Rygerboliger er svære at sælge

Rygerboliger er svære at sælge hallodu
"»Vi oplever hver eneste dag, at købere siger nej til en bolig, fordi den er for tilrøget. Selv rygere vil have et ikke-ryger hjem,« siger kommunikationschef Niels H. Carstensen fra Ejendomsmæglerkæden Home, til Metroxpress. "

http://politiken.dk/indland/article367320.ece

Sådan [:D][:D]

Det vrimler bare med guld på roeg.dk. Den her er fra nummer 28 i 2007 hvor den fanatiske skribent bag udgivelsen klynker over at rygerne lider økonomiske tab ved salg af egen bolig.

"Det er antirygernes fortjeneste at de med deres bagtaleri underminerer rygeres økonomi. Det medvirker til en overførsel af rigdom fra rygere til ikke rygere. De kan jo købe rygernes ejendomme billigere.

I MetroXpress den 28 august 2007, er der en artikel om dette fænomen. En familie led et tab på 250.000 kroner ved salg af deres ejendom, angiveligt fordi køberen pressede prisen fordi de havde røget i deres hjem. 250.000 kroner er mange penge at tabe på grund af antirygernes bagtaleri."

http://www.roeg.dk/gammelt/hvad.html

[:D][:D][:D][:D]

HAHAHAHAHAHAHHAAAA Cwazy Fwog
Tudeprinser!!! HAHAHAHAHAHAHAHAH det er fandme sjovt.

Min søn er ejendomsmægler En far
og han nægter at kende til den slags tab hus/lejlighedsejerne får et rengøringsfirma til at sæbe det hele af og så er prisen som andre steder.

Sikken et sammentræf hallodu
En far med en søn der er ejendomsmægler og som skriver på rygedebatten. Verden er lille [:D][:D]

Hahahaha Måske Tarzan
Dagens griner. Hvor er det dog synd for de stakkels smøgvrag.