Så knalder vi hælene sammen...

Så knalder vi hælene sammen... Anonym
Det er godt nok skræmmende at være vidne til den diktatoriske ledelse, der trodser alle demokratiske spilleregler og stritter alle ud, der bare vover at åbne munden om ting de ikke er hjernevasket til at sige.

DF viser sit sande ansigt nu. Det samme gør Venstre og faldet bliver langt og landingen rigtig hård.

Så kan i lære det. LOL!

Gaaaaab Hahahihaha
Ja det er jo helt Enhedsliste-agtigt. En skam.

Mærkeligt Anonym
Kun en fortabt har svaret indtil nu? Eller svaret og svaret, måske mere hikket noget usandfærdigt vrøvl op, - men hvor er alle PIANISTERNE, som bruger deres overførselsindkomstbaserede tid her på debatten, med at skamrose de skråremsbeklædte DF'ere?

Ja og Foghs væsen humoristen....
...er Maos selvtilbedelse værdigt, når man hører hans lovord og selvkærlighed for hvad angå hans syn på sig selv, er man ikke i tvivl at manden har narcissistiske tendenser. Og han skulle være imod kommunismen, hihihi, den største vits nutil dags. Samtidigt lader han sig lovprise i livende tilstand af sine r..slikkere, Stalin, Lenin, og andre diktatorer ventede til de var døde. Anders Fogh har noget tilfældes med alle de mordere som blev udråbt til at være store personligheder. Kun Gandhi, Sydafrikas fhv. præsident og Højeste gejstlige(kan ikke huske lige nu hans navn) er fri for at have blod på deres hænder og er store personligheder

Der er ingen Kong Midas
Der gider spilde krudt på at svare islamister som dig.

Jo du gad hohoho
svare, tumpet ikke, når man ikke tænker sig om?

Så skal du snart overveje Patienten
Om du skal melde dig ud af Dansk Folkeparti

Narcicistiske tendenser !. Mjølner.
Ja..... dem kender folk fra venstrefløjen alt til !, disse tendenser har i dyrket i mange mange år...........I er måske bange for at nogen prøver at gøre jer kunsten efter ?.

Skuffet over DF halal smager af lort
Selvom DF har været i koalition med regeringen er de lovede hjemsendelser af de muhamedanske fupflygtninge ikke blevet til noget.
Næste gang får de ikke min stemme.
Nu rejser jeg sgu til et yalla-frit land.
Nogen forslag?