så forvirret

så forvirret anonym
min kæreste gennem 3 år og jeg slog op for 2 måneder siden. Han er kommet videre og har allerede fundet en ny kæreste, men jeg føler stadig utroligt meget for ham inderst inde, og det går mig på. Mødte en rigtig sød fyr på nettet, der bor i samme by som mig. Vi snakkede rigtig godt sammen, og mødtes så her i fredag i byen, var så ikke så længe, da han skulle tidligt op og på arbejde. Han var så hos mig i min lejlighed igår aftes, hvor vi sad og så lidt film, og endte med at sidde og nusse. Han sov her så også, og inde i sengen lå vi så og kyssede og nussede, inden vi lagde os til at sove. Jeg nød det da, men havde ikke sommerfugle i maven, som jeg plejer. Jeg følte mig bare forvirret.

Dilemmaet er, at jeg ikke ved hvad jeg vil. Har det meget underligt med det hele. Han er virkelig sød, ingen tvivl om det, men ved bare ikke om jeg vil mere. Nyder at ligge ved ham og blive nusset, men har måske bare savnet det for længe. Det er ikke fair overfor hverken ham eller mig selv, at jeg ikke ved hvad jeg vil. Han har givet udtryk for, at han er virkelig vild med mig, og kan da også godt li ham, ved bare ikke hvor meget, men ja...kan bare ikke lade være med at tænke på min eks heller. Tror ikke jeg er klar til at begynde på noget nyt endnu. Men måske er det bare fordi jeg ikke ved, om jeg føler nok for ham her.

Håber nogen kan hjælpe mig. Har det virkelig ikke godt med det her. Føler mig så dum.

Lad ham være Tullemore
Der er ikke noget der stinker mere, end at begynde et forhold med en der endnu ikke er helt ovre sin eks. Kom over din eks og begynd så at lede efter noget seriøst. Indtil da då nøjes da med at have det sjovt. Sig til ham den nye at der ikke er mere i det lige nu..

Brug tid alene Parterapeutens genbo
Lad være med, at involvere dig, hvis du ikke er klar. Du spilder både din og den nyes tid og følelser. Vær sammen med dig selv, tænk over, hvad du vil og slap af. Hver ting til sin tid. Der er fyre nok, så du skal ikke forhaste dig.
Kan du holde dig selv ud i dit eget selskab, kan andre også nok holde dig ud. Har du derimod svært ved, at klare dit eget selskab, hvordan skulle andre så kunne klare det ?
Det var bare lidt køkkenbordsrådgivning. Slap af, nyd din frihed.

Mere køkkenbord Obsenbobsen
Det er fandeme så fejt at invitere en ny ind, hvor der reelt ikke er plads, fordi den gamle stadig spøger. Hvorfor skal det gå ud over en sagesløs at du har det skidt over et brud?

Mænd er jo heller ikke ovre det, selvom de starter med en ny. Hvorfor tror du det altid er den sidste x kæresten er hammerjaloux på? Det er fordi der er en god grund!!

Man skal holde sig på lang afstand af folk der har været alene mindre end minimum ét år - og det er endda ikke altid nok.

ved godt... anonym
at det er fejt af mig. Regner med at snakke med ham om det, når han har fri. Det fustrerer mig virkelig det her. Og det er skide synd for ham. Kan virkelig godt li ham, ved bare ik om jeg kan li ham nok.

lad tiden arbejde plexus10
Jeg synes du gør det helt rigtige i at stikke hovedet ud af busken igen..man kan godt komme i en uheldig selvsving i længere periode, hvis ikke man flytter opmærksomheden fra sig selv/ dit gamle forhold til andre. Det er sundt og sætter dig i en uvant og måske lidt usituation, hvor du skal gør status for dit eget liv følelses- og erfaringsmæssigt og måske tage nogle afgørende nye initiativer, der vil påvirke dig i fremtiden...så giv ham og jeres nye forhold en chance....og gode mænd hænger altså ikke på træer...