så skete det igen

så skete det igen øæå
så skete det igen, livet er svært at overskue. Jeg syns man kæmper sig igennem livet og når man lige er kommet op på overfladen og har styr på tingene, falder man ned igen, af en eller anden grund. Og man kan begynde forefra igen.

Ville gerne finde måden at leve et rart, stille og dejligt liv, uden hele tiden at skulle tænke og kæmpe.

jeg misunder dem som kan græde, dem som kan sætte sig ned og græde af det hele, og få det ud. Mit bliver desværre derinde og kommer kun ud med 2 tårer når jeg er alene.

Jeg er 20 år, håber på min tid snart kommer hvor det ser lyst ud for mig. Hvor der er ingen der dør, ingen der mister, ingen jeg skal sige farvel til eller tage de svære beslutninger om liv eller død.

Hvor er livet noget mærkeligt noget. Jeg vil så gerne finde den ro i sjælen, og fjerne min uro, mine tanker, min angst.

Vi skal vel alle kæmpe og håber på lykken en dag finder en.

Argh.... ullala1
... Jeg føler med dig!

Hvis nogen går gennem livet uden sår og skrammer, på krop og sjæl, så vis mig dem - For jeg tror ikke de findes!

Alle har vi vores kors at bære - Alle skal vi møde sorg, ulykke og nedture - Det er fandens, men uundgåeligt.

Jeg vil NØDIGT lyde som din mor, men hvis hun siger som jeg, så har hun ret; Det går over!!! Og jeg er ved at brække mig over at høre mig selv sige det, men ikke desto mindre er det sandt!

En god veninde sagde engang; "En nedtur ender altid med en optur". Og desværre osse omvendt.
Men det er livets cyklus, og som sagt så tvivler jeg på, at nogen går gennem livet uden.

Mht. at sætte sig ned og græde, så er det faktisk det mest forløsende du kan gøre. Og find dig i, at sådan har du det altså lige nu. Put dig lidt, gå i hi, skriv, tal med venner eller familie - Gør som DU føler er bedst.

Du har taget et stort skridt, ved at skrive herind til os. Og du skal være velkommen, for du er ikke alene - Vi er flere end du tror, som oplever det at være menneske i alle dets facetter.

Tanker til dig.

:o)

Du lever... beritom
Derfor har du op og nedture, livet er en stor op og nedtur det kommer man ikke udenom.
Du er ikke så gammel endnu, du har været beskyttet det meste af dit liv, derfor ved du ikke hvordan livet er endnu...du vil finde ud af det med alderen, men for at hjælpe dig lidt på vej, så indse at evig lykke findes ikke og heller ikke evig ulykke. Hvis man er heldig så er livet vel en fifty fifty fordeling af begge ting.

Den største fejl du kan begå, det er at have alt for store forventninger til livet, det slår mange unge ihjel at livet slet ikke kan leve op til deres store forventninger.

Den bedste tid man har i livet, det er skoletiden og det fatter man da bare ikke en pind af før man har været i det virkelige liv en tid....man kæmper for blive voksen...desværre er voksenlivet ikke så sjovt som man tror.

Tivoli susanne.larsen
Livet er en rutschbane - op og ned ture i en forvirring og med fart på. Jeg håber ikke du er til karusellerne der bare snurrer rundt og rundt og rundt, uden at der sker en dyt :-)bortset fra at man bliver svimmel og jeg personligt får kvalme... det andet er "farligere" men man mærker man lever, både når man kan mærke smerten og når glædesruset kommer susende så man mister jord forbindelsen.

Jeg ved godt det er uoverskueligt når man er midt i mørket -men vid: lyset for enden af tunnelen er ikke nødvendigvis et modkørende tog, og kan du ikke se lyset, så er det fordi tunnelen tager en uventet drejning.

Eller som min kollega siger: Op med humøret og NED med skatten.

Tænk på.. Fyr30
Alt det du har og ikke det du ikke har.. Det der gøre livet værd at leve er jo de op og nedture der følger med.. Har man først stået på bunden, ved man jo også godt hvor langt der er derned næste gang man falder. Op med humøret.. Jeg er selv på vej op efter et langt fald.. Og det kan lade sig gøre.. Alle mennesker falder på et tidspunkt. Det der betyder noget er evnen til at rejse sig igen om komme videre..