Så er den gal igen

Så er den gal igen Kamphunde haderen
http://ekstrabladet.dk/112/article1204610.ece

Nu må det snart være nok, kan man ikke engang lufte sin egen hund uden at man skal overfaldes af en eller anden lorte hund. Forbyd de lorte hunde med det samme, omgående afliving af hunde uden stamtavle og adfærstest.

En skam den betjent ikke gjorde det af med hunden med det samme.

Igen en eller anden utilpasset ung fyr der har brugt hunden som potensforlænger

Nu må det være nok !!

Hvor er den store pit-dog
forargelse og ramaskrig i denne sag,som næsten ingen omtale får?
http://nyhederne.tv2.dk/krimi/article.php/id-24242778.html

Og så skulle man da mene at efter så mange års skriverier om en bestemt hunderace,at medierne snart fik lært at stave til ordet Pitbull.[;)]

AHA OKS-1
Så dermed mener at du pisbullens handling er lovligt undskyldt!?

hvorfor knækskæg
ikke bare give de skide hunde en mundkurv på når man skal lufte dyret. Folk
vil jo ikke frivilligt aflive eller skaffe sig af med dem, men efter alt det
hysteri med hundenes efterladenskaber, og at man skal tage det med i en pose,
så er det da vist på sin plads at give dem et bur for munden.

Hunden? Hvad med ejeren? kingkongloui
Nu har jeg en blanding af en Fransk Bulldog og en Rottwieler, mange anser en rotweiler for at være muskelhund, dog vejer han små 30 kg så han er ikke så stor.

Men skulle en mundkurv virkelig gøre det bedre? Jeg ville da blive så ked af at skulle komme en mundkurv på min hund, han kan sagtens gå pænt i flexline uden at rende ud på vejen, han kan rende uden snor og har aldrid bidt nogen.

Hvorfor skulle han tvinges til at have mundkurv på når han er opdraget ordentligt, det ville da være synd for ham og jeg er sikker på han ville tænke om han havde gjort noget forkert.

Folk skulle gå igennem en test med deres hund, hvorefter de burde få en attest på hvad de kan og ikke kan med deres hund, som at den f.eks ikke på noget tidspunkt må gå uden snor hvis man ikke kan kalde den til sig.

Og hvis der endelig skulle brokkes over noget, så skulle der brokkes over ejerne, hunden kan da ikke gøre for at ejeren åbentlyst ikke kan finde ud af at tage sig den.

Bare min mening

Jeg mener ikke pit-dog
noget,da det jo ser ud til at aviserne har overtaget der hvor almindelige dødelige har en mening.

Men skulle jeg driste mig til at mene noget,så er der jo altid avisenes medløbere som kan vende og dreje hvad man evt mener.

Men der skal vel være lige stor fokus på de ulykker som forårsages af Brian og dem som forårsages af Muhammed,eller er det kun de ulykker som forårsages af dem som vi ikke bryder os om der fokuseres på?

Hvem afgører iøvrigt hvad race hund der er tale om,da jeg da vil tro at hverken du eller bladsmørene ville være istand til at skille racerne fra hinanden om så de stod og pissede jer op af benet,eller bed jer i røven?

Men du svarer ikke på mit spørgsmål,stillet hvad forargelse og ramaskrig angår,og det viser jo at du går ind for den ensidige debat om et problem som er noget større.

Jaws theme anonymkk
http://www.youtube.com/watch?v=ZvCI-gNK_y4

Nu har jeg OKS-1
lige så lidt magt - som dig - til at bestemme mediernes dagsorden!!!

Hvordan du tolker, hvad jeg IKKE skriver er din forbanende hovedpine - siger mere om dig end så mange andre!

Men nu du er så hooked på at man skal svare på spørgsmål, så mener jeg ikke rigtigt at have set et svar på et spørgsmål, angående den muskelhund, jeg fik held af jage en høtyv i!!!!

En ting jeg undres over hos jer "seje" kamp/muskelkøtere ejere er, at i og jeres "søde", "nuttede", "kælne" "fredsommelige" og snotdumme køtere, stort set alle, næsten helt uden undtagelse, har været udsat for grumme overfald af de her tæppetissere
af småkøtere!!!

Nå men det er jo nok fordi, jeg bor på landet. De eneste hunde jeg ser løsgående her, er nu kun de større hunde.

Men jeg må indrømme at det giver en ret morsom film i mit hoved, når jeg hører alt jeres jammer at nu er Bulder og Børge igen blevet bidt af Kasper den grumme gravhund, og gamle fru Jensen kommer susende med sin rollator, og prøver at få Bulder ud af Kaspers gab!!

