så sig dog nej tak til reklamer

så sig dog nej tak til reklamer miljøbevidst
http://www.tilbudsugen.dk/ du kan jo se alle tilbudene her, også dem du ikke får smidt i postkassen. Tag jer sammen og sig så nej tak til reklamer. Vi gider ikke alt det unødvendige affald, papirfråds og fældning af skove osv osv osv. tak

Miljøbevidst fanatisk røgfri samfundsborger.

P.S. forventer mig ikke meget fra rygernes side, de er jo generelt dovne og sinker til alt.

Nej, jeg VIL har glitterpapir! m47
...og leverandørerne vil gerne selv præsentere sine produkter.

Vi lever i et demokratisk samfund, ikke i din mørke fanatismeverden!
Betingelserne for at leverandørerne kan levere de varer, vi gerne vil have er, at de har mulighed for at markedsføre sig, distancere sig fra sine konkurrenter og tjene penge.

Sådanne venstreorienterede aktivister som dig er alligevel ikke købedygtige kunder, der er ingen grund til at tilgodese dit miljøhysteri på bekostning af andres sunde forretninger!

Hvordan du har fået rygning ind i dette emne - skal man vist være psykolog med speciale i paranoia for at kunne begribe? [:)]


For mere glitter i postkassen!
M47

Ja gid man kunne lillefrk
Men når man så en eftermiddag ENDELIGT kommer forbi et posthus, finder man ud af det åbenbart er et større projekt at framelde sine reklamer. For på trods af du idag kan gå ned og skifte din adresse på folkeregistret på dit blanke ansigt, skal PostDanmark skam have billedid, sygesikringsbevis OG tilladelse med fra høvdingen (Det sidste er frit opfundet, i dyb frustration). Nej, jeg har ikke et kørekort, hvad i alverden skulle jeg bruge det til? Nej, mit pas er godt gemt væk, led selv efter det, jeg skal ikke bruge det før til sommer igen. Andet billedid? Nøøøh, der er jo ikke billede på mit visa?! Måske de kan bruge mit buskort og mit sygesikring, mener, jeg render jo ikke rundt med et buskort med mit billede på, men med en andens navn? Nej, DET kunne jeg bestemt ikke.

Fordi PD skal bruge det til deres statestikker, selvom de reklamer der ikke vil respektere et nej tak bliver puttet i lille folder, skal deres reklamemænd vide PRÆCIS hvor og hvorfor man ikke vil deres underskønne lo*** reklamer (Surt opstød igen)

Så nu er lønsingen at manden, der ved hvor hans pas er, skal stresse hjem fra job, op på posthuset for at hente et tåbeligt lille klistermærke - for vi så kan åbne vores hoveddør lørdag formiddag.

Simpelt sagt, umuligt i praksis.

/Lillefrk, der har forsøgt det der med at afmelde, men nu er fanget i et limbo af ingen billedid og mand der arbejder konstant.

klåge åge M1947
hej du, du går så meget ind for højere straf, lavere skat, mere affald og røg. du skal nok blive en 'rigtig' politiker en dag. det er så dejligt nemt når man sidder på den grønne gren. prøv en gang at se lidt ud over din egen horisont, bare en gang imellem. sluk smøgen og bevæg dig ud af dine tåger.

MVH M1947

Ved du hvad din knallert Læser
henvend dig det rette sted. Skriv til PostDanmark og bed dem respekter folks nej tak til reklamer. Det er nemlig dér hunden ligge begravet, ikke mangel på klistermærker, der ligner lort på hoveddøren.

Ja for helvede !! Fedthas
INGEN skal pille ved min ugentlige bunke af reklamer -

- der er ikke noget bedre end en hjemmerullet smøg - fremstillet af Petterøes den blå, rullet i et stykke lækkert, glittet papir fra Silvans fødselsdagskatalog!

Resten af reklamerne smider jeg, efter endt læsning på den nærmeste handicap-P-plads...

Nogle gange går I øko-frøer sgu for vidt.....

[:D]

Sikke en Bare mig
opsang....
Men kan du ikke lige smide din adresse, for jeg er sikker på at der er mange der gerne vil sende dig deres reklamer når du nu er sså glad for dem...
Mine må du gerne få...

Projekt? Bare mig
Kære lille Frøken. Så er det altså heller ikke værre...
Jeg har været nede og framelde reklamer (M47 Er velkomment il at få dem der alligevel kommer [;)])
Men de er altså såre simpelt. Du går op til kassen og siger at du ikke ønsker reklamer. Så får du en blanket, hvor du skal skrive dit navn og adresse to gange.
Sammen med blanketten får du to klistermærker til at sætte på din postkasse.
Hvis du mener at dét er et større projekt, så tør jeg slet ikke tænke på hvordan du kommer igang om morgenen... [;)]

Forskellig proces lillefrk
Tjae, da jeg i torsdags var på mit lokale posthus forlangte de altså at se billedid, hvordan du kommer så nemt omkring det aner jeg ikke..

