Rygere vil ikke købe rygerbiler

Rygere vil ikke købe rygerbiler hallodu
Så er den vinkel vist skåret. Rygere gider ikke at have biler der har tilhørt fanatiske rygere, som er så afhængige at de også damper løs i bilen. Jeps, den er god nok og de fleste husker vel også mange rygere der ikke gad sidde i osen i togenes rygerkuper men smuttede ned hvor der kunne ryges og så kom tilbage i de rene kupeer.

Se bare her;

"En rygerbil er ganske enkelt et uhyggeligt dårligt papir.

- Man kan ikke fjerne nikotinlugten 100 procent. Vi tager kun rygerbiler i bytte, hvis det er en god og kendt kunde, som vi gerne vil hjælpe.

- Der er ingen købere til rygerbiler. Ikke-rygere går langt forbi og rygere vil heller ikke have andres nikotinlugt i kabinen, siger autoforhandler Niels Chr. Krag, Auto-Centro i Rødbyhavn."

Rygning er ganske enkelkt ikke godt fior rygerens krop og helbred og omgivelser, men også for deres biler. De mister simpelthen værdi hvis de prøver at sælge en stinkende rygerbil. [:D][:D][:D]

http://www.folketidende.dk/apps/pbcs.dll/article?AID=/20080609/BILER/885677967

Nå, men selvom der er flere fanatiske og hensynsløse rygere i Danmark end andre steder, så er den største del af rygerne også klar over hvor ulækker røgen er.

Nu skal de bare se at stoppe, så de igen får deres lugtesans og smagsløg tilbage så de bedre kan nyde livet.

Det overrasker mig faktisk ikke.... Majbritt Drud
og minder lidt om en episode på en skole vi havde få noget tid siden.

En lille flok forargede forældre holdt deres børn hjemme fra skole, fordi en lærer var set ryge sammen med et par teenagerbørn fra de ældste klasser, efter noget idræt. Fortaleren for de forargede forældre var benhård i sin fordømmelse af skolelæreren, og krævede hans afgang inden hendes søn skulle tilbage til skolen igen.

Det morsomme ved det hele var, at det ved et møde afholdt på skolen kort efter, kom frem at fortaleren for de forargede og hendes mand, selv begge var rygere og røg i hjemmet hvor deres teenagersøn boede.

Episoden faldt herefter helt til jorden, men der blev selvfølgelig skærpet overfor skolelæreren at han ikke måtte ryge sammen med børnene.

Forældrerne må gå foran hallodu
Det gælder rygning og alkohol.

Mange mener at det er samfundets skyld og opgave, mens de selv drikker eller ryger løs. Det er tit svært at se skoven for træer. Danskerne har i mange år troet at de var nummer et i verden med så mange ting, men selvom der er mange gode ting i Danmark, er der også dårlige ting. Måske bliver det bedre år for år. Jeg tror ikke der er mange der ønsker at deres børn skal gå i en skole hvor der ryges, men faktisk var der for 30 år siden 50 % der røg i 9. klasserne, så det går da den rigtige vej, selvom det har gået langtsomt.

Halvdelen af rygerne vil jo også holde op og så er vi nede på 12 % af den voksne befolkning der er aktive rygere og som ikke vil holde op. Det er faktisk en mindre del og den forsvinder nok kun efterhånden som de dør af deres rygning, selvom man aldrig skal sige aldrig.

Jeg tror også at en del rygere nok kan li' at ryge, men heller ikke bryde sig om lugten og specielt nikotinen og de farvede vægge der kommer af det. Jeg kender flere tidligere rygere som netop begrundede deres stop med at de havde set hvor ulæke og fedtede deres boliger var blevet af røgen og der havde fået syn for sagen.

I Guder drudeheksehyl
Hvor du savner din smøg...det er jo ved at gøre dig total skør.
Begynd nu at ryge igen,så du kan finde lidt sjælefred.

Mine ord om igen rygeren
staklen er helt ude i hampen det må være forfærdeligt at have det så svært.

Ja halodu Havaje
Du må straks begynde at ryge igen