Så sidder demokraterne på hele kongrassen

Så sidder demokraterne på hele kongrassen Dulkis**
Jubiiiiiiiiiiiiiiii.

Og Bush udtaler han er åben for forslag!! Er det manglende situationsfornemmelse, der er den mands mest fremherskende egenskab eller er han IQ helt korrekt målt so værende 89?

Så dårligt Opret profil!
plejer den rigtige altså Dulkis ikke at stave!

Trængslerne er ikke ovre endnu :-( nona
Han er stadig øverstbefalende for militæret, så han kan stadig nå at gøre mere skade.
Kongressen har mest indenrigs-betydning, udenrigs er han ikke stækket endnu - da USA's udenrigspolitik i alt væsentligt håndteres af militæret.
Men med lidt held udbryder der intern "krig" i det republikanske parti, fordi de jo skal tænke mere end to år frem, så det kan da tænkes, at der bliver lidt mere fornuft i det hele.
Men han har vel også gjort rigelig skade indtil nu, ikke ?

Skade?? USA Mand
Han har da ikke gjort nogen skade. Han har med rank ryg og oprejst pande vist de modbydelige muslimske terrorister, at de klart har overtrådt den tærskel vi her i Vesten - og specielt da USA - vil accceptere.

Bare synd, det skulle gå ud over Rumsfeld. Han har været en stor forsvarsminister

storhedsvanvid apache
Det er sjovt at høre (læse) svar fra folk som ikke kender meget til forholdene. Rumsfeld er den største plattenslager der til dato har haft en ministerpost i noget vestligt land. Og hans "chef" George "dumme" Bush er ikke et hak bedre. De bør begge stilles for en krigsret for landsforræderi. Krigen blev kun strtet af to grunde:
1) For at Bush kunne forsøge at hævne sin far.
2) For at anden styrmand Cheyney kunne få lidt flere milliarder dollars i sin pung.

Ting anonym
Tyrkeren Ladyboy-in-red benytter sig også af navnet Apache, men det hjælper ikke på tyrkerens idiotiske indlæg.

Bush gjorde det rigtige, Sadam blev fjernet fra magten, og de økonomiske flygtninge fra Irak kan derfor sendes hjem. Den danske stat kan derved spare mange penge.