Søger en, der har været utro!

Søger en, der har været utro! jutro03
Jeg er journaliststuderende og i gang med mit bachelor-projekt, som omhandler danskernes æresbegreb.
I den forbindelse søger jeg en, der har været sin ægtefælle utro (gerne over et stykke tid). Det er vigtigt, at vedkommende var (eller måske stadig er) gift, da artiklen tager udgangspunkt i det vielsesritual, man har afsagt i kirken (vil du elske og ære hende/ham..).
Du skal have tænkt over, hvorfor du var utro. Tænkte du over konsekvenserne, og hvordan din ægtefælle ville føle og reagere på det?
Det er ikke et krav, at du nødvendigvis har fortalt din ægtefælle om din utroskab, og du kan være anonym, hvis du ønsker det. Køn og alder er underordnet.

Send mig en mail til jutro03@journet.sdu.dk, hvis du har lyst til at fortælle din historie.

Mange hilsner Julie Troldborg.

Så er du kommet til rette sted simon-says
Skal nok vente til fredag med en genudsendelse af indlægget.

*FB*

jeg tror ikke jetset
du får ret mange henvendelser ud over FB's for det er ikke noget man er stolt over, og det er i det hele taget spængfarligt stof!! man bliver formodentligt konfronteret med sin egen gemenhed, opfyldelse af egne behov uden tanke for sin ægtefælle, der er absolut ingen æresbegreber i dette, eller forklaringer der kan retfærdiggøre den usle adfærd.

Kunne du ikke omdøbe dit projekt til "Hvad utroskab gør ved en ægtefælle, der i tillid til troskab har lovet det foran alteret og holdt det, og så bliver udsat for ægtefællens tilsidesættelse af alle løfterne"! så ville du få MANGE beretninger!!!

du har helt ret, dem er der nok af! moster grethe
men det vil nok bare blive en gang tårevædet offer-præsentation! - Det kunne faktisk være interessant at høre hvad disse utro har at berette om både deres fornøjelser og forelskelser og også deres reaktioner på deres partneres sorg, vrede, osv. - Og så al deres patetiske bondeanger, når de har sat familielivet over styr!

du kan da lave en ny tråd jetset
moster Grethe = EM kærligst A

men der bliver nok ikke mange indlæg!!