Rygere-Stop Så Jeres Ynk!

Rygere-Stop Så Jeres Ynk! klejnetten
Vi ikke rygere er sgu ved at være trætte af at høre på al jeres ynk, hvergang vi bevæger os rundt i samfundet. Jeres jammer over at i ingen steder kan være er snart til at brække sige over.
Accepter det, for ellers skal vi bare høre jer hyle endnu mere, til næste år når rygeloven bliver skærpet!

*LOL* neversaynever
"De små synger" ..... Ole sad på en knold og sang... tralalalala lalalalala.... får og beder omkring ham sprang... tralalalala lalalaaaaaaa. Se/læs dig selv.. ynk, ynk, ynk...

Hvor i alverden bevæger du dig Gammel sund ryger
jeg er tilfreds med loven og det jeg hører fra anti rygere/ikke rygere er at rygerne har modtaget loven rigtig fint - overdrivelse fremmer budskabet det bliver vel nok udnyttet her på siden ---vær dog glad Klejnetten du har så meget røgfrit nu.

Det gøt vi Have A Cigar
så, fremover ryger vi alle steder, og vil så ikke høre mere brok fra de frelste.

Ja rigtigt NoBody
så er det ikke os rygere der brokker sig, tværtimod, så er vi meget tilfredse med den lov der er lavet, især betyder det at nu kan vi tillade os at ryge på de anviste steder og slippe for at høre på ikke rygernes brok, ja troede jeg, men ved gud så stikke de hovedet ind i ryge-kabinen og fortæller at der lugter af røg???? Endnu en gang så ved vi at rygning er skadeligt, men det er al rygning, og tobaken er kun en meget lille del af det og jeg undrer mig over en reklame fra total kredit hvor en mor fortæller at de, takket været total kredit, har kunnet få et luftrensnings anlæg i deres hus så deres børn kan trække vejret med ren luft???? Hallo, sådan et bruger strøm, som betyder mere co2 udslip og den røg bruges der faktisk ikke så meget tid på, der er ikke nogen der brokker sig over bilerne (som slår flere ihjel en tobaks røgen gør)Nej I frelste ikke ryger tag og stop piben ind eller tag en smøg og slap af og lad være med at køre med på bølgen fordi EU kunne jo ganske simpel forbyde al salg af tobak og så var det overstået en gang for alle, men nej tværtimod så giver de flere millioner i tilskud til tobaksavler hvorfor mon? Kig dog efter den anden røg der er mere skadelig end en lille smøg

Vi brokker os kun når vi bliver nedgjort Gammel sund ryger
selvfølgelig, langt de fleste rygere har det fint med loven at der så er enkelte utilfredse sådan er det jo her i livet, tonen bliver kun useriøs fra rygerne når vi bliver angrebet og nedgjort på forhånd, og en person der ikke kommer os det mindste ved fortæller os at vi skal stoppe med rygningen, vi kan jo tænke selv og når vi ikke generer nogen der ikke vil skal sådan et menneske ikke blande sig i hvad vi kan li` sådan, - det giver kun lyst til en ekstra smøg.

Stop op Anonym
Hvad rygerne ikke kan forstå er at det generer andre mennesker når man ryger. Så jeg har ikke noget imod at gå hen til en person og bede ham slukke sin smøg hvis det er indenfor og det er generende for mig.

Kendte en som blev dårlig af benzin dampe. Han blev virkelig dårlig en dag da en lod sin bil udenfor bygningen stå i tomgang, så han gik lige derud og bad ham slukke motoren. skulle han bare blive mere og mere dårlig eller bede ham om at slukke for motoren. At folk spiser usunde ting er jeg ret ligeglad med, men røg er altså generende for rigtig mange mennesker og røg kender jo ikke nogle grænser, det sætter sig i andre folks tøj og lugter fælt, så rygeloven er en god ting i mine øjne.

Jeg vil aldrig bede en ryger om at kvitte tobakken, men siger gerne at de kan jo tage hensyn til andre mennesker.

