Så står den 1-0 ved pausen.

Så står den 1-0 ved pausen. Kritiker
Og Fck er totalt passive og ineffektive og uden tro. Altså et typisk dansk hold i en international turnering. Fejlafleveringer, kiksede tæmninger og dårlig timing. Almindelige kendetegn for et dansk hold. Og det selvom man så møder et hold fra Skotland, der er en af Europas dårligste fodboldnationer.
Fck har intet haft, jo, et par tilløb til kontra, der ender med at man spiller bagud og venter og ikke tror på egne evner.

4-0

Sluk dog... Kiggelureren
dit tv, dit fjols. Gå i seng. Hvil ud, Bliv frisk i hovedet. Der er da andet end fodbold her i livet...

det er godt med dig kloge fede PaldderBalle
blabla bla

Nordens bedste hold? lækker esb-fyr
Så er det sateme for pinligt at de ikke engang kan slå et skotsk hold. De er sgu nogle pivrøve, de tør jo ingenting! Respekt for Celtic? Hvorfor da? Gå da lidt friskt til sagen her det sidste kvarter!

hvor overbevisende er Celtic SpørgeJens
efter et mål lavet på et straffespark ?

lige mine ord lækker esb-fyr
Her snart 80 minutter inde i kampen ses det mere og mere tydeligt at fck har ALT for stor respekt for de skotske knoldesparkere. Kom nu igang, mand!

fede har haft en lang og travl dag på sol Anonym
Gå for helvede i seng *FB* vi skal nok huske at sige tillykke med sejren. Men først i morn, nu skal du gå i seng så du kan spamme sol igen fra kl. 06.10 i morgen

Præcis Kritikeren
Det er også min mening, og underforstået i mit indledende indlæg. Spil nu bold og smid hjernen væk. Det er skotsk fodbold, det er ringe. Og derfor er det endnu dårligere,a t Fck ikke får taget sig sammen og leveret varen. Det er jo nu de har chancen for at sætte sig selv og Danmark på fodboldkortet. Men nej. Høje bolde, det hele minder om Drillos norske landshold. Æv.

godnat fedesen Panserbasse
tillykke og sov godt din lille landforrædder.

Man slår ikke et hold Holger
der lige har haft genemlevet en regnstorm.