Så skulle den ged (del2)

Så skulle den ged (del2) sådanja
En jurnalist fra Urban har fået en kopi af teksten der er blevet sendt til Ekstra Bladet af en Venstre politikker.

Hele historien kommer i Urban imorgen. Jeg viste simpelthen at dette Fjogh ville bruge sådanne metoder for at SVINE folk til og på denne usmagelige måde DRÆBE demokratiet, så han kan fortsætte hans diktatur.

Nu må vi så se hva de svare imorgen når denne nyhed kommer i en upolitisk gratis avis. Skal blive spændende at høre om han bare vil sige BUPL har løjet og kommet med forkerte tal,BUPL har løjet og kommet med forkerte tal, BUPL har løjet og kommet med forkerte tal, BUPL har løjet og kommet med forkerte tal. OSV OSV. GAAAAAAP

VÅGN OP DK - DEMOKRATI !!!!!!

Demokrati handler også om tal Demotratic
Tænk hvis vi tog lige så let på stemmeoptællinger ifb. med folketingsvalg. Det ville i så fald ikke være et demokrati men en bananrepublik.

du er Krasnapolski
ensporet, vi har på nuværende tidspunkt ikke råd til anden regering. Dem der tror det, er dem der heller ikke kan styre deres egen økonomi, og tror at staten skal træde hjælpende til, når der ikke er råd til vinterferie.
BUPL, er og bliver en yderliggående organisation, som aldrig bliver tilfreds, uanset regering.
Det skulle da lige være, hvis de fik dobbelt løn, og halv arbejdstid, men det er vi mange der ikke vil være med til at betale.

tro da fae... sådanja
at nogle folk har en dårlig økonomi. Under denne regering har jer rige rigtigt guffet til jer. Først faldt renten, så steg jeres friværdi. Dette har jeg da ikke noget imod, men da lejernes forening ville bruge af alle de milliarder som os lejere har sparet op til at få husleje en lettelse som skulle følge rentenivoet, så vi også fik noget ud af den gode økonomi. Hva skete der så. VENSTRE tømte kassen. De stjal alle lejernes surt optjente penge. Konfiskerede dem.
Så er det da klart at kun de rige kan mærke det opsving som diktatoren har givet jer. Så kan du kalde meg for en fattigrøv ligeså tit du vil. Det er jeg da ligeglad med. For jeg kan jo godt se, som alle andre der høre på statsministerens forklaringer (manglen på forklaringer) For han aner virkligt ikke hva han skal gøre eller sige.


Som sagt så må du jo endelig se hva der sker imorgen. Deg og alle de andre der får penge ud af Venstres diktatur.

hvor var Krasnapolski
solidariteten med husejere da renten var 21 %, da var der ingen der misundte os, tvungen opsparing, og rente på lån op til 25%, jo vi måtte virkelig spænde livremmen ind, og vi måtte samtidig betale til dem, der nu sviner os til...
Good bye sympati, i har aldrig prøvet hvad det vil sige at mangle til dagen og vejen.

huset du købte sådanja
dengang kostede jo kun 100.000 kr. Så du kan godt spare deg.
Vi er da mange der kan gøre som deg. Det er jo bare at købe hus i Polen og betale 0 skat i DK. Dette selv om vi beholder vores arbejde i DK. Når der så ikke er flere der vil købe jeres rådne huse, så falder jeres huspriser med op til 50 % og så kan i jo gå til jeres Diktator og bede ham om hjælp. Tror han giver jer samme smøre som han altid gør når i nu er kommet ned og blevet alm. borgere og ikke er i hans rige gruppe mere.
Så kan i sejle jeres egen sø.

Ser du ikke hva denne diktator laver. Han deler DK op i to grupper. Ikke engang udlænding verses Danskere, men fattige mod rige.

FLOT at du støtter dette og bare vil rede dit eget skind.

er det sandt ??? sådanja
Er det virkligt den danske regering der bestemmer hvor høj renten skal være ???
Mener du virkligt at nu når A får magten til næste valg at de så vil hæve renten til 20 % ???
HALLO !!! Er der nogen hjemme ???

Men som lejer, så sidder jeg da og håber at renten virklig kommer til at stige så meget at dem der har nydt godt af Fogh sin politik får sig en ordentlig en over fingrene. Så skal i ikke komme og tude og sige at i ikke kan betale jeres afdrag.

Fogh har faktisk sat skatten op. Det er bare ikke gået op for nogen at AMBI er direkte skat, men hvis man kalder det noget andet, så er venstre stemmerne så naive at fro at de har fået skattelettelser. Herregud. Vi betaler jo 42 % + 9 % ialt mindst 51 % skat. Så kommer alle de afgifter han har fundet på som også er skjult skat. Ta jer dog sammen.

Misundelse... fis i kasketten
er en af de syv dødssynder.

dum dum dum Krasnapolski
hvornår har man kunne købe huse til den pris i DK?

Er du da sådanja
blevet snydt igen ???? stakkels deg.

jeg mener Krasnapolski
at hvis A får magten, stiger udlandsgælden, og så stiger renten, folk låner, og renten stiger endnu mere, og dermed arbejdsløsheden.
Så kommer tvungen opsparing, kartoffelkur og hvad de ellers kan finde på.
Det er det A kan, men hvis du - klaphat - gik lidt tilbage i historien, kun ca. 20 år, ville du også have disse kendsgerninger.

Du har ikke en gang avavav...
..fantasi at finde dig et nick, ikke? Så er det bedre at misbruge andres. Og hvilke berigelse kom du med?

Hvis du har noget på hjertet kunne du komme med dit indlæg?