sødt gjort/gennemført joke

sødt gjort/gennemført joke jacob.lykke
kender du de mennesker som vil gøre alt for at gøre en joke gennemført?

modtog en pakke med posten den anden dag, og indholdet var så gennemført at jeg knap kunne holde op med at grine, smiler stadig over det. syne det er super fedt når folk spontant gør noget for at få smilet frem - og på den måde gøre en joke gennemført.
og så var det i iøvrigt en sød tanke :)

mh Jacob

Hvad var der i pakken ? carmenfreya
Jeg er bare så ustyrligt nysgerrig

Kærlig hilsen
Carmen, der selv kunne finde på at sende "bare fordi" pakker eller kort for at gøre andre glade, men har aldrig prøvet at gøre det som en joke

Hvad var det du fik Jacob Obelixa
er nysgerrig nu...

jo ser du jacob.lykke
hehe tænkte nok det var det første jeg ville blive spurgt om.
men det var såmænd en chokolade jule-kalender, ikke særlig sjov i sig selv som sådan, men grundet tidligere omstændigheder, var det en kanon afslutning på en joke!

havde du selv prøvet det carmen? eller kunne du bare finde på at gøre det for at glæde og lave lidt sjov?

mh Jacob

kunne du jacob.lykke
så må du kigge i beskeden oven over. der står det.
kunne du selv finde på at gøre det? eller har du nogensinde modtaget en pakke lignende?

mh Jacob

Næe har ikke selv prøvet carmenfreya
at modtage en pakke som afslutning på en joke.

Men kunne da sikkert godt selv finde på det, så længe det blot er kærligt ment - også for sjov. Og hvis jeg ved at modtageren kan tåle det, og kan se det sjove i det.

Men jeg sender af og til det jeg kalder for "bare fordi" hilsner eller pakker. De er ikke ment som en joke, men slet og ret for at sige at jeg holder af, og tænker på modtageren hvad enten det er familie eller venner

Kærlig hilsen
Carmen

chokoladejulekalender den optimistiske
Vi mangler forhistorien, ellers kan jeg ikke se det grinagtige i den, eller det søde.( bortset fra chokoladen) Du har måske aldrig før modtaget gaver????

Glemte at opdatere Obelixa
så jeg så ikke noget svar fra dig ;0)

Jeg har selv engang haft en joke kørende med en veninde fra efterskolen. Jeg havde nogle rigtig grimme grønne shorts liggende fra da jeg var yngre. Dem blev jeg ved med at lægge alle mulige steder hvor hun befandt sig. Til sidst lod jeg joken stå lidt og hun så ikke mere til de grønne shorts før et halvt år efter, hvor jeg sendte dem med posten HA HA :-D

haha spas jacob.lykke
haha hvor sejt, det er præcis sådan noget jeg mener! hvor man er 2 som har noget fælles som bare er sjov. i dit tilfælde et par grønne shorts.

tak for historien :)

mh Jacob

en debat jacob.lykke
om at glæde andre, på en sjov eller sød måde, så det har jo intet med sagen at gøre hvorfor jeg synes det var sjovt eller sødt, dette handler om, hvorvidt du selv har, eller kender folk der gør disse ting for at glæde andre.

hvorfor det præcis var sjovt og sødt i mit tilfælde, må jeg ærligt indrømme ikke kommer dig ved.

mh Jacob