sælge min restaurant

sælge min restaurant anonym
jeg vil sælge min restaurant, men jeg ved ikke hvordan jeg skal gøre det, kan man gøre det på nettet eller har i andre forslag.
jeg har brug for jeres hjælp, jeg er stresset jeg har stået i 2 år og ville sælge den men ingen gode resultater.

Svært at sælge for tiden.. m35kbh
hep.. Det er pissesvært at skaffe sig af med lokaler for tiden. Mit bedste bud er at du prøver at sælge den i den blå avis.

Den reelle Anonym
årsag til manglende salg efter så lang periode, kunne det tænkes at du har sat prisen alt
for høj ? Det plejer som oftest at være årsagen.

Prøv.... What
.....at søge eller spørge på amino.dk.
Du kan vist også sætte til salg derinde men jeg ved ikke om det er lige der man skal sætte sine forhåbninger (prøv dog, det er så vidt jeg ved helt gratis) - men der er mange brugere der sikkert har nogle gode tips. Derudover så ved jeg der eksisterer en avis for virksomheder, med både købs- og salgsannoncer. Jeg har desværre glemt hvad pokker den hedder og om den dækker andet end kbh. Men jeg er sikker på at der er virksomheder i dit lokalområde som kender til den, hvis den er relevant. Så tag en tur rundt og spørg.
Ellers er google din ven - "virksomheder salg" kunne være en oplagt søgning at lave ;)

Slutteligt så har de fleste lokalaviser en erhvervssektion og det samme gælder de landsdækkende. En annonce i Berlingeren koster dig din førstefødte og det hvide ud af dine øjne - men Søndagsavisen og DBA kan jo måske være et alternativ :)

det löser sig Johnny Johansen
kontakte en mägler[;)]