søger bekendtskaber/veninder

søger bekendtskaber/veninder pige30
Hejsa derude.

Jeg har over en længere periode følt mig alene og savner nogle nye/flere bekendtskaber/veninder til at lave sjove ting med, som fx.cafetur, koncerter, shopping, evt. bytur og en jeg rigtig kan hyggesnakke med. Har nogle gode veninder i forvejen, men de fleste har fået mand og børn, og har ikke samme tid til at tøsehygge. Jeg er 30 år, single og bor i Ålborg, hvis der er andre som mig må i gerne give lyd..

Måske her Aalborg 28
Hej.
Jeg er i samme situation som du, 28 år, og fra Aalborg :)
Det kunne være rart med en god veninde, måske vi kan prøve at skrive sammen?

Hejsa Ank
Jeg har ikke rigtigt nogle veninder tilbage, og er også igang med at stable en ny vennekreds på banen. Har det ligesom dig føler mig ensom til tider. Vil du skrive lidt med mig ?

Hej. pige30
Hejsa:-)

Og tak for dit svar, måske fortælle mere om hvem du er? Jeg er som sagt 30 år, bor nær ålborg centrum og er lige blevet færdig med en sundhedsuddannelse,hvad laver du til dagligt? i fritiden går jeg i fitnesscenter, læser, nyder at tage på cafe ture, en tur i biffen eller til en god koncert, men har pt. ikke så mange at gå med, jeg er tilflytter til byen og flyttede hertil for ca. 3 år siden..Men hvis du vil udveksle mail, så kan vi jo skrive lidt mere sammen.

Hej:-) pige30
Hejsa:-)

Tak for dit svar, Jeg kunne da godt tænke mig at høre mere om hvem du er, så det kunne da være fint hvis vi kunne maile lidt sammen..

Jeg er som sagt 30 år, bor nær ålborg centrum og er lige blevet færdig med en sundhedsuddannelse,hvad laver du til dagligt?

I fritiden går jeg i fitnesscenter, læser, nyder at tage på cafe ture, en tur i biffen eller til en god koncert, men har pt. ikke så mange at gå med, jeg er tilflytter til byen og flyttede hertil for ca. 3 år siden.. Nu synes jeg efterhånden at det kunne være rart at lære nogle flere at kende, så det er jo fint hvis du har det på samme måde.

Ha en god dag:-).

Hej igen :) Aalborg 28
Jeg sender dig lige en mail, det ser ud til at man kan skrive til dig :)

Hej.. Har ikke modtaget mail. pige30
Hejsa.. Har ikke modtaget en mail, så ved ikke lige hvad der er gået galt. Men du kan sende mig en mail på hbp30@hotmail.com.. så skulle jeg kunne modtage den:-).

hej Ank
min mailaddresse er : celinefan1981@hotmail.com
Jeg vil gerne fortælle mere bare ikke her.

Okay Aalborg 28
tak, det gør jeg så :)