Rygere og alkoholikere ligner hinanden

Rygere og alkoholikere ligner hinanden hallodu
Når man læser denne:

"En ny alkoholkampagne i Storbritannien kategoriserer ni forskellige typer drankere. Det er undersøgelser fra det britiske sundhedsministerium, der med fokus på grupper, der drikker meget, har fundet frem til, at de ofte falder ind under forskellige typer af drankere, skriver BBCNews.co.uk. "

Ja, så genkender man de samme typer som ryger, se bare her:

"1. Deprimeret ryger: Personens liv er i krise fra fx en skilsmisse eller en fyring. Rygning virker her trøstende og som en medicin, der hjælper personen med at komme igennem den svære krise.

2. Stresset ryger: Der er stress i personens liv. Måske er der store byrder på jobbet og på hjemmefronten, som får personen til at føle sig ude af kontrol og overbebyrdet med ansvar. Rygning bliver her brugt til at slappe af, berolige og til at vinde kontrollen tilbage i et stresset liv med job og husligt ansvar. Ofte frister omgangskredsen ved at give en smøg i ny og næ til den stressede person.

3. Social ryger: Det er ofte personer, der har en meget travl social kalender. Rygning virker her som det bånd, der får gruppen til at føle sig på det samme niveau. De glemmer tiden og den mængde, de indtager.

osv.

http://fpn.dk/liv/krop_valvare/article1441519.ece

Til forskel fra alkoholikere, starter stort set alle rygere med deres misbrug i en ung alder, dvs, inden de fylder 25 år. Meget få over den alder, ja over de 18-20 år begynder at ryge. Men når de er begyndt med at ryge, så falder deres afhængighed og undskyldninger typisk i de samme 9 katagorier. Desværre er rygning endnu socialt acceptabelt, imodsætning til alkoholisme eller narkomisbrug. En forudsætning for at komme rygningen til livs, er således klart at marginalisere rygningen. Et stort skridt på den vej er rygerloven, som betyder at rygningen i meget stort omfang forsvinder i det sociale rum.

Du har ret Anonym
Det gør de.
Jeg er eneæggede tvilling, jeg ryger og min bror er alkoholikere og ja vi ligner hinanden[:D][:D][:D][:D]

Hvad er så dit problem? Den gyldne pibe
Tvangstanker om rygere??

Det passer sådan set ganske fint.... piglet45
...og siden jeg har været begge dele, kan jeg sagtens genkende mønstret og vanerne (uvanerne). Hvis du lige lægger angst til den første gruppe, så passer det desværre alt for godt ind på alt for mange danskere. [:$] Der er virkelig noget at gå igang med der! [:O]

Det går rimeligt på rygefronten, men alkoholkampanjen er da slået helt fejl, og antallet genstande er sat alt for højt. [:O]

Jeg ryger er jeg så misbruger? professionel unl.
Jeg ælsger mine smøjere.

Er der nogen der kan holde Gammel sund ryger
dig ud, det er ikke fordi du nedgør rygning men hele din fremtoning der er mange ikke rygere her på debatten man kan ha` debat med fordi de er mennesker.
P.S i det virkelige liv er der ingen problemer og jeg kan love dig vores liv er udadvendt og aktivt.

Jeg er afhængig Billy
Jeg kan ikke stoppe med at ryge; jeg er afhængig af det

Hvorfor ?

Fordi jeg nyder det - jeg er pisse ligeglad med jeg lever kortere tid end ikke-rygere.
At ryge koster mig mange penge - og hvad så ?
Betyder ingenting.....!

Hvad der dog bekymrer mig er typer som dig som alt i verden skal nedgøre rygere.
Er du blevet gennembanket af rygere engang ? Og dernæst fået skoddet en masse smøger i panden ?

Mange (hvis ikke flertallet) rygere er glade for rygeloven, så hvad er dit problem ?

Det beviser også Africa suck´s
At rygere har en rygrad som en kop kakaomælk...De tænker heller ikke på at så længe de tåger skader de deres omgivelser (ikkerygerne)..Så Billy...Ta´og RYG og rejs hva´

Hellere Havaje
<<<have en rygrad som en kop kakaomælk
end en hjerne som en skovsnegl din nemlig

Så tag lige og æd noget mere der feder

"Gammel sund ryger" Africa suck´s
Du er aldeles ikke sund, ...Du er hel GUL inden i....Døden har allerede mærket dig.. KOL tar´ livet af dig...Det eneste jeg beklager er alle de ikkerygere du tager med i døden...[:(]

Det er DIG Africa suck´s
Der er en snegl...En DRÆBERSNEGL Hahaha!!!

ja læse kan du heller ikke Havaje
Men det var hvad jeg forventede
men prøv nu at læse det godt igennem igen
og hvis du stadig ikke kan læse det
så er der jo små beviser på hvad der stod
så må du ind i stuen og spørge mor
eller far om de vil læse det for dig
inden du skal ind og putte


[:O]

