Så endte det

Så endte det Frøken Frustreret
Så endte det forhold, som venner i 20 år, og 7 måneder som kærester. Selvom jeg ved det er slut, og han ik har mere at tilbyde mig, er jeg så forbandet ked af det. Det er den kæreste jeg har været aller mest vild med nogensinde, jeg ville ha gjort alt for ham, han mistede bare langsomt og stødt respekten for mig.

Og selvom det kun er 7 måneder, er det 20 år som venner, og de sidste 10-12 år har vi haft en aftale om at en dag vi skulle gifte os en dag vi begge var single, vi havde så begge været single i flere år, og så skulle det være.


Altså vi giftede os ikke, men fik et meget hedt og lidenskabeligt forhold. Selvom jeg ved han har et dagligt hash misbrug og haft det i mere end 2/3 dele a sit liv.

Og allerede efter 7 uger inde i forholdet, døde min far, og da jeg selvfølgelig var berørt af det, bedte jeg ham om ikke at troppe skæv op hjemme hos mig, så sku han hellere blive derhjemme, det lover han, og kommer lidt efter total skæv, og jeg siger det er ualmindelig respektløst af ham.

Nå men vi bliver sammen og jeg vælger ham selv, jeg gør det ofte forbi fordi mit hovede er så forbandet frustreret over jeg jo ik føler jeg kender manden rigtigt, men jeg giver alt af mig selv, jeg satser VIRKELIGT HELHJERTET på det forhold, jeg går sågar ud over mine egne grænser, som selvfølgelig er latterligt.

Vi er så til fest sidste weekend hvor han render rundt og dasker andre kvinder i røven, og jeg syns det er så slummet, og han har selv for et par måneder siden sagt a sådanne ting gjorde man ik hvis man har en kæreste, hvorefter han fare ud og gør det. Der er så mange ting der bare har været over min grænse, og jeg som ellers har et kææææmpe temperament, har bare rolig og stødt blevet majet mere og mere ned, mit selvværd fået et kæmpe dyk, jeg har været fuldkommen forblændet, dels fordi jeg blev oprigtigt forelsket, og fordi vi har kedt hinanden og rendt sammen i så mange år.

Han er ked af at jeg ikke lige kan fortsætte som venner, men han havde mistet følelserne for mig. Men samtidig på vores gå tur idag spørger han om jeg vil ha ham tilbage hvis han fortryder.... Jeg syns ærlig talt ikke lige jeg kan overskue at sidde og spille kort med ham hver anden fredag, dertil har jeg alt for mange følelser i klemme, og det er han ret uforstående overfor, men respekterer det dog.

Jeg har bedt om ikke mere kontakt, da jeg ikke vil kunne magte det rent følelses messigt. Mine følelser er næsten ubærlige. For jeg håber jo han fortryder sit valg, men jeg kan jo ikke vente resten af livet på han skel ringe, og ringede han endelig, kan jeg så være sammen med en mand der ikke engang kender ham selv i en sky af hashtåger, en mand der ikke kan give mig det jeg leder hos ved en mand? Jeg lever på de første 2 måneder hvor vi var sammen, da han konstant faldt mig om halsen, og forsikrede mig om jeg var den dejligste han nogensinde havde mødt.

Det ender så med vi har sex sammen for det var da noget vi ku finde ud af, og han siger mens vi går den tur at det er det bedste sex han nogensinde har oplevet, i det hele taget siger han alle de søde ting i dag han ik har fortalt mig i månedes vis, men alligevel er hans følelser fordampet. FUCK altså det tanke kaos. Skulle af med lidt af mine frustrationer

Jeg kan godt forstå.... Milena
- at det er rigtigt, rigtigt svært for dig - især når han har været en del af dit liv i så mange år.

Men, hvis du kan: tag en dyb indånding og få lidt ro på dig selv, så du mærker det helt ned i maven. Tag så dit indlæg her, og læs det stille og roligt igen, og forsøg at læse det som om du var en anden, og mærk efter - hvilke følelser giver det dig så, hvordan ser du så på situationen?

De bedste hilsner og ønsker om alt godt [s]

Tak Milena Frøken Frustreret
Jeg vil med det samme gøre som du siger, smide tanker væk og læse igen som om jeg er en anden person. Tak for svar og god weekend

hør her Pia F
Han tager dig for givet fordi du er så sød.
Han mister respekten når du overskider dine egne grænser

Det er i øvrigt helt klassisk for mænd, man skal aldrig give dem for meget, de vil gerne ha man er lidt hard to get, også i et forhold.

