Søde gulerødsboller
Søde gulerødsboller Karen
De er rigtig gode, og og samtidig fedtfattige. Mums...
Søde gulerodsboller
Ingredienser:
50 g gær
2 dl vand
100 g fromage frais 0,5% eller fromage blanc 0,5%
2 spsk rørsukker
2 æg
200 g revne gulerødder
1 dl solsikkekerner
1 tsk salt
450 g hvedemel
Gæren røres ud i lunkent vand. Herefter tilsættes fromage frais, rørsukker og æg, hvorefter blandingen piskes godt sammen. De revne gulerødder, solsikkekerner og salt røres i æggemassen. Til sidst røres melet i, og dejen blandes godt. Dejen formes til ti boller, og sættes på en bageplade med bagepapir. Bollerne hæver under klæde i 30 minutter og bages derefter i 20 minutter ved 200 grader.
Boller BolleBent
Ja de er gode. Jeg brugte diesel olie istedet for vand. Det gav en god konsistens og tog den hårde mave.
De er rigtig gode, og og samtidig fedtfattige. Mums...
Søde gulerodsboller
Ingredienser:
50 g gær
2 dl vand
100 g fromage frais 0,5% eller fromage blanc 0,5%
2 spsk rørsukker
2 æg
200 g revne gulerødder
1 dl solsikkekerner
1 tsk salt
450 g hvedemel
Gæren røres ud i lunkent vand. Herefter tilsættes fromage frais, rørsukker og æg, hvorefter blandingen piskes godt sammen. De revne gulerødder, solsikkekerner og salt røres i æggemassen. Til sidst røres melet i, og dejen blandes godt. Dejen formes til ti boller, og sættes på en bageplade med bagepapir. Bollerne hæver under klæde i 30 minutter og bages derefter i 20 minutter ved 200 grader.
Boller BolleBent
Ja de er gode. Jeg brugte diesel olie istedet for vand. Det gav en god konsistens og tog den hårde mave.