Jeg må desværre skuffe dig Gammel sund ryger
kloge åge er tjekket i hoved og r.. både scannet og målt alt hvad der er muligt og alt er fint - jeg er en glad person og generer ingen, jeg vil foreslå dig at lade være med at spå andre. nyd dog livet der er en rygelov men du har det nok bedst hvis du kan være ondskabsfuld med dine sure opstød der er meget værre end en omgang røg , gud fri mig vel din stakkel.
P.S mit liv rager ikke dig

Problemet med rygere er hallodu
At rygere kort og kort belaster sundhedssystemet for meget. Det er ikke godt for samfundet at folk kører på mc uden hjelm -->> Derfor krav om hjelm. Det samme med smøger, det er ikke godt.

nååå Havaje
Hvem kan bevise at det er farligt at ryge? Det er endnu ikke dokumenteret at man får lungekræft af at ryge tobak!

Hvem har lavet disse undersøgelser? Hvem har betalt for disse undersøgelser?

Hvordan er disse undersøgelser lavet? Hvor er dokumentationen?

DET ER SIMPELTHEN ET STORT FUPNUMMER!


Jeg kan, uden manipulation, dokumentere at en domstol ikke har kunne finde bevis på at rygning af tobak kan forårsage lungekræft.

En domstol har den 31. maj 2005, i Edinburgh, Skotland, ikke fundet det bevist at rygning af tobak kan forårsage lungekræft. Hele dommen kan læses på denne web — adresse:

http://www.scotcourts.gov.uk/opinions/2005CSOH69.html

Blot for at nævne et eksempel, som bestemt ikke bliver omtalt af anti ryge organisationerne.

Snart skal regeringen vel også bestemme hvilken slags toiletpapir man skal bruge!

Rygestop Lynge
Det er da dejligt at få sig en smøg jeg er selv ryger og har gjort mit til vi stadig kan købe tobak[:)]
Nej jeg har meldt mig til et rygestop kursus som begynder den 9-10, så da jeg vil melle mig til opdager jeg det kun køre over 9 gange på 9 uger og med en opfyldning efter 12 uger, også er det kursus slut men hvad så sådan en fyr som mig jeg har ryget knap 80 smøger om dagen med et job som langturschauffør, men er nu førtidspensionist pga. arbejdsskade i højre skulder, jeg er så kommet ned på 20-25 smøger om dagen og vil så gerne holde helt op, men jeg har efter 3 måneder et meget stort problem jeg har det afhelved til ryster sveder fryser har det bare dårligt, så spørger jeg den søde dame med det kursus her Hvad gør jeg og hvordan gør jeg det for at holde op, hun griner bare og siger så må du bare have et kursus mere, hold da kæft kvinde det vil sige jeg skal betale over 4000 kr for at få tingene ind i knoppen to gange, Farvel og TOBAK.

Hvorfor skal alt der har med rygestop at gøre være så røv dyret.

Nu har jeg så fundet et kursus som er gratis men stadig hvor jeg skal betale for de ting jeg skal bruge det er som sådan også ok, når bare prisen så er billiger ind det andet jo det er de siger hun så, her er der ikke nogle som skal tjene peneg på dig vi vil bare have dig til at holde op med at ryge, og hvis der kommer problemer efter kursus er slut så skal jeg bare komme til hende igen så vil hun hjælpe mig gratis, hold da helt op man jeg har og sag ja med det samme, så nu om 2 uger starter jeg på det og håber da jeg kan komme igennem det, alle der har røget i rigtig mange år ved jo hvor svært det er at holde hvis man ikke rigtig tror på det selv.

Men jeg vil give dig ret i at der er en meget stor lighed mellem røg og alkohold, lige som der er det på spritbelister og mobil telefoni under kørsel,men den tage vi i et andet forum[;)] Go;weekend alle [f]

Det er godt at du er på vej hallodu
Som beskrvet her, rygereduktion er første stop på vej mod rygestop. Folks veje er forskellige, men det er den rette vej du er på. Tænk helæe tiden at du er nået langt og forsøg at drop de sidste. Beløn dig for din indsats. Den tur har rigtigt mange prøvet før.

http://www.ugeskriftet.dk/portal/page/portal/LAEGERDK/UGESKRIFT_FOR_LAEGER/TIDLIGERE_NUMRE/2006/UFL_EKCMA_2006_7/UFL_EKCMA_2006_7_48358

det i denne undersøgelse påvist, at storrygere, som nedsætter deres tobaksforbrug til halvdelen eller derunder, nedsætter risikoen for senere at få lungekræft med ca. en fjerdedel. Imidlertid har der ikke kunnet påvises helbredsgevinster af rygereduktion for død eller sygdomme som KOL og AMI, der er langt hyppigere end lungekræft. Ydermere har man i et nyt dansk interventionsstudie bekræftet udenlandske undersøgelser på området: nemlig at rygereduktion i sig selv ikke er særlig gennemførligt eller »populært« blandt rygerne, men at det kan motivere til senere rygestop og derfor kun anbefales som et skridt på vejen til rygeophør [9]. I et folkesundhedsmæssigt, forebyggende perspektiv støtter vi derfor ovenstående anbefaling.