Så brug os dog....

Så brug os dog.... mumsemor-igen
......

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-4572179.html?forside

hvad med at bruge os ledige, og lære os op i stedet for at sende os et afslag fordi vi ikke lige har arbejdet med emnerne før, eller har læst 5 år på handelshøjskolen. Erfaring tæller åbenbart ikke hos diverse butiksindehavere.

Jeg vil vove at påstå at jeg vil kunne lære at sælge et hvilket som helst produkt på en måned, med den erfaring og viden jeg har. Men jeg bliver sorteret fra gang på gang....

Men hyle i kor det kan de!

min mor har også det problem Linnette Adams
Hun er sidst i 40´erne. Hun ønsker ikke længere at undervise på den skole hun er på nu, da ledelsen slet ikke fungerer. Derfor har hun søgt ind på nogle andre folkeskoler med rigtig gode anbefalinger fra både skolen og fra forældre oven i købet. Og med den enorme mangle på folkeskolelærere der er, tror du så de ansætter hende?? NEJ ! Men skabe sig over mangel på kvalificeret lærerkraft, det gør de dog stadigvæk. Det giver overhovedet ikke mening !!

hmmm sportiii
Det er fint du mener at du kan lære at sælge en vare på en måned... Men hvad med om du brugte din KÆMPE selvtillid på at lære at sælge dig selv.

Lad være med at ha' ondt af dig selv, men gør i stedet for noget ved det selv! Der er kun en til at ændre på din arejdsløshed Der er ingen der kommer og tager dig i hånden og siger det er godt nok synd for dig jeg har et arbejde til dig. Du må bare ud og gøre noget selv.

Et gammelt ordsprog siger søg og du skal finde. Så bare kom i gang!

piver ikke.... mumsemor-igen
.... jeg har fundet arbejde for det næste år.

Kan bare ikke forstå, at man ikke er lidt fleksible inden for branchen.

Hvis jeg kan sælge grøntsager og blomster, hvorfor skulle jeg så ikke også kunne sælge sko og fjernsyn? Det er da bare at sætte sig ind i tingene og få lidt starthjælp.

Branchen er for bange for ikke at få kvalificerede medarbejdere. De gider ikke lære folk op, men vil gerne ansætte dem, som andre har lært op. Det er for dumt.

undrer mig med.. stjernestenskrudtkanel
DET gør mig harm.
Især i DET fag er erfaring og livserfaring en kæmpe ballast
Underlig tendens der er i samfundet.
Gad vide om det er fordi de mener de unge finder sig i mere, da de er helt grønne??
Puha jeg vil ikke tænke for meget over denne udvikling..
Selvrealisering, 'effektivisering'' sammenlægning, omstillingsparathed, projekter.......
Dertil kommer at de ældre ikke står med små børn eller børn på vej.De flytter sandsynligvis heller ikke rundt i landet da de generelt er ret godt sat og etableret, i forhld til de unge, som til sammenligning er så flyvske da de skal ud og prøve forskellge arbejdsformer og institutioner af.