Min tanke var Debattør
"Alt var kun en drøm, en flygtig illusion
Der bare kom og svandt
Der stod jeg tilbage, hjælpeløs, forladt
I lyset af en månestråle...."

Du har i årevis holdt liv i en illusion om, hvad han var for en mand UDEN et hashmisbrug. Du indvilliger alligevel (trods hashen) i et forhold og du har intet forstået, når du beder ham ikke troppe skæv op. Han er misbruger for hulan da, skriver du selv....

Der er stor forskel på, hvad vi forlanger og forventer af venner kontra kærester. Det har ikke noget med manglende respekt for dig at gøre. Han har åbenbart også følt sig tiltrukket af Jeres gamle aftale om "giftemål ved lejlighed". En lidt sød, romantisk men naiv forestilling, men du har haft en forventning om, at manden drejer 180 grader, og agere helt anderledes end han hidtil har gjort i dit selskab. Hvor skulle det komme fra? Nu har han så prøvet det af men sikkert hurtigt indset, at det du ville have kunne/ville han slet ikke levere, så du giver ham følelsen af begrænsningerne i stedet for flere muligheder i Jeres forhold og derforuden fejl og mangler hos ham. Ingen mand forbliver forelsket i en kvinde der personificere hans mangler.. de forbliver forelskede i det billede vi giver dem, af dem selv. Det er derfor de har så hårdt brug for beundring. Til gengæld for den beundring, for vi forelskede mænd.

Han har prøvet, men han har bare før dig indset det var "en drøm" - eller illusion om du vil.

Du skal ikke græde over det her. Saml dit knuste hjerte op - en illusion kortere, klogere på livet, og på dig selv.

Når du har sundet dig, står der en ven og venter på dig - og venner er vel ikke det værste man har.

Flot svar debattør Frøken frustreret
Tak for det, og hvor er det dog rigtigt. Jeg venner med næsten alle mine ekser idag, og kan os godt se os som venner igen, men der er blevet overtrådt så mange grænser her, det er en ting, og en anden ting er, jeg er opvokset med misbrug, næsten alle mine kærester har været (trygt og velkendt) Nu skal misbrug langt væk fra mit liv.

Og det faktum at jeg ik siden mine spæde teenage år har gået så hel hjertet ind i noget, og min absolut dybeste forelskelse, vi har i mange år sværmet om hinanden, og jeg er stadig forelsket i illusionen om den mand, og det vil være alt for hårdt og opslidende for mig at skulle se ham igen. Både som kærester elle venner, for vil jo ha' ham, men i mine få rationelle øjeblikke, kan jeg jo godt se det er utopi

Men ringede han i skrivende stund, ville jeg alligevel rende ham i armene, så bliver nød til a cutte forbindelse helt, selvom mit hjerte ligger godt stampet på i en skraldespand.

Tusind tak for dit gode svar. God weekend

hvis manden burren,fru
nu mens han er så ufattelig vild med dig og får bedre sex end nogensinde, alligevel helst smække andre kvinder når i er til fest, burde svaret da være indlysende,, lad manden smække løs og find mister right
held og lykke

20 år er lang tid men bruge de næste 20 år med en med total minus respekt for dig,gider du virkelig det ?

han er ikke den du gerne vil ha ikke fustreret
Han roder rundt i hans eget lort. han ved ikke om han vil have dig eller en anden. han ryger fordi han har så meget lort oppe i hoved at han ikke kan overskue verden.

Han passer sit arbejde, har ingen steder at bo, og flakker rundt til bekendte for at lade vær med at tænke over hans daglige problemer.

Han kan mærke du ikke er glad, ogderfor, (fordi han ikke magter flere ting) vælger han at sige han ikke har følelserne.
du siger du ikke vil have kontakt. fair nok, men han skal nok kontakte dig. tro mig.

skift nummer hvis du virkelig mener i ikke skal have kontakt. eller også skal du lade vær med at sige du ikke vil have kontakt mere.

P.S undskyld hvis det var meget hårdt sagt, men tro mig når jeg siger.jeg har selv været lige netop det der igenem. skulle ikke undre hvis det var den samme person vi snakkede om [:D]

Ha en god weekendt. husk på solen skinnder på dig [:)]

tak for jeres gode og velmenene svar.. Frøken frustreret
Det er rigtigt hvad du siger fuldkommen. Det er så ik den samme vi snakker om, da han har op til flere boliger, og har i den dur "tjek" på tingene...

Men du kender alligevel manden i form af din eks, og de er nok ens og har mange fælles træk.. Til jer alle der har skrevet her, tusind tusind tak, jeg havde virkelig brug for at hører alle de ting i sagde, det er med til at give mig lidt mere rationel tænkning. I er skønne!!!