Søger en animationsfilm

Søger en animationsfilm Anonym
Hej

Jeg søger en animationsfilm som jeg er stødt på en gang i 90'erne. Jeg kan huske at en af mine venner dengang fik en cd-rom med en række små film på, med to mænd der står og ser på hinanden. Fuldstændigt uden at nogen af dem fortrækker en mine, kan den ene mand f.eks. finde en kanon frem og skyde den anden i ansigtet, så der bare kommer et rundt hul i stedet for, og herefter kan den anden så sætte et nyt ansigt i hullet igen. Og så står de der og kigger på hinanden igen, uden at reagere.

Cirka samtidigt kom der en film i fjernsynet (tror det var på DR2 men er ikke sikker), som helt sikkert var af samme tegner, da det er en meget karakteristisk tegne-stil. Jeg kan ikke rigtigt huske handlingen (som heller ikke er sådan en klassiks kronologisk handling), men mener den starter med de samme to mænd, og på et tidspunkt i filmen kommer der interessant forklaring på hvordan navle-fnuller opstår, noget med nogen vand der fordamper og kondenserer på indersiden af kraniet og så videre i den stil.

Jeg kunne rigtig godt tænke mig at se den igen, så hvis nogen kan genkende beskrivelsen og kender en titel eller tegner, ville det være alle tiders. Jeg har forsøgt mig på Google og imdb, men uden held.

Det lyder bekendt Phusker
Hvis tegnestilen var ret grov og så vidt jeg husker i sort hvid. minder det lidt om nogle film som bl.a MTV brugte som "fyld" i deres udsendelser.

Jeg husker desværre hverken titel eller tegner, men mon ikke andre kan huske disse serier hvis det er dem fra MTV?

Plympton xXx
Det lyder som Bill Plympton du beskriver der. Tjek imdb

Bingo Anonym
Det er det også! Det er vist den film der hedder "Nose hair" jeg har set en gang.
Tusind tak for hjælpen, det irriterede mig en del at jeg ikke kunne huske hvem det var.