Så er han smuttet..

Så er han smuttet.. Ulla2
Min kæreste har lige hentet resten af sine ting og vi fik sagt farvel. Det var godt nok hårdt. Jeg havde aldrig troet at jeg skulle gå fra en jeg elskede. :) -men det var rigtigt at gøre. Jeg er bare ked af det nu. Håber han får det godt. Og at jeg også selv får rettet op på mit liv igen. Men jeg savner ham allerede :)

så er vi to indypop
Min kæreste har også lige samlet sine sidste ting, og er vadet ud af døren. Har samme fornemmelse af, at det var det rigtige at gøre, men er alligevel frygtelig sørgeligt, når man har holdt så meget af et menneske.

-sys

Trium Anonym
Du klarer den nok :-)

Ja, lige præcis.. Ulla2
Jeg har bare aldrig prøvet det før, så jeg er lidt rundt på gulvet. Men heldigvis bliver vi de bedste venner, det er jeg ikke i tvivl om. En mand som ham lader man ikke slippe helt væk. :)

Kære Ulla 2 Kent
Helt sikkert er det mega hårdt... du skal igennem en tid hvor du skal lære dig selv nærmer at kende, hvad vil du være med til, og hvad vil du ikke være med til... men et er sikkert.. det bliver opture og nedture.. håber ikke at i har ødelagt alt for hinanden, for måske kommer der en dag... skriv lige lidt mere om dine føelser, men tro mig, jeg føler med dig, jeg kender om nogen turen....
har selv været der, den ene dag ville jeg ønske alt var, ved det gamle, den næste dag kunne hun hoppe i havnen.... men et er sikkert, jeg elskede hende.. og det har jeg altid gjort, og vil jeg altid gøre... mærkeligt ikke..

Han bliver måske min. Annemone
Jeg savner en sød kæreste, ligesom som ham der, bare jeg mædte ham, ved jeg kunne give ham så meget ømhed og kærlighed.

Men du fortryder nok inden..... Måske du møder min gamle flamme som tæskede mig????

Man skal passe på den man elsker, pludselig finder de en ny hurtigere end man aner og så fortryder de fleste.

Nej tak kent
hvis du har haft et voldligt forhold, så har du sikkert brug for hjælp til at få det afklaret...
Så nej jeg ønsker ikke at møde din voldlige fætter. men jeg ønsker at du får et godt liv... så meld helt klart ud... hvad vil du og hvad vil du ikke...

Tak for svaret Ulla2
Min kæreste og jeg har altid haft det rigtig godt sammen. Men det sidste års tid har vi kun været venner, så derfor valgte vi at gå fra hinanden. Der har ingen skænderier været. Vi kunne begge se at det var det bedste, men græd da, da vi sagde farvel. :) Nu lader vi være med at ses de næste par måneder, for at vi begge har en chance for at komme ovenpå og så skal vi da ud og spise og i byen sammen. Det bliver svært at undvære hinanden, men efter de par måneder er jeg overbevist om, at vi vil blive bedre venner end nogensinde før. Vi kender jo hinanden så godt og er rigtig gode ved hinanden, så det ville være synd at smide væk, bare fordi forelskelsen ikke er der længere :)

Jeg vile være okay med.. Ulla2
at han fandt en ny kæreste. Ikke lige nu, men det ved jeg også at han ikke vil gøre. Vi har for meget respekt for hinanden til bare at gå ud og "erstatte" med det samme. Men når tiden kommer, er jeg overbevist om at jeg blot vil være glad på hans vegne. -selvom jeg også nok skal holde øje med om hun behandler ham som han har fortjent ;)

Det ville jeg nok også gøre :-( Tarzan fra FCK
For du kender jo årsagen til bruddet.

men husk også give ham frihed i sit nye liv konen
mener hvis og når han måske finder en anden, er det ikke sikkert hun synes det er fedt med dig som 3 hjul.
Du mener måske også han fx skal have sin computer fyldt med gamle minder/ billeder fra tiden i var sammen, så kan hans nye kæreste rigtig mærke hvor meget hun i grunden betyder :-)

Jeg ville aldrig i længden finde mig i hvis min kæreste / mand dyrkede kontakt til ex'er, ville garanteret stå med en fornemmelse af at være næstbedst når han nu ikke slipper den gamle kærlighed !

Ellers synes jeg det er rart at høre du ønsker alt godt for ham, det må du ikke misforstå, men tror man skal sige helt og holdent farvel til det gamle for at være klar til det nye.
De sårer heller ikke nogen så

men held og lykke

Det virker som en gang pjat... Ulla2
for mig altså. Synes det er spild af gode venner, hvis man skulle smide alle ens kærester helt væk, bare fordi man går fra hinanden. Han er min bedste ven og han vil også blive ved med at være en af mine rigtig gode venner. Det skal ikke ændres fordi vi ikke kan sammen som kærester.

"Du mener måske også han fx skal have sin computer fyldt med gamle minder/ billeder fra tiden i var sammen" -Det er jo bare en gang vrøvl..

Heldigvis er der mange andre kvinder, der godt kan klare at ens kæreste/mand har en fortid. Min kæreste (nu eks) har haft kontakt til to af sine ekskærester gennem hele vores forhold og det har jeg aldrig haft noget problem med. En af dem er endda en af mine bedste veninder. Så jeg tror det kommer an på hvor sikker man er på sig selv og sin kæreste.

ja du har ret konen
som skrevet tidligere er det min og jeg tror også mange andre jalux kvinder og mænds mening er at fortid er fortid og sårer man sin partner ved at holde kontakten til ex. Tror jeg ikke jeg er den eneste der vil føle sig som næstbedste valg.

Angående billeder mm, ville jeg da tænke, nå skal han lige mindes igen om det der var å så godt.
Jeg viser min mand den respekt at al kontakt til tidligere elskere / partnere er brudt totalt, endda på trods af jeg aldrig kunne drømme om at være min partner utro, jeg vil sgu da hellere leve livet i nuet og ikke i fortiden

Heldigvis er der mange meninger, og sådan bør det også være, du ved bedst hvad der er rigrigt for dig