Ja ok anti reglen
Fuck dig også
og så lad være med at ynke over en smule røg.
vi er squ pisse trætte af at høre på hvor farligt det er.
vi ryger fanme som det passer os, og gider ikke høre på
jeres lort om rygestop, som ville være en dårlig ide
hvis man nu gerne vil ryge.
Nogle kan li at proppe sig med alt muligt spiseligt gift.
Andre vil hælde alt slags alkoholiske gifte i halsen.
Nogle sprøjter gift i årene.
vi vil bare have vores 4000 giftstoffer i fred
kol eller hjernedøde, vi er squ tilfredse.
bare vi får en smøg uden jeres ynk
og om hvor giftig passivrygning er
pis og sludder det er squ ikke giftigt
nej det mest giftige der findes er squ ikkerygere der skaber og ynker sig

4000 giftstoffer Anonym
Nu ville det da være rart hvis man gad at læse mit indlæg før man svarer. For jeg skriver jo netop at jeg vil ikke bede folk om at holde op med at ryge, men vil gerne bede dem om at slukke smøgen hvis det generer mig. Der er en vis forskel.

Hvis man ikke kan indse at 4000 giftstoffer er giftigt for ens krop så er der da noget helt galt. Folk dør hver eneste dag på grund af deres rygning.

Og passiv rygning er giftigt.

Citat fra kræftens bekæmpelse "Passiv rygning giver kræft og andre sygdomme. Hverken udluftning eller ventilation fjerner de kræftfremkaldende partikler, som rygning efterlader i et rum. Partiklerne sætter sig i møbler, tapet m.m. og forurener rummet, også når man ikke længere kan se røgen."

Det er ens egen sag om man vil dø en smertefuld død liggende på et hospital dopet med morfin på grund af smerterne. Men hvorfor tage uskyldige mennesker (passive rygere) med sig. Røg kan ikke sammenlignes med alkohol og stoffer, for det skader jo kun den person der indtager det.

Nu kan det godt være anti reglen
at man bliver lidt i tvivl
hed du ikke lige klejnetten
men ok det er næste lige som KB de skifter også meninger tit
spis ikke æg det er kræftfremkaldende sagde de i 80erne
spis ikke bacon det er kræft framkaldende sagde de i starten af 90erne
og for nyligt spis ikke havregryn det er kræftfremkaldende
hvad vil du have vi skal tro på
nu er ingen af de før nævnte farlige mere
så hvorfor vil du have at vi skal tro det er farligt at være passivryger

Farligt Anonym
For det første deltager jeg bare i denne debat og hedder ikke klejnetten.

Passiv rygning er videnskabligt bevist at det er kræft fremkaldende.

Men hvordan kan det være at du bliver så gal over at vise hensyn til andre mennesker, der er jo ingen der siger at du skal holde op med at fylde dig med din gift hver dag, bare tage hensyn til os andre.

Det drejer sig jo også om mere end at røgen er giftig og kræftfremkaldende, det er jo også enerende for andre mennesker at sidde i samme rum som en ryger. Røg er ubehagelig på mange måder.

Er det så svært at vise hensyn til andre mennesker?

Det spørgsmål er der selvfølgelig alerede et svare på , JA. Hvorfor skulle man ellers have lavet rygeloven hvis rygerne kunne finde ud af at tage hensyn til andre end dem selv og deres rygning.

Du skriver at bacon ikke skulle være kræftfremkaldende.

"    
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden Sammenhængen mellem cancer og ernæring

En stor multinational europæisk undersøgelse - EPIC-studiet, der omfatter cirka en halv million mennesker i 10 europæiske lande, inklusive Danmark, har foreløbig vist følgende:

Et højt forbrug af industrielt bearbejdet kød, f.eks pølser og bacon, øger risikoen for kræft i tyktarm og endetarm.

Undersøglesene er lavet 2001-2003 og ikke negang i 1990 erne.

