SÆNK SKATTEN

SÆNK SKATTEN forældre
Når en mor og en far bor hver for sig, beregnes daginstitutionspladserne kun efter bopælsforældrerens indkomst. DVS. der bevilges næsten altid hel eller delvis friplads på skatteborgernes regning uanset om ikke-bopælsforældreren er millionær -denne skal nemlig slet ikke betale til daginstitutionspladserne.

Man burde sende halvdelen af regningen til moderen og halvdelen af regningen til faderen og så bure det kun være muligt at søge friplads til sin egen halvdel af regningen, således at velhavende forældre selv må betale deres del selvom de ikke bor sammen med børnene.

På den måde m.m. kunne man faktisk sænke skatten!

helt enig - familiefar
udover det burde man også afskaffe børnechecken.
Det er jo absurdt, at der pr. automatik sendes en check hver 3. måned, bare fordi man har fået et barn.
Den check rammer alle - rige som fattige.

Pengene kunne bruges meget bedre på fx "gratis" mad i institutionerne, billigere institutioner m.m. Penge som så både rig og fattig sparer.

Hvis en sådan check overhovedet skal udstedes, så sæt dog et indtægtsloft på.
Men det koster nok for meget i administration, så bare fjern den helt.

Ja og forældre
så kunne man samtidig sætte en stopper for børnebidrag er fradragsberetiget.

flere forslag forældre
og indfør fuld forældre betalling, pengene kunne man så give i skattelettelser til dem der arbejder.

Og hvis vi så også lige sebl
Sætter forældrebetalingen og vuggestuebetalingen op til den reelle pris (5-7000 om måneden) så har vi fået sendt kvinderne tilbage til kødgryderne og desuden sikret at de fleste børn lever et kummerligt liv, så landets fremtid er ødelagt. I er jammerlige at høre på!

Husk også forældrebetaling for folkeskolen sebl
Ja, og hvorfor skal folkeskolen egentligt være gratis. Der kan vi da spare 40 milliarder om året ved at forældrene hoster op med betaling - en 4-5000 om måneden pr. barn kan vel dække omkostningerne.

Så er der gymnasium og uddannelse - det skal forældrene da også selv betale. Og lægehjælp. Og nu vi er ved det kan vi da lige afskaffe folkepensionen, gratis lægehjælp og sygehushjælp. En tur med Falck kan folk da også selv betale.

Sig mig - har I galoperende galskab i kysen? Hvad med at flytte til et U-land, hvis I er så glade for den slags samfundsorden?

JEG VIL HA forældre
Hvem siger at det vil være et uland hvis det sådan, det er jo bare en teroi du har der, vi kan godt tåle at komme væk fra denne "jeg vil ha" folk må lære at tage ansvar, og finde ud af, at ting koster penge, og ikke bare kræve ind.

Men først skal de lige have en chance sebl
Hvis vi fratager en masse økonomisk svage forældre muligheden for at give deres børn en ordentlig opvækst, står vi logisk set nogle år senere med en gruppe unge voksne der aldrig fik en chance her i livet og dermed ikke kan bidrage til samfundet.

Og så er vi på vej til U-landstilstande, med en overklasse og en underklasse, hvor underklassen bare er koblet af udviklingen, men lever i yderste armod. Det er der ingen velfærd i - heller ikke for de rige.

Alle de lande der er blevet velstående har satset på at sørge for børnene fik en ordentlig opvækst. Den sammenhæng er næppe tilfældig!