SÅ genert overfor fyre

SÅ genert overfor fyre Mille-
Jeg ved ikke hvad der er galt med mig, men når en fyr viser mig interesse, bliver jeg meget genert og kan ikke rigtig overskue ham, hvis jeg ikke selv er interesseret.

Nu har jeg så en kæreste, så jeg kan altid definitivt feje dem af med det, men jeg tror jeg tltrækker de fyre der lidt bliver ved. Ellers også synes de er fedt at jeg bliver genert eller de synes jeg bliver mere spændende af den grund, I don´t know.

Jeg kan være rigtig kæk og hurtig i replikken overfor selv de mest macho fyre, men så snart de kommer tæt på, så trækker jeg mig i den grad. Jeg har altid haft det sådan, så vidt jeg husker.

Nogen der har det på samme måde og fandt i årsagen til det eller hvad gjorde i ved det?

Jeg tænker at der må vel være en årsag til at jeg har det sådan, men kan absolut ikke finde den. I det hele taget er jeg ikke vild med at folk kommer for tæt på, medmindre jeg kender dem godt, men når det drejer sig om fyr de er interesseret, så trækker jeg mig helt. Det er som om jeg slet ikke magter det.

Du har en kæreste drop de andre !!! anonym
Du har tilsyneladende den rigtige kæreste og ved ikke hvad du skal gøre af dig selv når andre mænd nærmer sig.
Det er helt normalt og de andre mænd er kun ude på 1 ting, de ved du godt.

Du tænder lidt på opmærksomheden fra fremmede fyre og det bliver du "flov" over, der er ikke noget at gøre ved det, så du må lade være med at være så lækker så taber de interessen.[:D]

HA HA :-) Mille-
Jeg har også nok i min kæreste, men jeg kan ikke engang rigtig nyde opmærksomheden, fordi jeg ikke kan lide de kommer så tæt på[:O] På afstand er det jo altid rart med noget bekræftigelse, men bare jeg dog kunne slappe lidt mere af og ikke være nødt til at undgå de fyre, når jeg støder ind i dem, fordi min generthed pludselig antænder helt vildt

Du bliver sikkert småsur nu Tænker
men det tyder på, det prmært skyldes et udslag af (noget overdreven) selvoptagethed. Det er nemlig dét, generthed består af. Din sikkerhedsafstand bestemmer du selv.

Du er da et vrøvl Tænker?! Hjernesøges
Generthed opstår altså ikke af overdreven selvoptagethed??? Hvor fanden har du taget din psyk. grad?? I legoland? De virker ligeså godt som det kørekort du sikkert tog ved samme lejlighed.

Mille: Du skal huske og trække vejret, har selv lidt generthed tilbage i mig, især når det er direkte kommentarer om mit væsen og udseende. Nogen rammer så plet at jeg bare kunne krybe i et musehul. Men i de situationer hvor jeg bevarer kontrollen falder min generthed, den vejrtrækning er roden til alt ondt - eller godt.

Øv dig når du er ude med dine veninder, det er ikke noget der kan løses på en weekend, men noget man øver sig på over årene.

......... Molly
http://www.psykoweb.dk/selvtillid/8.htm

Ikke specielt selvoptaget Mille-
Har været den model igennem, men synes ikke den passer heller [:/] Kender nemlig godt til teorien med at generthed KAN skyldes overdreven selvoptagethed. Men det kan jo også have noget at gøre med meget dårligt selvværd. Jeg tror mit selvværd er normalt, men der må jo være en brist et sted [:O][:D]

Sikkerhedsafstanden kan jeg ikke altid selv bestemme