Rygeskræmmekampagne virker modsat

Rygeskræmmekampagne virker modsat Ikke rygeren
i dr/update i dag udtalte selv Guruen Inge H. Clemme at det ikke virker med død og ulykke på rygerne de tænder en cigaret til, deriomod udtalte hun at hvis man fortalte at de fik pænere hud pænere tænder bliver sundere o.s.v hvis de stoppede måske er løsningen, ja se det kommer hun idet mindste længere med ingen tvivl om det.

Helt rigtigt KB tilhænger
Rygere er lystløgnere der har lært at lyve over for sig selv. De skal stryges med hårene.

Korrekt de skal stryges med hårene Ikke rygeren
endelig forstår i det HalloduAnonymKBtilhænger er jo den samme men af og til er det svært at være den ene for så havde man ikke gidet svare og selvfølgelig er alle rygere lystløgnere har du også en dokumentation på det, jeg glæder mig til at se den statistik ligesom alle de andre der er sikkert 12.000 lystløgnrygere om året.

Passer ikke Stor rygeren
De advarsler er den rigtige vej. Der er ingen grund til at pakke virkeligheden ind i usandheder.

Almen viden KB tilhænger
[;)]

De bruger da ikke usandheder Gammel sund ryger
de bruger en anden metode med at alt bliver bedre, når det andet ikke virker er det da logik for burhøns at man prøver noget andet og Kræftens B. har heller ikke flere sygdomme de kan putte under rygning så de er også nød til at finde på noget nyt.
P.S personlig er jeg ligeglad hvad de bruger.

Kampen mod rygning skal føres på flere fronter hallodu
Ser man på de mest udviklede lande og områder som Australien, Califonien, New York, England eller Norge er der brugt mange strategier i bekæmpelsen af rygning. Hver for sig er de gode, men ikke tilstrækkelige og de forskellige tiltag sker med alt for lange mellemrum. Sidste år tog vi dog i Danmark et kæmpe skridt i form af rygeloven, som ikke kun fremmede beskyttelsen mod passiv rygning, men også gjorde rygning mere besværlig for rygerne og er med til at trænge rygningen ud af samfundet.

Netop røgfrie miljøer har været en af forposterne i kampen i andre lande, som f. eks. USA. I Danmark manglede man dog modet og friholdt de allermindste beværtninger, ligesom der kan findes restauranter med kroge til rygerne. Det viser hvor vattede politikerne har været.

Mit bud på de næste tiltag er:

Afgifterne forhøjes i 2010 så en pakke Prince komme til at koste 40 kr.
Undtagelserne for små beværtninger på under 40m2 fjernes.
Det bliver ikke tilladt at ryge på enkeltmandskontorer.
Det bliver ikke tilladt at ryge på uddannelsesinstitutioner med børn og unge under 18 år.

Kampen mod rygning er lang og sej,

I Califonien faldt andelen af rygere fra 24,9 % til under 15 % i perioden 1984 til 2005. I Danmark er vi på 23,9, men med de andres landes erfaringer, bør vi kunne komme under de 15 % på få år. Det skal ikke tage tyve år før andelen er under 15 %, men højest fire år.

Der er sket en kæmpe holdningsændring i befolkningen.

Passiv rygning accepteres simpelthen ikke længere og de fanatiske rygere kan snart kun findes steder som her på SOL.

De fanatiske rygere må ryge dem selv væk, sålænge de ikke generer andre, og de forsvinder ikke før KOL'en eller lungecanceren har taget dem.

Men der er ca. 50 % af de resterende rygere som forsøger at stoppe. Dem skal man hjælpe med flere røgfrie miljøer og rygestopkurser:

http://ekstrabladet.dk/kup/sundhed/article1067456.ece

Politikerne har også fået øjnene op for hvor meget røgen koster samfundet og hvilke afsavn andre patientgrupper end de rygerelaterede må lige pga rygernes KOL, lungekræft og hjertekarsygdomme.

Rygningen koster samfundet 28 mia. kroner om året.

Det nytter ikke at gå i dialog med de sidste fanatiske rygere, som til deres dødsdag vil kæmpe for at ryge hvor det passer dem eller benægte at rygningen giver kræft.

Disse fanatiske rygere skal bare ignoreres, ligesom befolkningen ignorede den fornæremde Kim Larsens og hans nikotinlungers brok mod rygeloven.

Færre dør af lungekræft i Califonien hallodu
Endnu et eksempel på hvordan aktiv rygepolitik virker:

http://www.cdc.gov/mmwr/preview/mmwrhtml/mm4947a4.htm

Vi læser ikke dine indlæg Antirygeren
aner ikke hvad der står det er svaret, stakkels dig som intet andet har at foretage dig.

Hvem er vi??? dsb-manden
kan du ikke bare tale for dig selv, så skal jeg nok styre selv at udtrykke mine
meninger og holdninger, tak skal du ha.

For få billeder? KB tilhænger
[:)]

Nope Anonym
Jeg er hverken KBtilhænger eller hallodu.

Og jeg er så i øvrigt af den overbevisning, at skræmmebilleder hjælper bedre end "du får pænere tænder".

