Rygerjagtens konsekvenser

Rygerjagtens konsekvenser JensP
I takt med at danskerne ryger mindre, har vi som befolkning taget på i vægt, fået mere stress og fået flere allergier. Lungebetændelse er blevet en mere almindelig lidelse (sikkert en konsekvens af, at rygerummet i mange tilfælde findes ude i kulden)og de mange forbud har skabt strid og kævl på arbejdspladserne, i familien og blandt vennerne. Formynderismen længe leve! Hvis vi skal få det godt igen - såvel fysisk som psykisk, er det nødvendigt at skabe gode forhold for os alle. Dvs. rygerum og røgfri rum allevegne.

Det er løsningen! Øboen
Igennem flere år har vi fam. og venner levet rigtig godt med rygerum, og som kender til rygerum på arbejdspladser kan jeg kun anbefale den løsning - og til fester bliver det klart meldt ud at der er rygerum (ingen sure miner)
vi har haft det i flere år i vores hus og selv folk som kommer første gang (rygere)går derind.
Man kan sige alt på en venlig måde.
P.S vi skal da kunne være sammen, vi er jo ikke bedre end dem.

Simple løsninger affejes Didde
Ja, så let kan det klares, og så kan vi koncentrere os om vigtigere ting. Men jeg har opdaget, at anti-rygerne (i modsætning til ikke-rygerne, som kendetegnes ved at have deres fornuft i behold) er imod rygerum. De er ikke særligt tydelige i deres argumenter, men jeg tror, jeg har regnet den ud! Deres agenda er simpelthen, at rygerne ikke må ryge. De kan selvfølgelig ikke sige, at de ønsker at bestemme, hvad andre må og ikke må, så derfor kommer de med nogle ret underlige argumenter. Dette problem må være lige noget for de politisk korrekte (som ejendommeligt nok er de samme personer!) for deres "store nummer" er jo at beskytte mindretallet. Hvis rygerne ikke får lige så gode forhold som ikke-rygerne, ja, så er rygerne at betragte som en minoritet, som udsættes for diskrimination.

DF går ikke med strømmen Bizar
Der er måske alligevel håb om, at alle tilgodeses i fremtiden. Dansk Folkepartis sundhedsordfører Birthe Skaarup vil ikke følge det restriktive forslag, der blev fremlagt tidligere på året, og som skal gælde fra 1. april 2007. Så måske får vi røgfri rum såvel som rygerrum allevegne. Det er altså også koldt derude!!

Tryk avler modtryk Munk
At stå ude og ryge er en ydmygelse. Jewg ser det dagligt på Riget, det skaber også fjendtlighed og skulle ikke være nødvendigt.