsmarkedet end en typisk københavner som - hvis han virkelig giver den en skalle - måske opholder sig på sin arbejdsplads mellem kl. 9 og kl. 14

NEJ, NU KA' DET SNART VÆRE NOK!!! Troels T.
Nej, nu kan det snart være nok

Jeg vil ha’ fred

Vi som elsker lov og orden, vi har fået nok

Christiania skal ned

Nej, hvor er jeg altså blevet gal
Det er mere end jeg kan ta’
Det er sindssygt, det er perverst, det er unormalt
Brænd Christiania af

Christiania
er fuld af narkomaner, ja
asociale bavianer, ja
De skulle have skåret deres organerne af
derude på Christiania

Vi har ellers givet dem næsten alt
i hvert fald har de tilbud nok
de kan f.eks. vælge om de vil på den lukkede afdeling
eller ha’ lidt nervemedicin – eller elektrochok

De kan blive resocialiseret
i fængsel kan de få kanariefuglen med
De kan blive invalidepensioneret
De kan blive trappet op og trappet ned

Men hvad vil de ha’?
Christiania

De sku’ ha’ klippet håret af
De sku’ ha’ streng dressur, de sku’ ha’ pisk, de sku’sgu sky….
Og når de havde fået, hvad de ku’ ta’, hæ hæ hæ hæ hæ
så fik de allernådigst lov til at starte på en frisk

De idioter derude på Christiania
de skal ikke få et ben til jorden, nej
Åh, JEG HADER FOLK som går og finder ud af
AT DE KAN LEVE – leve UDEN MIG

Og bare vil ha’:
Christiania

De betaler hvad arealet koster Undgå indlæg der indeholder...
Hvordan de indbyrdes løser det, kan alle andre være ligeglade med - BASTA!!

va´ for ska´ det john holmes
sted lukkes ned. Tænk på va´vi bruger af midler til kongehuset. Henrik løber med små drenge, Joakim drikker snart mere end farén Alexander, ja hvorfor ska´hun stadigvæk være på finans loven!. Hun skulle på overførelses indkomst ( kr.4.400,-) om måneden inden skat, eller tage et al. Va´ tror i ikke det koster at køre det cirkus. Det fis med at de er de bedste ambassadører for Danmark. Nej før vi skærer ned på de sociale er der andre ting der burde kigges på først.

Du blander tingene sammen Jack the Ripper
Hvad pokker har Kongehuset med Christiania at gøre?? Forklar mig venligst det

Endnu et godt bevis på joel
at folk som er med til at forsvare Københavns lokum, kommer med fuldstændige vanvittige sammenligninger og modargumenter.

Jylland eller Christiania, hvad er forskellen? Udvid Christiania
Ryd Christiania!!

Hvorfor er det lige at så mange har travlt med at forsvare denne plet i Kbh?

Hvis det er christianitterne, vil bo på den lokation i Kbh, må de betale samme husleje, som mange af de almindelige borgere gør det, lige ovre på den anden side af gaden.

Tiden og trenden har ændret sig og christianitterne er mere blevet til en slags moderne sigøjnere som lever på at nasse og bo billigt, hvis da ikke gratis.

Derudover kommer al den ulovlige handel med diverse ting og sager, som slet ikke kan forsvares.

Derfor kan det kun gå for langtsomt med at få den skamplet ryddet!


Ryd Jylland!!

Hvorfor er det lige at så mange har travlt med at forsvare denne plet i Danmark?

Hvis det er jyder, vil bo på den lokation i Danmark, må de betale samme husleje, som mange af de almindelige dansker gør det, lige ovre på den anden side af Storebælt.

Tiden og trenden har ændret sig og jyder er mere blevet til en slags moderne sigøjnere som lever på at nasse og bo billigt, hvis da ikke næsten gratis.

Derudover kommer al den ulovlige handel med diverse ting og sager, som slet ikke kan forsvares.

Derfor kan det kun gå for langsomt med at få den skamplet ryddet!

Er det virklig problemet i Danmark? Anonym
Ja det er da rigtigt nok at der en flok mennesker i danmark der ikke er styret af vores konforme leve måde. Det er da også rigtigt de ikke betaler husleje for at bo på det smukke sted i kbh.
Men før vores alt kriminaliserende konservative regering besluttede at bruge 2/3 af den samlede politistyrke i kampen mod de lovbrydende super "farlige" hash-rygende folk der bare sidder hygger og som ikke engang har et jakkesæt og stress og depression mm., var Christania faktisk et dejligt sted, ikke som Ishøj, Nørrebro eller volsmose i odense hvor folk får tæsk og bliver dræbt for en mobiltelefon.

Men nej det er ikke problemet i Danmark! at der faktisk er steder man ikke kan gå ifred på gaden eller tage en bybus uden at blive smaderet. Det er de dejlige lejligheder man kan bygge på Christania eller jeg mener de farlige kriminelle folk der bor der!!

Politikontrol skaber mere vold
Det er gammelt, det rimer og det er sandt. Alt det vold og pistol skyderi der har været den senere tid var der ikke før politiet fik frie hænder til at gøre hvad de vil f.eks at rage på små 13 årige piger der måske har hash på dem. Det er okay voksne mænd med skilt og kamp uniformer (som de altid har på! det er jo et farligt sted) tager en lille med på stationen og afklæder hende før hun kan ringe til sin mor mm. Alt det er okay og accepteret

Så hvis du synes at det er fint så lad os bare blive siddende og stemme på Venstre og Dansk fokleparti måske kan vi med årende blive helt fri for al den forfærtelige individualitet....

jeg ved ikke hvor john holmes
godt du kender din geografi. Men de ligger begge i København. Christiania og Kongehuset kører begge med støtte fra os skatteydere. Christianitter og dem i kongehuset er dybt afhængige af nydelsesmidler som tobak vin spiritu m.m. Både de kongelige og dem på christiania betaler ikke skat men bruger stadigvæk vores sygehuse. Forskellen er bare når kongehuset skal giftes med en udlændning får denne statsborgskab omgående det får de andre ikke

Ryd Jylland Okely
Hahahahaha bonderøv. Det er da endnu engang udokumenteret lort fra en underudviklet jyde. Ryd Jylland.

Jeg holder festen hvis du betaler og rydder op MC...
Jeg får helt ondt i hovedet af hvem der er jyder, røde eller sorte.I alle fælleskaber hjælper man hinanden ...men er du fra staden så deltager du bare i festen og ALT andet og andre er ligegyldige Konge holdning..og apropos tolenrancen..så I det klip i TV hvor man simulerede en person uden bolig ville slå sig ned på staden ...der viste staden endnu et at sine mange ansigter ...trusler om vold og alt andet meget apropos politiets nul tolerance.

Kors ....