Rystende forhold på psykiatrisk hospital Risskov

Rystende forhold på psykiatrisk hospital Risskov Eva46
Jeg er pårørende til en psykisk syg som er indlagt i Risskov - og efter den seneste tids debat om forholdene...er jeg så bange - bange for at hun bliver overladt til sig selv - at der ikke er nogen som tager sig af hende - tænker om det var bedre at få hende hjem. Kan næsten ikke klare tanken mere om at hun ligger der....mon nogen som er i samme situation som mig?????

psykisk syg ann...
Nu ved jeg ikke helt noget om forholdene. Men jeg blev fornyligt "dagsindlagt" på glostrup. De tog sig rigtig godt af mig, i den tid jeg tilbragte derude.
Dog blev jeg sendt hjem første gang jeg troppede op, da jeg ikke blev taget seriøs nok, selvom jeg idag har fået diagnosen skizofren.
Men det er jo forskelligt fra person til person, hvordan et ophold tager på en.
De erkendte og vurderede at jeg ville have bedre af, at være herhjemme og så komme derud jævnligt.
Måske du burde ringe derud og snakke med dem, om din bekrymring. De vil uden tvivl tage den til sig.
Syntes selv på Glostup de gjorde et fantastisk job mhs omsorg, snakke, finde diagnose o.s.v.
Men ja, det er i hvert fald ikke det mest opmundrende sted at være.

Forhold Jason Stachhouse
Jeg har været indlagt på både Riget og FRB hosp. Og de har altid været søde til at tage sig af mig og jeg har altid haft mulighed for at komme i kontakt med nogen. De har også overvåget mig fint..

Jeg ville ikk bekymre mig..

jeg forstår dig. sæeptisk
Jeg kan godt forstå, du er nervøs. Det er åbenbart ikke alle steder, de er lige gode. Jeg har læst på tv, at en pige på 14 år har ligget fastspændt, sammenlagt i et år, på københavnske afdelinger.
Man føler sig til tider, med psykiatrien, hensat til den mørke middelalder.
Og alt det medicin, nogle også bliver fyldt med. Men nu har de da snakket om, at dødsfaldene burde undersøges.
Der burde vist være noget opsyn med de hospitaler. [:/]

Farlige psykiatere på Risskov psykiatriafdeling Fnidder
Risskov er farlig at frekventere, da deres mest fremtrædende psykiatere er skingrende gale, de er dagligt kollegaer på Risskovs psykiatriske hospital, og havde privat klinik sammen sideløbende dermed. To af de farligste psykiatere åbnede en privat klinik i Århus, men deres klinik forvandledes til en krigsscene, da de to psykiatere bekrigede hinanden med alle midler i indbyrdes had til hinanden, de lagde fæller ud i klinikken, så kollegaen kunne falde i dem, de slæbte cementsække ind i gangene på klinikken, så den anden faldt over dem som tiltænkt, og ommøblerede klinikken så den svagtseende kollega faldt over møblerne. De opførte krigsdanse som var krigsscenerne taget ud fra Leif Panduros farcefilm Krig med naboerne med John Price i hovedrollen som den rablende gale nabo.

Den ene psykiater lod radioen spille højt når han gik fra klinikken, og han tog tilbage til klinikken når kollegaen var gået, og lod dørene stå åbne og forlod dem ulåste. Retten i Århus måtte skille de to gale tosser ad ved, at tvangsopløse klinikfællesskabet og smide den ene af de to psykiatrilæge tosser på porten. Virkeligheden overgår ofte fantasien i den forrykthed sådanne gale personager formår, at udleve.

Forståelig bekymring... M.?!
Jeg forstå din bekymring, jeg har selv et nært familie medlem der er på Risskov, det er så ved at være længe siden du har skrevet, men synes lige jeg ville sige du ikke er alene med din bekymring..
Hende jeg kender som er der nu, hun bliver fastspændt til sengen, så snart der ikke er nogen ved hende. Og det synes jeg ikke kan passe, det bekymre mig, for jeg tror ikke det gavner hende, at de her SÅ meget "kontrol" over hende.. så jeg har også tænkt om man skulle høre nærmere hvad der sker der, og hvad de gør, for hun kan jo ikke ligge der lænket fast til sengen hele livet, hun er 19, så hun har jo stadig et helt liv foran sig.! Og jeg har ingen idé om hvad jeg kan stille op.!