Fint nok OKS-1
hvor mange mennesker mon vi kan beskæftige med, som "test" ledere, udskrive attester og rende rund og kontrollere hundeluftere med??

Hvem skal betale DET gilde???

Mundkurve er for synd Læser
Så ville jeg hellere aflive hunden. Sådan skal min hun ikke leve.

Den er vel endevendt som alle andre sager? Læser
Andet har jeg ikke oplevet, hvad mener du forskellen skulle være?

Det besvarer jo absolut pit-dog
ingenting,og kører bare derudaf i samme pladehak.Og jeg kan da oplyse dig om at jeg ejer en rigtig Fighting Pitbull og skulle nogen andre hunde være dumme nok til at overfalde min ikke så søde hund er det den sidste fejltagelse de begår i dette liv.

Den starter ikke nødvendigvis et slagsmål men du kan være evigt forvisset om at den afslutter det,og jeg tror næppe at den ville finde sig i at blive jaget af en bonderøv med en høtyv.Det kan nemlig godt være at den ville tage det meget ilde op,og så kan det da godt være at bonderøven skulle bukke sig forover og kysse sin egen røv farvel.

Forestil dig at blive kastet ind i en cement mixer fyldt med tænder,på en hund som er afrettet som politihund,og som samtidigt er lavet af klaverstreng og råhud med et hoved som minder om en armbolt.Jeg sidder ikke og forgøgler noget,og ved hvad jeg har med at gøre,modsat dig og andre som bare jakker om det samme sædvanlige sludder og vrøvl.

Som hund så ejer og som ejer så hund,og er der ingen der slår på mig slår jeg heller ikke tænderne ned i halsen på dem,og jeg har ejet Pitbull i 20 år uden at den har ædt nogen eller noget.

Men jeg er vel også bare en uvidende ignorant som ikke aner hvad det er jeg har for enden af snoren,som sidder og jamrer mig over at min søde Pitbull bliver overfaldet af tæppetissere?

Jeg var engang også ejer af sjællands hurtigeste Ford Mustang,og vil da nødig af den grund sættes i bås med de tosser som ligger og kører ræs i Københavns gader,selvom at du med dine fordomfulde øjne jo ville have stemplet mig som sådan hvis du havde set mig rulle ind over Rådhuspladsen.

Nu er vi trods alt nogen som kan styre både vores biler og vores hunde,samt vores fordomme,og vi bygger vores livserfaring ude i det virkelige liv.[:/]

Pladderhakker OKS-1
er du da i den grad.

Så du har hermed cementeret at man skal finde sig i at blive overfaldet på egen grund,
og UDEN grund af en løsgående piskøter!!
Den var det jeg blev -og det finder du altså meget rimelig - du er sq for langt ude!!

Helt uden for pædagogisk rækkevidde!!

Og jeg var ikke den eneste bonderøv med høtyv den dag - så selv din hund havde nok trukket det korteste strå!
Men OK din beskrivelse/selvforherligelse af køteren, beviser med alt tydelig at din p.. sidder forenden af køterens snude, samt dit selvværd er bundet op på at eje sådan et kræ!!! (nårh jae og så din fine bil!!)

Giv mig da fanden bare en enste rimelig grund, til at den hund skulle overfalde nogen!!
Vi havde sq aldrig set kræet før.

Du er sq selv medvirkende til at disse hunde er på vej ud af dansk jord - men det fatter du vel ikke.

Der er folk der er kingkongloui
uddannet inden for det område, så kunne der vel også komme flere til, ikk? Og så må politikerne eller andre sætte regler for hvor disse attester skal gå ud på.

Min hund skal ihvertfald ikk rende rundt med en mundkurv fordi du ikke lige kan se hvem der skal tage sig af det store og hele...

Det ville sku også være synd for alle de andre hunde der kan opfører sig ordentligt, de mister deres frihed. Min hund ville da slet ikke kunne forstå hvis han pludselig ikke måtte løbe rundt og lege og f.eks spille fodbold med hans familie som er noget han virkelig elsker og som vi elsker.

Ang det gilde du snakker om kingkongloui
Jamen så må man sige at hvis man skal have en hund, jamen så skal man osse betale for at få lavet sådan en attest ligeså som man skal betale for at få trænet sin hund til hundetræning, det er da heller ikke gratis.

Der skal sku da ikk rende folk rundt og tjekke hunde ejere, man kan vel sige man selv skal tage til tjek 1 eller 2 gange om året med sin hund, det er da ligesom at tage til dyrlægen og få lavet et tjek, det koster jo alt sammen

Lad være og vær så negativ.

nårj nej - OKS-1
det skal vi vel ikke!!!!!??

