Søger hjælp

Søger hjælp mig....
Da jeg var barn læste jeg et eventyr som jeg mente var af H. C. Andersen, men nu er jeg ikke længere sikker, da jeg ikke kan finde det.

Jeg kan ikke huske hvad det hed....

Det handlede (vistnok) om en kvinde der var død og stod nede i afgrunden og råbte op til englene i himlen om at få hende op. Men de nægtede og mente hun var hvor hun hørte til. Hun blev dog dagligt ved at råbe og til sidst fløj en engel ned for at hente hende. Men idet englen greb hende, var der flere andre som tog fat i kvinden, da de også ville op derfra.

Englen begyndte at flyve op med dem alle sammen, men kvinden prøvede at ryste de andre af sig. Og for hver person hun rystede af, blev englens vingeslag tungere og tungere, men det bemærkede kvinden ikke. Til sidst var der kun en enkelt tilbage, men det lykkedes også kvinden at få denne person rystet af, og idet det skete tabte englen hende og hun røg i afgrunden igen - og englen sagde hun var hvor hun hørte hjemme.

Er der nogen som kender historien og ved hvad den hedder og hvem der har skrevet den???

måske brødrene grim uhabo
biblioteket kan sikkert hjælpe dig med at finde hvem som har skrevet det

måske hvis du... rieka
fortalte det til bibliotikaren på biblioteket, kunne hun finde det,, eller måske der var en side på internettet, hvor man kan se sådanne ting???

ved det ikke, men håber da for dig at du finder det.... jeg kan ikke lige mindes at jeg har hørt om den historie før,,,
hilsen rie

Anne Lisbeth Quinde 51
Jeg tror det er eventyret om Anne Lisbeth, som du tænker på......