Rygere hensynsfulde ??

Rygere hensynsfulde ?? Gaya
Egentlig synes jeg ikke det er det der er problemet med rygning. Jeg synes at langt de fleste rygere er hensynsfulde, men kan godt forstå de misforstår ikke rygerne og tror at det er selve RYGERNE man er ude efter. Men jeg synes slet ikke det forholder sig sådan. Rygerne er som regel hensynsfulde men det ændrer ikke på det faktum at RYGNING er et problem. Røgen er generende og giftig af h...... til og det er DEN vi gerne vil af med på indendørs offentlige steder.
Så rygere, det er i virkeligheden ikke så meget jer som personer der køres hetz på, men det er simpelthen røgen der er en kæmpe gene, ligemeget hvad.

Hvad mener du ??

Du har ret! Øboen
der skal være rygerum så at ingen bliver generet det kan sagtens lade sig gøre - jeg kender også kun hensynsfulde rygere.

jep enig La belén
Jeg synes også jeg langt de fleste gange møser hensynsfulde rygere, men røgen er stadig møgirriterende og det er den der generer os og ikke rygerne. Så det kan jeg godt give dig ret i

så de røgen? leif i smøgen
selvfølgelig at rygere som helhed ganske fornuftige mennesker der nyder en smøg, cigar eller en pibe tobak.
Indenfor alle dele af samfundet, er der mennesker der ikke har lært at tage hensyn til andre end dem selv, der findes mennesker der end ikke er klar over hvor meget de "fylder", end ikke er klar over at de er til gene, de ved det simpelthen ikke, de har aldrig lært noget om respekt og alm. dannelse/pli.

Meget godt indlæg rotterotte
det er tit misforstået og folk tror at det er RYGERNE vi er efter, men de fleste rygere jeg kender er hensynsfulde. Det er, som du selv nævner, røgen der er genen og den vi gerne vilaf med på udsatte steder. Rygere må for min skyld ryge alt det de vil, men på indendørs offentlige steder synes jeg røg skal forbydes helt. Og det bliver det også.
Men igen, det er ikke rygerne der ikke er hensynsfulde, det er bare røgen vi gerne vil til livs på visse steder

Mange er, men ikke alle komododragon
   
Noget af det der irriterer mig mest ved rygere er deres trang til at ryge lige efter at de har spist.

Man sidder der og har spist et lækkert måltid og knap nok har man tygget af munden før rummet fyldes med sur cigaretrøg. Mange har man stadig vin i glasset.

Jeg er også træt af rygere der tømmer deres askebægere i bilen ud af sidedøren og ud i rabatten. Det er noget værre svineri. Smid det dog for pokker i en skraldespand!

det samme ølhunden
det gælder sgu da for alle mennesker, vi er sgu da så selvglade, ligeglade med andre, bare se på alle de sutter der sidder på byens torv men en pose pilsnere og en hund der ikke er i snor, grundet dem er det blevet forbudt for alle os hensynsfulde mennesker, at sidde, en varm sommerdag, med en dejlig nykøbt tuborg, og nyde livet.
respekt er en mangelvare i dagens Danmark.
( det er jo egentligt sørgeligt, nu er vi øldrikkende danskere nødsaget til at gå hen på den lokale bodega, hvor der stinker af røg ) men hvis vi nu kan få etableret et rygerum på bodegaen er der jo plads til os alle )

du har ret leif i smøgen
jeg er sikker på at vi kunne finde mange flere eksempler, men heldigvis får flere og flere rygere øjnene op for at deres røg egentligt er generende, helt ærligt, der findes altså mennesker der endnu ikke kan eller vil forstå at rygning foregår udendørs eller i lokaler med en ordentlig ventilation.
men i samme åndedræt synes jeg også at ikke rygere bør gribe i egen barm, de kan skrive stolpe op og stolpe ned om hvor lidt hensyn rygerne viser, f.eks. under en middag, de ryger ikke i deres bil men deres bil oser tungmetaller ud i den danske friske luft, der ligger mange fortovsrestaurenter rundt omkring i byerne, hvor bilosen står som tåger omkring de spisende gæster.
Altså stop al forurening, bilerne ud af byerne.
frem med cyklerne.
For at få frisk luft er det ikke nok at stoppe rygning, der findes mange andre luftforureningskilder, der går fri fra offentlighedens opmærksomhed, der bliver brugt millioner i reklamer for at fortælle om rygningens skadelige indvirkninger men kun en brøkdel for at standse alm. forurening.

pænt indlæg positivisten
jeg er ryger.

selvfølgelig skal al rygning fjernes fra offentlige steder men, nu findes der altså små listige steder, stamværtshuse, det må da være op til folk selv om de vil udsættes for passiv rygning slige steder, personligt holder jeg mig da langt væk fra dem, de stinker lidt for meget af værtshushygge.

Tak :0) Gaya
Dog synes jeg at alle offentlige steder skulle være røgfri. Også de små listige steder :0) Det er en tilvænningssag. Det vil få konsekvenser i starten, men det vil blive langt bedre i længden. I Norge var der jo også ramaskrig men de har vænnet sig til det nu og synes det er helt fint med rygeforbud de offentlige indendørs steder. Det kommer også her. Men så synes jeg heller ikke vi skal blande os i mere. Det der med rygeforbud udenfor er f.eks helt grotesk.

Hav en dejlig dag :0)

Ikke blande os i mere???? Guddie
Vi skal altså ikke blande os i, at forældre der ryger, udsætter deres børn for kræftfremkalende stoffer, og at de gør det i hele barnets hjemmeboende liv?? Bare de nøjes med at gøre det via tobak, så er det ok???
I snakker alle om at i kun kender hensynsfulde rygere.....prøv engang at gå i f.eks Bilka på en lørdag, gå en tur ned i cafeteriaet, kig ned i rygeafd og se så hvor mange forældre, der vælger den afdeling....for de skal da ryge, så fuck barnet...
Prøv at ta' en tur med DSB, gå ind i en rygekupe og kig hvor mange forældre der slæber deres børn med derind. For mor og far skal da ryge, så fuck børnene....
Prøv at se hvor mange rygere der ryger i bilen med oprullede vinduer og ungerne på bagsædet, mor og far skal da ryge, så fuck ungerne.
Og samtidig med alt dette, hævder de hårdnakket, at de da selvfølgelig vil gøre alt det bedste i denne verden for deres små dejlige pus.....de glemmer bare lige at tilføje, at DE selv, selvfølgelig ikke skal lide nogen nød, for de kommer altid først.....sådan er det med afhængige mennesker.
Så fortæl os endnu engang, at vi ikke skal blande os i mere!!!!!