Så blev det endelig bevist at flertallet skal betale mere i skat

Så blev det endelig bevist at flertallet skal betale mere i skat qwerty
Nu har diverse naive debattører her på siden råbt op om hvor godt det går i Danmark og hvor rart det er med skattestoppet.

http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/article241060.ece
http://politiken.dk/erhverv/article195977.ece
http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2006/11/07/065534.htm
http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2006/11/07/072705.htm

Huhej hvor det går. Skattestigninger samtidig med velfærdsforringelser i en tid hvor hele Europa skovler penge til sig. Det er vist mange år siden det er gået så dårligt i Danmark.

Håber i føler jer lige så dumme og naive som i egentligt er. Tænk at i kan være så naive at tro at en finansminister der ikke engang kan regne et areal ud (da han skulle regne arealet ud på sin grund da han skulle søge op EU tilskud) kan finde ud af at regne sig frem til en ny model for samfundet. Demokrati er spildt på fjolser som jer.

Hvis du vil se hvem der er fjolset Hamselv-78
Så kig i spejlet.

Samlet set er skatten ikke steget, og selvom flere indbyggere oplever en mindre stigning kan man ikke drage den konklusion.

Eksempel: 5 personer betaler 500 kr. mere mens 4 personer betaler 625 kr. mindre. Det giver: (5 x 500 kr. - 4 x 625 kr.) = 0 kr. I dette tilfælde er der fleste personer, der er kommet til at betale mere end der er personer som betaler mindre, men de samlede indbetalinger er ikke steget - det er nøjagtig det samme med skattestoppet, men naturligvis findes der fjolser som dig, der kan manipuleres med en artikel i Ekstra Bladet.

Ja, der var jo Attila
en der kom mig i forkøbet... så se indlægget oven over!

Det vi trænger til er flere skattelettelser...

Og en detalje mere... der er ikke sket nedskæringer og vil ikke ske til næste år heller. Der er aldrig blevet brugt så mange penge i det offentlige som nu, og til næste år bliver der brugt endnu flere!

Ligepræcis din tomhjerne Achtung
For størstedelen af landets befolkning er der ikke skattestop men derimod skattestigning. Tænk at du vil forsvare bevidst vildledelse af befolkningen. Du er da bare Foghs lille luder.

Du er sjov Hamselv-78
Du er så gennemført dum at man kun kan grine af dig, og at du overhovedet ikke har fattet en brik af det jeg skrev overrasker mig ikke.

Tilbage til spændetrøjen med dig Hr. Fjols.