Kan du selv se komikken??

Og alle hundeejere har også den lovpligtige hundeforsikring!!!!! NOT!

mundkurv OKS-1
ja - når i lufter den, I SNOR!

Hunde skal slet ikke færdes uden line, udenfor egen grund!!

Jeg har sku da styr på mit kingkongloui
, så det skal da ikke gå ud over mig at folk der har ustyrlig hunde skal gøre sådan at min hund skal gøres "ustyrlig" fordi så er alle hunde sådan, gu er de ej.

Jeg synes du er åndssvag og hører på, tror ikke selv at du har en hund, og hvis du har - så stakkels hund da.

Ja hunde skal luftes i snor kingkongloui
Jeg lufter min hund i snor, men han KAN godt gå uden uden at være ustyrlig. Og han skal have lov til når ingen er i nærheden at jeg kan kaste en bold eller spille fodbold med ham, når der kommer nogle så tager jeg ham også i snor igen.

Er det måske så forkert?

Fik du fat i at min hund ikke er en kamphund, fordi det lyder virkelig som om du tror det.

Til Pit Dog Til Pit-dog
Du skal være glad for jeg ikke møder din søde rare hund når den så nok så flot afslutter en kamp, som du skriver. Specielt ikke hvis jeg har min BROWNING B525 HUNTER CLASSIC - KAL. 20 over skulderen..på vej hjem fra jagt.. så det ihvertfalf blive dens sidste kamp.

Jamen... aroe
Du skal have det Dobbelt'løbet med, så kan du ramme dem begge' ik'
[;)][s][l][:)] ;-)

Hold da op cv2002
Jeg må hoste sprute og kaste op! Magen til lortesnak skal man lede længe efter! Ha[:D]

Jo jo cv2002
De vil meget gerne af med den nu. For de er selv blevet i tvivl om de nu også har styr på den! Internaterne bliver kimet ned i disse dage. De vil hellere ikke have disse å så søde vovser.

At de ikke selv har nosser til at gå til dyrlægen og få den aflivet er bare for meget. De vil ahve ande til det og tilmed slippe for at betale. Sådan nogen mennesker skulle aldrig have haft nogen hund, når de ikke kan tage det sure med det søde.

At de så også bliver kigget skævt til og skal høre på folks snak, kan de hellere ikke tåle. Er der noget at sige til at de har haft brug for en strid hund! [:O]

En hund cv2002
har ret til at få lov at løbe uden snor mindst en gang om dagen! Det er synd at den kun skal gå i snor. Jeg giver i hvert fald min hund fri flere gange om dagen. Det er vel at mærke under ansvar, for ikke alle kan lide hunde uanset hvilken race det er. Så jeg vil ikke prakke folk min hund på. Den bliver altid kaldt ind når der kommer nogen.

Det kan cv2002
jeg godt forstå. Tror hellere ikke det vil løse ret meget, men folk må vide hvad de kan tillade sig med den race de nu har valgt.

Det var cv2002
godt tænkt af dig. Ja det er sgu svært lade være med at tænke i de baner. [:O]

Sagde hende som pit-dog
er ejer af den hunderace som bider flest mennesker i hele Europa,og absolut ikke har en skid forstand på hunde elller mennesker.

Pædagogisk rækkevidde pit-dog
er vel noget med at vi skal sidde i rundkreds og lege klappekage,men vi er da heldigvis nogen som kan selv.

Selvværd er noget du ikke kender til da hele din lille lorte verden drejer sig om det du bliver tvangsfodret med af medierne,og det eneste jeg er medvirkende til er at bryde samtlige love du kan forestille dig i din snævertsynede lille småborgerlige verden.

Hvad angår at være på vej ud af dansk jord,så forlod jeg Pladderballe for mere end 11 år siden da jeg fattede hvor det bar hen,og skammer mig den dag idag over at være af dansk oprindelse da der ikke findes dummere mennesker på guds engang så grønne jord.

Jeg er trods alt ikke slave for perkere eller tumper inde på Borgen,og sidder i skrivende stund og er ved at kurere min hovedpine fra igår hvor jeg var sammen med 3 billedskønne ludere i verdens største luder og badeby.

Hvad lavede du,og over at sidde og læse hvad der skal forbydes næste gang,eller var du igang med at læse partistof fra Dansk Facistparti?

Hvad angår det som står i dit indlæg,så er der hverken hoved eller hale i noget af det du skriver,og du burde måske se at få dig et liv ud over at gå i seng med hønsene.

