Søger veninder til evt. sport

Søger veninder til evt. sport Anonym
Hej...
Er en pige på 18 år, som er flyttet til Odense pga. skolen, men jeg kunne godt tænke mig at gå til en eller anden form for sport, men det er jo ikke lige det fedeste at møde op sådan et sted alene, så kunne det være rart hvis man var 2 :)
Jeg er interesseret i det meste, bare det at man kommer ud og ikke bare sidder hjemme. Selv hvis det bare var at komme ud og gå en tur, løbe eller cykle.

Håber nogle piger omkring samme alder ku få lyst til sådan noget :)

Prøv med et opslag Anonym
på dit uddannelsested el. kollege, ellers må du springe ud i det og melde dig der hvor din interesse er størst.

Optimisten

hmm stephanie-88
Ja det kunne jeg jo.. tak for forslaget..

Men det er jo altid sjovere at følges med en :)

Ikke så slemt Tarzan tsk tsk
Jeg har ligesom du været tilbageholdende med den slags, noia over at møde op et sted alene. Nu er jeg 23, og endelig kommet over min generthed. Det er svært at komme igang, og specielt at komme afsted første gang, men du får dobbelt udbytte tror jeg. At overvinde den generthed er en stor hjælp! Desuden bør du måske overveje nærmere HVAD du søger med den sport du efterlyser. Hvis du bare vil ud hjemmefra går alt jo an, men kræv lidt mere. Stil flere krav. Skal der f.eks. være et konditionsmoment i det, evt. i forbindelse med vægttab? Går du efter at møde nogle nye menesker? Noget du kunne tænke dig at lære, f.eks. selvforsvar, dans etc?

Hvis jeg var dig ville jeg definere det lidt strammere, og så ellers bare skide på hvad folk tænker og tage afsted alene. De fleste steder bliver man alligevel budt velkommen som ny, og skulle du komme ud for det modsatte så fuck det, findes så mange tilbud!

du kan prøve her. mallien
www.123hjemmeside.dk/pennevenner