Mærkater Postevand-Per
Reklamerne skal rigtigt nok afmeldes hos postvæsnet - du skal legitimere dig fordi ingen ved en fejl eller pga chikane afmelder din post uden dit samtykke.....

Hvad angår gratis-aviser - det er IKKE postvæsnet der udleverer 'Nej tak til gratisaviser' - mærket..

- det kan du købe her: http://www.taenk.dk/?sid=20&cid=7123

- du kan sågar GRATIS downloade et mærke som PDF - det printer du ud og klistrer på postkassen.....

[;)]

Jeps lillefrk
Det har vi, fik vi delt gratis rundt herude. Det kom på samme dag, desværre respekterer lokalsprøjten det ikke.. men det kan man da leve med [;)]

så klap dog palle huld
lige i din møg fi...[:(]

Jeg foreslår en-aegte-dansker
Vi dropper reklamerne, og pulser en retarderet anti-ryger op i fjæset. Er vi så ikke alle glade?

Godt skrevet, sådan Socialliberalisten
Du har fuldstændig ret. Reklamer er miljøsvineri, når nu de kan læses på internettet.

Dine betragtninger om rygere er bulls-eye, rygere er dovne egoistiske skvadderhoveder, som kun tænker på eget ve og vel....

Fortæl du det til din nye helt en-aegte-dansker
Jesper Langballe. Held og lykke i DF(fnis fnis)


"Jeg har altid stemt omkring midten af dansk politik, men stemmer DF næste gang."-socialliberalisten

Hvad f..... Socialliberalisten
har det nu med sagen at gøre, er det ikke lidt malplaceret at gøre grin med miljøet....

Så længe der bliver fløjet noah
og raketter sendt til månen, så længe vil jeg have reklamer lige ind i postkassen.
Jeg respekterer alle dem, som vil gøre noget for milijøret, men så skal de sørme også fornægte alt, der forurener.
Hvis jeg vil køre bil, så gør jeg det.
Hvis jeg vil flyve, så gør jeg det,
Hvis jeg vil have tændt lys, og helst mange lys, så gør jeg det.
For ved I hvad I, som ååh er så milijørigtig, vil også gøre de ting, som I har lyst til, flyver I måske ikke, sidder I ikke herinde og brænder co2 lige op i luften, så lad da os, som vil læse reklamer gøre det, det er nok ikke værre end at være her på pc.[;)] [;)]

Jo undskyld en-aegte-dansker
Det var bare for at gøre dig opmærksom på kontrasten mellem dit nye partis holdning og så på dine egne holdninger. Da du bashede rygerne, flamede du Langballe for hårdt.
(som jeg kan tale internet idag! waow! Go me!)

Det er så iorden Socialliberalisten
Det er så iorden, alle partier har vel politikere, som ikke lever op til forventningerne...

Fuck hvor er du egoistisk!!! anonym
Det er da flot at et voksent menneske kan være SÅ ligeglad med hvilket miljø han efterlader sine efterfølgere. Du må være en af de rige nord for kbh, det er den eneste landsdel man ser så udpræget stupiditet og ligegyldighed omkring vores miljø.

Nu bruger du jo selv udslip noah
Du bruger måske ikke flyver eller bil eller knallert????
Men så sviner du jo nu mens du sidder og skriver her, er du så bedre end mig????
Puds lige din glorie, jeg taler dog snadt,for jo, jeg forurener både med bil flyver ingen knallert, så lidt sparer jeg dog ik????

niks anonym
nu cykler jeg til og fra arbejde. tager toget hvis jeg skal over længere afstande. sidst jeg var i et fly 8 år siden. pudser glorien for sygt lige nu. mit intetnetforbrug kan vist ikke måle sig med et miljøsvins som dig, bil OG fly? svineri, du er sikkert en af dem der flyver mellem vores landsdele.

Nu håber jeg sørme ik noah
at du har en fladskærm, så skal du nemlig skamme dig, for den hører til de slemme.
Jeg skal først have en fladskærm, nå mit gamle tv er gået i stykker, men så skal jeg da sørme også have en fladskærm, ka du lige tro.

Uha tog loge bilen ud at handle, og jeg har ikke engang dårlig samvittighed, det lader jeg dig om.
Nå jo, skal snart over grænsen og hente dåse sodavand og dåse øl, skal jeg tage med til dig, så vi kan sige skål, og så måske smide dåserne, sammen med alt det snavsede affald og pizzabakker der ligger alligevel i hele landet.God week-end

vil meget gerne med miljøbevidst
over grænsen og købe billig øl og sodavand.

Hvornår kører vi?[:D]

mvh miljøbevidst