Min tråd om Psykiatriens vilkårlighed blev slettet Fnidder
Jeg undrer mig over, at tråden Psykiatriens vilkårlighed blev slettet, da den var læst fra 2.850 web browsere gennem en lang periode, hvilket indikerer den er læst måske 50 gange fra hver webbrowser, da den blev fulgt nøje, eftersom emnet er aktuelt og brandvarmt set ud fra et offers synsvinkel, da tråden berører mange af de overgreb sagesløse udsættes for, når og hvis de kommer for tæt på det syge uvæsens vanvidsagtige psykiatrisystem.

Man kan næppe være i tvivl om hvem der har foranlediget tråden slettet, da kun systemets ansatte selv rammes af de afslørende forhold. Videre var det specielt de beskrivelser der kom fra Hmm… ,der var de mest afslørende og grusomme beskrivelser af virkelighedens korrupte galehus performance der er set i nyere tid i Europa. Men sletningen sætter SOL i et særdeles uheldigt utilsigtet lys, da SOL har ladet sig lokke til, at slette tråden af de implicerede kriminelle, som det sagesløse offer Hmm… forfølges af selv efter dennes tvungne eksil i Sverige Hmm…s indlæg omhandlede.

Rationelt tænkende mennesker i Europa og andre lande tager sig til hovedet over Danmarks og nu også Sveriges opfølgende rablende vanvids dårskab hos de farlige gale psykiatrilæger, der har så alvorlige mentale briste, at de burde fratages deres lægeautorisationer. Frederiksborg Amts ekstremt gale gummicelle lægekandidater er dem der står bag denne vanvidsperformance, og er måske også dem der har fået tråden slettet. Måske i samspil med nogle af de gale psykopater der driver de lokalradioer hvorfra den omtalte galehus performances nazipogromer mod Hmm… styres og sendes.

SOL bør fremover være opmærksom på motivet når de modtager klageslette krav, da klagerne selv kører en skjult dagsorden med, at lokke andre til, at gøre offeret Hmm… helt retsløs og uden mulighed for, at skrive om de farlige gale mytomaner der forfølger offeret Hmm med kaskader af løgne beskyldninger. SOL har her uden at være vidende derom gået de kriminelle forfølgeres ærinder ved sletningen. SOL bør være opmærksom på, at offeret ikke har andre muligheder for, at gøre opmærksom på galskaben, der har sat Danmark og nu også forført Sverige til, at optage forfølgelsen af det sagesløse offer Hmm… SOL har derved skadet offerets ret til genmæle, Hmm… udsættes for hetze fra gale forfølgere i journalistkredse og hos gale lægekredse.

En berygtet forstyrret injurieskrivende journalist ved navn Madsen, kan også stå bag sletningen, da denne er i familie med de omtaltefarlige gale hadestalkere Madsen & Rink familie klaner.

M.?! - kontakt mig DIY MEDIA
Hej M.?!

Hvis du er interesseret i at diskutere sagen om din bekendte, der bliver fastspændt, når der ikke er nogen ved hende, da send mig en mail. Jeg er journalist og beskæftiger mig en undersøgende journalistik.

Venligst,
Jan
janlauridtsen@gmail.com
DIY MEDIA | ingenkommentarer.dk

Risskov MBT
Jeg har ikke læst om forholdene på risskiv men har store problemer med min kæreste. Han har det ikke godt mentalt men hvis vi tager derop har han fået et værelse (efter 5 timers ventetid) og sidder så et helt panik og venter i flere timer uden at der er nogen der ser til ham. Hvorefter de sneder ham hjem dagen efter.