Søren Espersen modsiger Mogens Camre.

Søren Espersen modsiger Mogens Camre. Hammerholt
På landsmødet sagde Mogens Camre , at Islam skal fordrives ud af Europa.

DF startede denne politik da de solgte sig til VK. Nedskæringer til sulteniveau , forfølgelse af hvad de spiser, hvordan de klæder sig, hvordan de tænker, hvordan de opdrager deres børn osv.

Kort sagt stressning af folk der har religionen Islam.Vi ser resultatet med bandekrige og manglende afsætningsmuligheder til lande med religionen Islam. Desuden ser vi, at danskere er udsat for fare på linie med Israelere.

Søren Espersen siger nu , at Dansk Folkeparti ser Islam som et politisk system. DVS. at Dansk Folkeparti har vildført sigselv og andre og tilsidesat demokratiets spilleregler og lader somom et parti bare kan tage magten, men sandheden er at et parti i et demokrati skal stille op til valg og derefter forsøges valgt.

At vore indbyggere i DK med troen Islam netop er flygtet fra de radikale regimer i deres land undlader han at nævne, fordi det passer ikke ind i DFs propaganda.

Så han siger indirekte , at Mogens Camre er fuld af løgn.

Siger Søren Espersen virkelig det? m35kbh
Er du sikker? For det er da for åndsvagt.. Islam er sgudda ikke et politisk system, men en religon og der findes både hammerrøde som stærkt borgerlige mennesker som tilfældigvis er født som muslimer.

Men altså hitzbutahrir, talte med en af deres freaks, ser islam som en politisk ideologi - vel at mærke at man kun er sand muslim, hvis man deler lige præcist deres forkvaklede tolkning af islam. Så de findes da de folk som ser islam som en politisk bevægelse - no doubt.

Og ja, der er mange fx iranere og afghanere som jo netop er flygtet fra undertrykkende islamiske regimer, men flertallet af befolkningen i danmark kommer som indvandrere vist nok mest fra tyrkiet. Så din formulering er lige firkanet nok, når du siger... At vore indbyggere i DK med troen Islam netop er flygtet fra de radikale regimer i deres land ... Det er flertallet trods alt ikke.

Men mit hovedbudskab er egentlig at de fleste muslimer i dk bare render rundt og passer sig selv. yes, der findes indvandrerbander og religiøse idioter blandt muslimer, men flertallet er jo helt almindelige mennesker. Det finder man ud af, hvis man faktisk har noget med indvandrere at gøre med muslimsk baggrund i stedet for bare at læse ekstrabladet.

Hmm Ibanez
Dansk folkeparti vil blive ved med at få deres famøse 10 procent af stemmerne, for folk der stemmer på dem er i forvejen enige i deres budskaber, at der så opstår lidt internt fnider, går ganske let hen over hovedet på deres vælger.


Du skal tænke på at selvom deres retorik lyder hård, så er det intet i forhold til hvad de rigtigt mener. Tvangsdeportering, forfølgelse...evt. også udryddelse kunne sikkert også komme på tale. Særligt er de focuseret på muslimer, som de gerne kæder sammen med alverdens ulykker så som bande-krigen osv.

De vil meget gerne ovenstående ting, men tiden er bare ikke "moden" til det og de har pt. heldigvis hellere ikke vælgertilslutning nok.

Man kan blot se på deres vælger her på debatten... de får jo allerede blod på tanden og ser rødt hver gang man nævner noget med indvandrer...i særdeleshed muslimer!

Prøv at tænk på at man aldrig har hørt nogen DF vælger/medlemmer sige "Nu går i sku' for vidt, det gider jeg ikke være med til" når nogen kommer med racistiske, usobre og hadske udtalelser.

Pia gør ind imellem når hun føler at medlemmerne bliver for kåde i forhold til hvad offentligheden kan tåle at høre...eller retter sagt når det begynder at true det blå fleretal!

Men som sagt det handler kun om at tiden ikke altid er moden til deres Nazi-budskaber...deres vælger og medlemmer er altid klar!

Tjae.. m35kbh
Vil ikke kalde dem nazister, men de har klart nogle træk som ligner nazisternes til forveksling fx en total mangel på forståelse for elementære retsprincipper - at man fx ikke kan tilbagekalde et statsborgerskab og efterlade folk uden sådan et. Det svarer jo til at erklære folk fredløse - noget man gik væk fra før 1900.

Ville bare ønske de skred af helvede til sammen med de rabiate muslimer, som de har meget mere tilfælles med end flertallet af befolkningen fx at de tror, at det kun er deres på at være dansk/muslim på, der er den eneste rigtige. Som om moderne mennesker gad et liv med billedbladet og øl i kolonihavehuset - billedligt talt.

De lever i en tidslomme, hvor de tror de kan skrue tiden tilbage til en tid, som ikke engang var - det var sgudda ikke federe at bo i dk for 30-60 år siden, end det er nu. Livet var måske simplere og det tiltrækker jo mennesker som er simple i deres tankegang, men man kan altså ikke gøre verden mindre og mindre kompliceret for at please DF'ere der er gået bag om dansen for år tilbage.

Nå ja hvad hjertet er fuld af. la34sf
Der ryger da tit en finke af panden, egentlig hører mulla religionen hjemme i en anden tidsalder, ligesom Djengis kahn og de Mongolske horder, men de blev begge 2 sendt til saunaen i helvede, at så mulla overtroen stadig florer er jo en stor vederstykkelighed i sandhed en af historiens fejltagelser Men på lang sigt bliver alle taget ved næsen især de hellige.