Men det er en anden historie. Det er et fakta at passiv rygning er farligt for ens omgivelser. Nu har jeg før citeret kræftens bekæmpelse som jo nok ved hvad de taler om, så det har ikke så meget at gøre med om jeg vil have atr andre skal tro at det er farligt, det er beviseligt farligt.

Hvilken slags.... guldfinn6340
bevis bruger du til at sige;
"Passiv rygning er videnskabligt bevist at det er kræft fremkaldende."?

Den samme slags "videnskablige beviser" der beviser at børn fra rygerhjem er sundere end børn fra ikke-rygerhjem?

Eller er det, modsat alle andre,lykkedes for dig at finde rigtige beviser?

"Er det så svært at vise hensyn til andre mennesker?"

Hensyn er oftest noget man skal gøre sig fortjent til, du ved sådan noget med gensidighed.

At forlange hensyn den ene vej uden at vil vise hensyn den anden vej er ikke videre fremmende for situationen.

"Men det er en anden historie. Det er et fakta at passiv rygning er farligt for ens omgivelser. Nu har jeg før citeret kræftens bekæmpelse som jo nok ved hvad de taler om, så det har ikke så meget at gøre med om jeg vil have atr andre skal tro at det er farligt, det er beviseligt farligt."

Nå, det var den sædvanlige smøre du brugte. Og dine "beviser" er blot de samme talmagiske alle andre bruger.

Tillad mig at gøre opmærksom på at evindelige gentagelser af den samme påstand ikke automatisk gør den sand.

Fakta er fakta Anonym
Der er lavet utallige undersøgelser som viser at passiv rygning er farligt. Som sagt bare gå ind på kræftens bekæmpelse og læs om passiv rygning og dens skader. Hvis man ikke kan anerkende eksperternes udtalelser om passiv røg hvor er vi så henne.

børn, hvis forældre ryger i hjemmet har meget større risiko for at udvikle astma, bronkitis, lungebetændelse og mellemørebetændelse.

Man behøver da ikke være ekspert for at kunne se at røg er usundt, helt ærligt!!

"Hensyn er oftest noget man skal gøre sig fortjent til, du ved sådan noget med gensidighed.
"

Kan ikke se din pointe her, uddyb venligst?

Hvor er det at jeg ikke viser hensyn til en ryger.

Men endnu et link hvor eksperterne slår fast at passiv rygning er farligt:http://www.cancer.dk/Cancer/Nyheder/nyheder2004/passiv+rygning.htm

Utallige undersøgelser? guldfinn6340
Det kan godt være, men indtil videre ser det ud til at flertallet af dem ikke viser sammenhæng mellem passiv rygning og kræft. Mens under 10% af undersøgelserne viser det.

Ville du tro på påstande på så spinkelt grundlag hvis det var noget du ikke var enig i?

Hvis "man" er fanatisk anti-ryger, og har det med at kategorisere enhver der ikke automatisk tror på ens påstande (incl. ikkerygere) som fanatisk ryger bør "man" nok ikke forvente den største tilslutning til sit ultimative krav om at rygerne skalvise hensyn.

Nu er "man" så så heldig at dette foregår i et debatforum hvor "man" er anonym, hvorfor "man" sandsynligvie ikke bliver udsat for det, manglende, hensyn "man" har gjort sig fortjent til.

Hvad er problemet? MalteFnalte
Hvor er det helt nøjagtigt, du render ind i problemer med rygerne? Vi har efterhånden trukket os så langt tilbage, som vi overhovedet kan komme, men du hyler stadig op. Sikke en gang ynk at lukke ud[:D].

MalteFnalte

De er irriteret på at de ikke kan Gammel sund ryger
finde en ryger derude de kan skælde ud over at gøre noget ulovligt, - nu skal de finde en ny gruppe snart, - hvad er det for en verden vi får staten skal være far og mor for os vi skal være så ens og velafrettede (på grund af rygning)en antiryger spurgte mig hvor mon der findes et land hvor vi må være mennesker , og hun mente det.