(Rykket fra familie & samliv) Parforhold

(Rykket fra familie & samliv) Parforhold f.eks loola
Æv...ævævæv...

Har været sammen med min kæreste i snart 1½ år og vi bor sammen. I perioder har jeg haft det sådan, at jeg ikke gad at være kæreste... ikke at jeg var utilfreds med kæresten, jeg var bare træt af at være i et forhold (kan forklare det med, at det har været i perioder hvor jeg har været stresset).
Nu er sagen den, at jeg har været 1 uge udenlands, og inden jeg tog afsted, var vi i en rigtig god og dejlig periode. Savnede ham rigtig meget mens jeg var væk!
Men efter jeg er kommet hjem, er det som om jeg ikke rigtig er kommet til mig selv igen. Jeg har en idé om, hvordan jeg gerne vil have han skal 'være' og 'opføre sig', og bare han griner på den forkerte måde, eller har de forkerte bukser på, synes jeg han er frastødende. Jeg har ikke sagt noget til ham, for han fortjener ikke at blive kritiseret på den måde! Det er bare mig der er ude af balance, men jeg ved ikke hvordan jeg skal komme ind i kampen igen.

Har syntes han opførte sig lidt underligt, og han siger, det er fordi han gerne vil have sex med mig. Ok, så gør noget ved det, menneske! Det er som om han ikke tør nærme sig mig... han gør nogle spinkle forsøg, men det tænder jeg bare ikke på! Han skal bare gå igang! De der usikre forsøg, de tænder mig overhovedet ikke. Han véd, at jeg godt kan lide, han bare kommer og 'kræver' mig...
Noget andet er, at han er overvægtig og i den uge jeg var væk, synes jeg han har taget mere på. Hans ladhed omkring det, at komme igang med et vægttab, synes jeg er for ringe. Han har i et år snakket om, at han gerne vil igang og at han er ked af sin overvægt. Jeg har gjort alt for at støtte ham, prøvet at 'skubbe' ham igang uden at presse ham for meget, snakket med ham om det mange gange. Fortalt ham, hvad det betyder for mig, at han gør noget ved det.

Han er endelig kommet igang med noget livsstils-kursus ifm sit arbejde, det vil sige, han har været til noget intro, og ikke mere. Den uge jeg var væk, har han levet af pizza og kantinemad. Ok, betyder det så, at han er så svag, at han ikke kan klare det selv, men skal have mig som kontrollør, for at han overhovedet skal gøre noget ved det??

Det får mig bare til at se ham som en svag person, som jeg mangler fascination af.
Den seksuelle tiltrækning er mere eller mindre forsvundet og jeg bliver ved med at se på ham med kritiske øjne.

Er det så på tide jeg pakker mine ting og går??

Ja for du er holdt op med at elske ham Anonym
og så skal han ikke være bundet af dig og din kritik.