Søger råd og tips!

Søger råd og tips! hottiebabe
Hejsa!
Sidder inde med noget af et problem, håber at folk kan hjælpe mig med nogle råd og gode tips.
Har en veninde som finder sig i det mest utrolige fra sin kæreste eller hvad man skal kalde ham for. De har snart været sammen i 2 år. De bor ca.15 min fra hinanden. Han er 28år og min veninde er 45år. Det første halve år gik det rigtig godt og de så hinanden 2-3 gange om ugen. Hvor han lige kom forbi om formiddagen i arbejdestiden, hvor de kunne dyrke noget sex. De har ikke tilbragt en aften sammen, overhovedet i den tid de har været sammen. Men her i november vende det hele. Nu kan der gå 2-3 måneder imellem før de ses. Han lover hende at nu skal de ses og det hele bliver meget bedre, men der kommer hele tiden noget i vejen fra hans side af. Han har så mange undskyldninger, så man næsten skulle tro at det var løgn! Han har et barn på næsten 2 år og hun har et par store piger. Han har aldrig set hendes børn og hun har ikke set hans dreng. Når hun skriver til ham, svare han stor set aldrig på hendes beskeder og når de snakker i telefon sammen, snakker han ude om. Ringer ikke når han lover det. Jeg har snakket med hende om, at han måske er gået tilbage til barnets mor, men gerne vil ha’ min veninde som sikkerhed, hvis det nu ikke skulle fungere mellem barnets mor og ham. Når min veninde skriver at hun vil komme forbi og ringe på hans dør, regere han på hendes besked og lover at han ringer senere. Men det gør han heller ikke lige altid. Min veninde har stillet ham spørgsmålet om han er gået tilbage til sin ex, men det undlader han at svare på, ved at snakke uden om. En gang i mellem kan han finde på at skrive, jeg savner dig skat og holder meget af dig! Hvordan kan man skrive sådan noget, hvis man behandler et andet menneske sådan? Hvad skal jeg gøre for at hjælpe hende? Har haft mange timers snakke med hende, men føler bare ikke at det føre til noget. Ved godt at man ikke kan hjælpe et andet menneske videre, hvis vedkommen ikke er klar til det.

Håber at få nogle gode råd og tips.

En god veninde h.olsen
Jeg vil minde dig om at det er din veninde der bestemmer hvad hun vil finde sig i og ikke dig. Det eneste du kan gøre er at lægge øre til og når det bliver nødvendigt en skulder der kan grædes ud ved. Som veninde er det aldrig rart, at skulle stå på sidelinien og se på at én man holder af, tager turen gennem sølet og ydmyger sig for et andet menneske, men det er noget man engang imellem skal igennem for at komme ud på den anden side med en erfaring og en oplevelse mere at føje til sit liv. Personligt syntes jeg ikke der er noget ydmygende ved at elske et andet menneske og overgive sig til kærligheden, der er bare nogle mennesker der ikke fortjener den gave, men glæd dig over at din veninde har evnen til at elske og giv hende en hånd når hun er klar til at opgive ham. Det er dejligt at der er veninder som dig.

Tak for svar hottiebabe
Hej Helene.
Tak for dit svar.
Til hver end tid vil jeg ligge øre og skulder til. Jeg giver hende alt den støtte og opbakning jeg overhovedet kan.
Jeg synes heller ikke at der er noget forkert i at hun elsker ham, så langt fra. Men hvad jeg ud fra det hun fortæller omkring ham, så er det ikke de samme følelser han har for hende. Men undskyld jeg bruger de her ord, men at han bare bruger hende til at få taget trykket hos.
Tak for dine søde ord til sidst i dit brev.

Tak for svaret! hottiebabe
Hej Helene.
Tak for dit svar :o)
Til hver end tid vil jeg ligge øre og skulder til. Jeg giver hende alt den støtte og opbakning jeg overhovedet kan og vil også gøre det,når hun på et tidspunkt får nok og giver ham sparket!
Jeg synes heller ikke at der er noget forkert i at hun elsker ham, så langt fra. Men ud fra det hun fortæller omkring ham,får jeg en idé om at hun kun kan bruges,når han skal ha' taget trykket og ikke en skid andet! Tak for dine søde ord til sidst i dit brev :o)

kvindebedårer Askepot.
Vi har et lille problem, min ven og jeg, som jeg vil sige også har med nedværdigende behandling af det andet køn at gøre.
Problemet er at min ven vil hele tiden. Det kan være svært at nægte ham noget, og hvis jeg gør bliver han så irritabel.
Men det sker jo at man lige har noget andet der skal ordnes. Her er det så han er ekspert i at antænde min jalousi og min angst for at miste ham.
Sidst jeg nægtede ham sex, kom han lige i tanke om hende kvinden, der nærmest havde tigget ham om at give hende omsorg og nærhed, og hjælpe til med at få stillet alle sine udækkede behov.
Han var ikke sikker på, at han kunne blive ved med at stå imod sagde han.

Min ven fik antændt et indvendigt bål at raseri og had hos mig. Han trampede bare løs på mine følelser selv om jeg græd og bad ham gå til alle de løsagtige kvinder han ville.

Hvad det endte ud i?? Ja, gæt engang!!........ Han fik sin vilje,-alt hvad han var ude efter og lidt til.

Han er en kvindebedårer, en hjerteknuser og en don juantype, der skal i bukserne på enhver der byder sig til.
Efter min mening er han et egoistisk sexdyr der leger med mine følelser, og ikke sætter pris på den kærlighed vores forhold er båret oppe af.

Men jeg elsker ham.

Men min kærlighed er som en tidsindstillet bombe ved jeg. Den varer lige indtil den dag jeg har fået nok, og noget bedre byder sig til.
Men indtil da, er man vel nødt til at leve lidenskaerne ud , og er ret uimodtgelig for alverdens gode råd.