"SÅ UDSKRIV DOG VALG" FOG!!!!

"SÅ UDSKRIV DOG VALG" FOG!!!! smmik33
Der er efterhånden så meget rod og uenighed i de partier der sidder på magten, at det må være tiden til et folketingsvalg synes jeg.Mange der tvivlede på socialdemokratiet ved sidste valg kan nu se hvor stor en fejl de begik, vi kan jo bare se alle de målinger der foretages pt. giver tilbagegang for V og kons. men stor fremgang for socialdemokraterne håber i kan se at det er vejen frem. Vi må løfte i flok
Mvh. Søren

100% ENIG!! (t) Anonym
...

Ak ja 123
Kanon Søren, er helt enig.

poul

Ville nok være det mest idiotiske at gøre simon-says
Hvis der ses taktisk på nuværende situation.

*FB*

Det ville nok være utaktisk af Fog Anonym
En statsminister plejer jo at udskrive valg når meningsmålingerne ser gode ud for regeringen, og lige for tiden ser de jo ikke så gode ud for vk-regeringen. Så jeg tror at Fog vil vente og håbe på en ny tilbagegang for socialdemokratiet.

Og den kommer Lizette
For det er jo ikke Socialdemokraternes fortjeneste at det ser rodet ud for V/K i disse dage. Det er alene rod i egne rækker som koster i meningsmålingerne - og Dansk Folkeparti.

Socialdemokraterne har ingen andel i det overhvedet, så statsministeren sover nok roligt om natten, trods alt.

Socialdemokraterne står lige så svagt politisk, som ved valget, hverken mere eller mindre. Okay da, måske mere men ikke mindre...

Nej nej ! Morfar
det er ikke rod, men løgn efter løgn og til sidst, kan selv de der troede de var på højre flange, se at det er på venstre flange livet skal leves, da det er her, det gode menneskesyn findes. På højre flange er det jo kun egoet, som der skal plejes !!!

Tåbeligt nu! Attila
Det vil da være tåbeligt at udskrive valg netop nu, når regeringen er nede i en bølgedal.

Man udskriver selvfølgelig valg når man er på en bølgetop eller lidt før man når der op.

Klart nok at modstandere af regeringen ønsker valg nu, men helt ærligt... så dum er der da ingen der er!

så kan man iampersson
undres over hvorfor der aldrig har været brugt flere penge på velfærd end der bliver nu ? arbejdsløsheden er rekordlav og de fleste har en reel lønfremgang samt en fin levestandard, desuden er danskerne det mest tilfredse folkefærd i verden !

nix og iampersson
der er heller ikke noget grundlag for at udskrive valg, herregud en minister er blevet "gået", det er der da ikke noget nyt eller revolutionerende i, Fogh regeringen gør det såmænd udmærket selvom der er ting der endnu skal forbedres.

Medmindre dulkis
de er trætte og gerne vil hjem og hvile sig, for det bliver resultatet.

Og det plejer jo ikke være motivationen for at udskrive valg i utide.

hvem betaler paxus
for de statistikker får jo gerne en finger eller to på vægten. k/h paxus