Søger hjælp til indretning af rum

Søger hjælp til indretning af rum Q...
Har et lille hjørne hvor jeg gerne vil have en bøjlestang sat op, så jeg kan hænge alt det tøj (bukser og skjorter), som ikke kan være i klædeskabet. Hvis jeg bare borer en bøjle op midt ud fra væggen, kan den nok ikke holde til vildt meget tøj. Nogen ideér til hvad man kan gøre? Og måske til hvordan man kan "dække" tøjet til så det ikke bliver støvet. Havde tænkt på at man ovenover stangen kunne sætte en hylde op og så måske have et slags gardin rundt langs hylden, som dækkede for tøjet.

Håber der er nogen som kan hjælpe:o)

Bøjlestangen må højst være i 140 cm´s højde.
Skal det evt. være en stang som bøjer i 90 grader - altså så den er boret fast i væggen, går vandret ud og så lodret ned på gulvet?

Idé Mg selv
Hvis du ikke er så interesseret i f.eks. at bore i væggen eller loft, så kan man hos Ikea kobe bøjlestang hvor der er en slag post med som dækker tøjet, så det ikke bliver støvet m.m. af at hænge frit i lokalet.

Ellers vil jeg sige at din idé med at hænge en hylde over bøjlestangen og så lave et gardin for, det lyder super.

Det er altid svært at finde skabsplads, men det lyder da til du selv har fundet en god løsning.

mig selv

Takker Q...
for idéen;o)

Kender godt dem du omtaler, men søger en lidt mere "fast" og "robust" løsning. Dem med det stof rundt omkring kan godt se lidt "pullerværk"-agtig ud, hvis du forstår?:o) Måske det ikke er helt det samme vi tænker på. Jeg ved, at man kan få nogle til sko...