Nussemetoden har været prøvet i årtier - den virker ikke.

Skræmmebillederne har været brugt med succes, bl.a. i Australien. Der vil givetvis være nogle som ikke stopper - dem om det. Jeg tror nu mere at trangen til at ryge mere når de hører om risikoen skyldes, at de bliver nervøse, og når en ryger er nervøs, er svaret en smøg.

Selv KB siger det Gammel sund ryger
og selvfølgelig irriterer det dig, noget dumt gas at fyre af at rygerne bliver nervøse af skræmmekampagnen jeg har fortalt før om lægen der har succes med rygestop bruger "nussemetoden" som du kalder den og har brugt den længe, hans overbevisning er at rygerne skal behandles ordentligt de har tillid til ham og vil vise at de kan stoppe, de er glade for at møde op der er også meget humor, min ven som nu er røgfri efter et år kan takke ham.
P.S det bliver ændret snarest med de skræmmekampagner, dit sure løg

Trist at folk dør Azkaban
Det er trist at folk dør; det er trist at livet engang får en ende, især når man kan lide det, og det er trist at nogle folk ryger sig ihjel.

Men jeg hørte noget skræmmende da jeg var lille: Folk der ikke ryger, dør såmænd også.

Personligt ryger jeg ikke, for jeg synes at tyk røg direkte ned i lungerne er væmmeligt. Hvis andre kan lide det, er det fint for mig - det er deres valg. Jeg kan selvfølgelig komme med min mening om deres vane, men hvorfor skulle jeg? Det er jo ikke mit anliggende. At stoppe med at ryge er en proces som skal starte hos den enkelte; samfundet kan ikke tvinge det ned over hovedet på nogen (medmindre de sætter dem en pistol for panden, men så er man jo lige vidt).

Forvoksede advarsler og dødsbilleder på cigaretpakker? Næ, hvorfor skulle man det?
Jeg har en rygepolitik der hviler på to ben:

1) Oplysning/advarsel - det skal gerne stå anført, bare med småt, hvilken risiko man løber ved at ryge
2) Beskyttelse af uskyldige - det skal ikke være tilladt at ryge på indendørs offentlige arealer

Så har vi ligesom afdækket det vigtige. Man ved hvad man går ind til, og man trækker ikke andre med i faldet. Dermed punktum. Nul holdningstyranni, nul fingerpegen, nul dødskampagner. Til gengæld skal der eksistere tilbud til ALLE der ønsker at stoppe.

Punktum. Sådan skal tingene se ud i et frit samfund.

Der er noget jeg ikke helt forstår ernst_kolding
Politikerne klager over at der bliver for mange gamle at forsørge, samtidig påpeger de, at levealderen er for lav i Danmark.

Mon de selv ved hvad de vil?

De to holdninger går ikke i spand sammen, enten bliver der mange gamle at forsørge, hvis man får folk til at leve længere, eller også dør folk i en tidligere alder, så der er penge nok til dem som bliver gamle.

Dødsprocenten blandt alt levende er 100 alt levende skal dø kort og godt, det er en betingelse for livet.

At nogle så vælger at fremskynde deres egen død er jo op til den enkelte, nogle ryger sig syge (ikke alle rygere) andre opfører sig som rendyrkede idioter i trafikken og igen andre vælger at dø på Mount Everest, sådan kan man blive ded.

Hvad er forskellen??

Hilsen

Ernst

http://www.ernstjensen.dk/debatten

Korrekt , nul holdningstyranni , nul fingerpegen Gammel sund ryger
nul dødskampagner, røgfri offentlige indendørs arealer og tilbud til alle der ønsker at stoppe, det er jo mine ord igen som ryger og langt de fleste rygere har samme holdning det går jo så fint nu i det virklige liv så der er ingen grund til at nedgøre rygerne (her i debatten) det er jo den eneste grund til at nogle rygere her provokerer, men de er også ved at ændre dødstrusler på pakkerne da det ikke har effekt, det provokerer kun.

Jeg vil.... guldfinn6340
ellers godt tilslutte mig "vi".

Så snart det er konstateret at et indlæg fra "hallodu" blot er endnu en gentagelse af noget fra KB&Co er det hurtigt videre til næste indlæg.

Hvis du nu kigge efter vil du se at indlæg fra "hallodu" kan opdeles i to grupper.

Den ene er "copy/paste" indlæg med fyld fra div. KB&Co hjemmesider.

Den anden er harske udfald mod dem der tillader sig at stille spørgsmålstegn ved de første.

Tjae, men åbenbart er der mennesker ernst_kolding
som ikke fatte det, men lad dem om det, jeg er træt af at høre på alle de advarsler, jeg mener, at jeg er intelligent nok til at vide, at rygning ikke er sundt, men det er mit eget valg om jeg vil eller ej.

Gad godt vide om dette indlæg får lov at blive stående, for de sidste 2 tråde jeg har startet her i formiddag er fjernet, jeg har en begrundet mistanke om, at en vis person er blevet moderator og vedkommende er blevet udelukket på mit board på grund af brud på reglerne.

Hav en god dag

Ernst

http://www.ernstjensen.dk/debatten