Så går jorden under igen

Så går jorden under igen Dennis.
Hørte lige at en vært fra P3 læste op fra en sms en lytter havde sent ind, hvor en eller anden kinesisk trosretning mener, at jorden går under d.21 december 2012. Det er jo snart.

Jeg hørte ikke lige hvem præcis det var, der mente, at jorden går under. Det er også lige meget, for det der undrer mig det er, at så mange forskellige trosretninger o.l har ment at forudse jordens undergang gennem årene...uden at det sker.


Hvordan bortforklarer disse mennesker gang på gang at jorden stadig består?
Især når det er religiøse trosretninger, som virkelig gør noget ud af forberedelserne. Føler de sig ikke nærmest "snydt" og hvordan bortforklarer de at det bare ikke er sket en eneste gang?

Dette er ikke et nedladende indlæg, men skrevet i almindelig interesse[:)]

Forhelvede.... EMLD
Det er bare fordi, at pressen mangler noget at skrive! Nu blev det her big bang projekt jo ikke til noget, før næste år, altså i marts 2009. Der er jo godt et halvt år til. Men de blev jo sure, for nu kan de jo ikke skræmme folket længere >:( Det er altså for åndsvagt! FOLKENS! JOREN GÅR IKKE UNDER, BARE FORDI EN ELLER ANDEN TOSSED KINESER SIGER DET! HELT ÆRLIGT! TAG JER DOG SAMMEN! I TROR DA IKKE PÅ DET FIS! Videnskabs projektet "Big Bang" er selvfølgelig spændende, men det betyde rikke at jorden går under.

- Emilie

hehe ja det er til grin slim
hej jeg synes du har ret det koster ikke noget at sig sådan noget pis så som at jorden går under og det gør den jo ikke for så var det sket for lang tid siden . vi har vadet har ca 3-4000 år men jorden har været her 4500000000 år så det siger sig selv , jeg ville også lige sige at det der med at det hele opstod med big bang glemt alt om det for det er en misforstålse rummet er en demensjon for sig så det har altid været her og det ville bliver ved med at være der i ald eviehed så at bruge til på at måle afstand fra pungt til pungt det er spild af tid for der er så mange ting som vi ikke forstå i nu, men det kommer bare rolig :-) vi bliver altid kloger i den fysiske værden og det er jo dejligt vh slim

jamen jeg tror heller ikke på det Dennis.
jeg er bare nysgerrig efter hvordan folk bortforklarer alle deres dommedagsprofetier, som aldrig bliver til noget

ALT ER RENT FANATIK The Bing Bang
SIGER IKKE AT KINESER ER TOSSER. SIR KUN AT MENNESKER ER MEGET OVERTRO [:)] OG SPECIEL TIL DEM SOM TROR PÅ GUD ER RENT FANATIK SAMT FANTASI. ALT HVAD DER FINDER HER PÅ JORDEN ER EN SLAGS OPFINDING. SKET ER SKET. LAD DEN KOMMER SOM DEN ER.

Folk skal jo snakke om noget Phusker
Så hvorfor ikke snakke om noget vi alligevel ikke kan gøre noget ved, nemlig jordens undergang?

Mange mener at jorden vil blive ramt af en asteroide/anden planet, Nibiru i 2012, og sjovt nok så mener de fleste af dem af Nasa og de slemme supermagter, undskyld, DEN slemme supermagt USA skjuler informationer om det.

http://www.youtube.com/watch?v=hW1sROnblhk&feature=related

Bare et tilfældigt link blandt tonsvis af andre.

Risikoen for at blive ramt af en asteroide af en størrelse som kan ødelægge jorden, er så ganske afgjort tilstede, men det kan ikke betale sig at gå glip af nattesøvnen af den grund.

Hvis det sker sker det absolut uden forvarsel, da der er millioner, måske endda milliarder af "løsslupne" asteroider, og vi kender kun nogle ganske få tusinde af dem.

Ingen eftersøger rummet for asteroider, ikke engang Nasa, og bliver ukendte asteroider opdaget, skyldes det amatør astrologer som ser det rette sted hen på den rette tid

Hvis nogen stadig kan huske Shoemaker-Levy meteoret, som delte sig i mindre stykker inden det ramte Jupiter, så var et af stykkerne på størrelse med et lille bjerg, hvor stort det så en er, og ramte Jupiter med en kraft svarende til 75 gange jordens nuværende atomvåben arsenal, så kræfterne er enorme.

Tallene er fra bogen "En kort historie om næsten alt" af Bill Bryson.

Bogen indeholder også en ganske fremragende beskrivelse af hvad der sker når et meteor af stor størrelse når jordens atmosfære, og kort sagt, så går det så stærkt at det ikke er noget at frygte, for du vil kun opdage noget hvis du befinder dig på den modsatte side af jordkloden, hvor det så vil vare lidt længere tid inden det er slut.

Folk kan have mange grunde til at historier om jordens undergang med mellemrum dukker op.

Måske er det bare for at have noget at være fælles med andre om, og så kan man dyrke sin tro og sin "viden" om at det vil ske med ligesindede?

Ja det siger de Sofus
Skøre Jehovas vidner også, at jorden går under, bare den så går under der hvor de er