Så tog jeg skridtet.

Så tog jeg skridtet. anders_engberg
Så... opsigelsen er afleveret.

Kender du også det der med, at være nervøs for at kaste dig ud i nye projekter? Har idag sagt mit job op - og skal i fremtiden lede en mindre virksomhed, som jeg skal opbygge og udvikle.

Vidste jo hvad jeg havde i mit nuværende job - ok løn, bil og mange andre goder.. men ved ikke hvad jeg får nu... udover lønnen er ca det samme og ejeren kvit og frit har overdraget mig hans privatbil i "tiltrædelsesløn"... og at der nu skal knokles.. fra bunden og opad... og opad...

Turde i gøre det samme ?

Føler mig meget modig... og lettet...

;o)
A

Jaaa.. :) elway
Godt gået Anders :) Som regel krøver det bare nerverne at gøre det !

Jeps, jeg har selv gjort det.. Var endda kun 21 år.. Så jeg ved hvordan svedet pibler fra panden, når opsigelsen er skrevet, og man går den lange vej op til chefen for at sige : Jeg vil godt sige op !!

Men kanon Anders ! Du bliver sikkert glad for det i længden !

Fra top til bund til top M nonym
Jeg står også foran en opsigelse i næste uge, dels da jobbet er røvtræls (skiftende arbejdstider), dels da jeg er blevet stillet andet job i udsigt, også tilsyneladende bedre, men igen; jeg ved heller ikke hvad jeg helt går ind til. Andet end at jeg får stort ansvar.

Det er lidt underligt, efter endt, lang uddannelse, startede jeg på toppen (blev kastet for løverne), så røg jeg på bunden (jobbet medførste stress og depression) og havde forestillet mig stille og roligt at arbejde mod den top igen. Men nu ser det ud til at mulighederne er der igen, tilbudet bliver endeligt afklaret en af de første dage i næste uge.

Så må det briste eller bære, selvom jeg ikke føler mig 100% klar til det, så vil jeg alligevel benytte mig af chancen istedet for at gå endnu 5 år i sølet. Så må det briste eller bære.

Næ... ikke iværksætter... dommeren
Jeg er ikke typen som skal have nye opgaver for at knokle...
Jeg leverer min bedste indsats hver dag i en koncern der er iblandt de 100 største i verden...
Jeg ser det som en selvfølgelighed at hvis mit firma kan finde en bedre end mig, så er det kun naturligt at jeg viger pladsen...
Derfor gør jeg mit bedste hver eneste dag og så længe at jeg kan se mig selv i øjnene angående arbejdsindsats, så har jeg det fint nok...
Jeg har da den dybeste respekt for dem som starter noget nyt op, men jeg kunne da aldrig drømme om selv at hoppe ud i det...

Klø på min dreng anna_pihl
Men pas godt på dig selv og dit helbred.


vh Anna

Nerver... anders_engberg
Det er nemlig det... nerverne.. man ved hvad man har - men ved ikke hvad man får.

Glæder mig sq også til at komme igang - også til at kunne mærke på egen krop at det går godt/skidt. Og kunne udføre en masse personlige ideer :)

God aften - og tak for "igår"... er inviteret på middag på den anden side af tårnvej, så må hellere komme afsted :)

;o)

A

Muligt... anders_engberg
at vores historier minder en smule om hinanden - depressionen er jeg dog heldigvis gået fri for...

Men håber det bedste for dit "spring" - du har forhåbentlig lært at kende dine grænser nu, så du har nogle bedre forudsætninger for det nye job.

Held og lykke...

:o)
A

I lige måde... anders_engberg
nu når sæson 2 starter :p

Nej, mange tak - og skal nok tænke på mig selv... har lært det på den hårde måde for år tilbage...

;o)
A

den perfekte ansatte... anders_engberg
må du være...

;o)

A

Yeps... dommeren
Ihvertfald indtil at der kommer en som er bedre... ;o)

Om jeg tør naturelsker
det vil tiden jo visse.. Nu skal jeg først have min uddanelse (multimedie designer) og så må vi jo se hvad fremtiden bringer. Og hvilke muligheder den bringer mig. Eller hvilke ting jeg selv tør og begive mig ud i.
Jeg tror det handler om og tage springet, hvis man føler for det.
Men som du skriver i dit indlæg, så viste du jo hvad du havde.. Men du ved ikke hvad du får.. Men det er jo det der gør livet lidt spændende, og tage en ny udfordring op.

Held og lykke i dit nye, og håber at det fører dig mange spændende veje.

Hilsen naturelsker