Fleste af dine indlæg pit-dog
skrives i de sene nattetimer,og det tyder på at du er single,og når jeg ser det du skriver så forstår jeg da hvorfor.

Men som sagt før,så pisser jeg i bukserne af grin når din egen race ryger med i et mundkurvs påbud for noget som din hund ikke har gjort.[:O]

Weekend morder, pit-dog
som ynder at skyde små uskyldige dyr i skoven er ikke noget at prale af.Og lad mig sige det på den måde så selv du kan forstå det,at hvis du så meget som lod tanken krydse det du kalder din hjerne ville min udmærkede hund flå dit skelet ud igennem røvhullet på dig.

Og ville den ikke gøre det,ville jeg såmænd tage dit gevær fra dig og slå dig til lirekassemand med kolben,på vegne af alle de små uskyldige dyr du i tiden har dræbt.

Kal 20,er iøvrigt for små tøsedrenge som ikke kan håndtere rekylen fra rigtige våben,og rigtige mænd går sgu da ikke rundt med den slags ærtebøsser.

Stor mand kan sidde og prale overfor lillemor at man har skudt en af Bambi's efterkommere,og det var temmelig sikkert ude på foderstedet imens at den sad og spiste.[:D]

Lad mig sige det på pit-dog
denne måde,at når tøsedrengen havde tænkt tanken og fortrudt at han havde tænkt den,så ville han smide geværet og løbe for sit liv,og det eneste han ville få ud af det var at han ville dø træt.

Hvis han evt skulle få fyret en dobbeltløbet af,vil jeg tro at rekylen ville slå slapsvansen ihjel.[:D]

jeg er OKS-1
fuldstændig kold over hvad slags hund du har!

For et par år siden, da jeg kørte på arbejde, kom en jogger løbende, som hun havde jeg gjort de sidste par år, med en skøn lysebrun retriever ved siden, uden snor - som den også havde gjort de sidste par år.

Hvad der stak hunden ved jeg ikke, men pludselig for den ud på vejen. Heldigvis ikke foran mig, men ud for bilen lige før mig!!

Behøver jeg at sige mere?

Der havde de to løbet hver morgen, på samme i tid i over to år, helt uden problemer!

Det kan OKS-1
være du synes den skal have lov - men RET - nej!!!

Så siger jeg det bare igen ... kingkongloui
Jeg har min hund i kort snor på vejen, en flexline kan strammes ind, når inden andre er der, som f.eks på en sportsplads så må han rende frit.

Behøver jeg sige mere, eller forstår du ikk hvad jeg siger siden du skal nedgøre mig..

ENIG kingkongloui
Der er sku ingen skade i at ens hund render lidt rundt hvis man kan kalde den til sig, min får også lov at gå frit flere gange om dagen, hvordan skulle den dog ellers kunne bruge noget fornuftigt krudt og ikke kun gåes træt..

sportsplads OKS-1
er til at dyrke sport på - ikke til din hunds skiden og flåen græs op.

Tag i hundeskov, hvis kræet absolut skal rende løs.

Behøver jeg at siger mer - eller fatter du stadigt ikke hvad jeg siger!!

Nå okay, du stereotyper - tak for det kingkongloui
For det første samler jeg op efter mig selv, for det andet så hedder det bare sportspladsen fordi pladsen er kæmpe stor og ikke kun til fodbold, for det tredje skal du overhovedet ikke sige hvad jeg skal og ikke skal, det er et frit sted og der er ingen skilte der sige ens hund ikke må være der, for det fjerde graver min hund ikke græs op..

Er der mere du vil ?

Jeg bruger cv2002
også "sportspladser" legepladser m.m til at træne og lege med min hund. Dog først efter hun har besørget, for det er noget svineri at hunde laver på legepladser og sportsbaner.

Hundeskove bruger jeg ikke. Dels er dem der er i nærheden af mig så små og kedelige at de ikke er noget værd, og fordi de hundeskove der er noget færd er fyldt med hunde som jeg ikke vil have min i nærheden af. Jeg mener det er en dårlig måde at lade sin hund være sammen med artfælder. Det skal være hunde 1 højst 2 ad gangen til leg, på et område hvor man selvfølgelig ikke genere andre.

Hundeskovenen er tit lavet for at putte os af vejen i de mest kedelige område af en skov. Vi har 4 i min by. Alle er noget møg, og der er ikke mange der gider at være i dem. Ryder man op efter sig, kan jeg ikke se noget problem i at bruge andre steder til træning og leg.