Sæt dagpengene op med 200%

Sæt dagpengene op med 200% Måske/måske ikke
Da det ser ud til, at arbejdsgiverne ikke har fattet, at man ikke gider arbejde for 85 kr. i timen, ser jeg det som et + såfremt satsen bliver hævet med 200.

Så kan arbejdsgiverne måske fatte, at folk ikke vil arbejde for almisser, men rent faktisk gerne vil arbejde, såfremt de får en rimelig løn, så de kan eksistere på et nogenlunde rimeligt niveau.

HØRT banner
Men da de øgede udgifter til løn jo skal hentes et eller andet sted så bliver det jo nok dyre at leve, ik?

Du er da ikke for rask hawa
hvis dagpengene blev hævet med 200% gad jeg ikke arbejde.. og det tror jeg heller ikke der var ret mange andre der gad... i forvejen får man jo ikke ret meget af det man tjener ekstra ved at gå på arbejde, fordi man bl.a. skal forsørge de nasserøve som godt kan få et job , men ikke gider...

skattefritagelse penge er kun papir
for arbejdsløse og lav indkomster kunne også gøre det?

sæt dem ned Junge
200%

Lad satsen blive hvor den er. Jensensfix
I de første tre måneder. Hvis man ikke har skaffet sig et arbejde inden, må man leve af en bistand!

KOM I GANG!

Man får Mesteren_fra_fyn
hvad man gør sig fortjent til. Hvis ikke må man jo finde et andet job.
Så enkelt er det, og al forsørgelse af ugidelige mennesker der mener de er guld værd skulle stoppes.
Man må lære at klare sig selv med de evner man har, så væk med al kontanthjælp, understøttelse og anden forsørgelse.

Ja da - endnu en vismand dulkis
lad os få de "gode gamle dage" tilbage og fattiggårdene - eller skal vi lade være med det, så kan de dø af sult på gaden eller også kan vi betale til forsikringsselskaberne, hvad vi betaler i skat idag - der er mange muligheder.

Du vil vel gerne fortælle os, hvad der skal til, vil du ikke?

Nej... med 300% !!! Måske/måske ikke
Jeg syntes de skal ENDNU mere op for jeg mangler penge til rulletobak den her md.

300% !!

Simpelt spørgsmål Måske/måske ikke
Ville du arbejde for ca. 85-88 kr i timen, vel at mærke, hårdt fysisk arbejde.

Nej vel - heller ikke mig, jeg sidder her ved min compu, til en månedsløn på den pæne side af 35 kilo og har fuldt ud forståelse for folk, der siger nej til ovennævnte timeløn, da det er ren udnøttelse og ikke DK værdigt, at tilbyde en sådan løn.

byt lige selv ø'et med et y udnyttelse måske/måske ikke
sådan kan det gå

Med den mening du ytrer, så kunne man også sige måske/måske ikke
Lad folk der vil have børn selv betale for dem, jeg er hamrende træt af, at skulle betale for, at dine børn skal have dit eller dat, væk med gratis skolegang, væk med børnepasning, pas dine skide unger selv, hvad kommer de mig ved. o.s.v.

Såfremt du har den mening du antyder, så gå vendligst hele vejen, vil du ikke hjælpe de arbejdsløse, hvorfor skal vi velbeslåede, så være med til, at betale for dine skide unger.

med den holdning du f.eks. Tarzan
kommer med, så ville jeg også mene, at følgende skulle indføres:
0 børnepenge, hvorfor skal andre betale for dine børn - intet fradrag for huslån, det kan ikke være meningen, at andre skal betale dine renter, bare fordi du er så ludfattig, at du ikke kan betale huset kontant, ingen tilskud til børnepasning, kan du ikke betale for dine børn, så skal du ikke have nogen, PAS DEM SELV, intet rentefradrag, hvorfor skal vi der ikke har behov for, at låne, være med til, at finansiere dit overforbrug, sådan kunne jeg blive ved.

Jamen Mesteren_fra_fyn
du har da fuldstændig ret. Det er jo også at forsørge andre og det må være forældrenes pligt. Det er jo dem der har valgt dem.
Når jeg siger at al offentlig førsørgelse skal afskaffes så mener jeg alt. Enhver har vel pligt til at sørge for sig selv.

håber f.eks. Tarzan
ikke du på noget tidspunkt har modtaget sygedagpenge, for så er du da en af de værste nassere jeg har hørt om, er man syg, så o indkomst.

Fuck hvor er du dum

Gider ikke arbejde for 85 kr. i timen. mandaabenraa
Mindstelønnen er på 90,-kr. i timen ( en mail fra LO).
www.ladk.dk kan berette om meget lave satser , kommunernes arbejdstvang.
5000,-kr. pr. mdr. er set og arbejdstvang.

Understøttelsen skal ikke forhøjes , men www.jobindex.dk

NEMLI !!! NEMLI !!!
nemli ! en arbejdsgiver tilbød mig 100.- i timen...*lol*

han lever åbenbart stadig i 1996, men så er der jo også mere i løn til ham..

kom ik og sig kooom
kom ik og sig du ka leve for 90.- i timen i dagens danmark

med mindre du bor hjemme hos dine forældre..

Du er faktisk rigtig sjov Øboen
så skulle vi igen skaffe udlændinge til Danmark som i 60 erne (tyrkerne) som ville arbejde, der var ihvertfald ingen danskere der gad - sikke sjov vi skulle ha` det.

hej ØBO Dit navn (f.eks. Tarzan):
nej det skal vi ikke, vi har ikke behov for at invitere flere til DK for at arbejde, vi har 110.000 der gerne vil, såfremt de ikke skal bruges som slaver, men giv dem en ordentlig løn, så skal du se, hvordan folk vil komme ud af starthullerne, IKKE et eneste menneske har fortjent, at skulle arbejde for 90 latterlige kr. i timen. FOLK der for tilbudt den timeløn siger forhåbentlig NEJ.

Jeg læste en jobannonce hvor du tilbød en atraktiv gage, det viste sig at være 98 kr i timen, hæ hæ, så gad jeg godt se et ikke atraktiv gage

tåbeligt spørgsmål hawa
hvis jeg ikke kunne få andet arbejde... ja selvfølgelig ville jeg det.

Jeg har været "håndmand" for en rendegraver på et tidspunkt hvor jeg ikke kunne få noget smedearbejde... det var arbejde til midsteløn... som smed fik jeg væsentligt mere.. der var bare ikke noget arbejde at få... jeg kunne være blevet liggende på sofaen og det ville kun ha kostet mig 300 kr om ugen efter skat... men beklager meget nasserøv... det er ikke for rigtige mænd ... kun for bøsser og socialister med fisefornemme vaner..

Jeg vil aldrig nogensinde nasse på samfundet så længe jeg kan forsørge mig selv... til gengæld forventer jeg så samfundet hjælper mig, hvis jeg en dag ikke kan mere...

Det andet hedder dovenskab og nasseri og er til at brække sig over.