Søster :S

Søster :S L.T.M
jeg har en tvillinge søster. vi har været sammen siden fødslen. gik i samme klasse i folkeskolen. vi fylder 16 snart.
problemet er vi kender begge de samme personer. og næsten hvergang jeg er til fest og min søster ikke lige er med, spøger de altid efter hende.
som om de hellere ville have hende der i stedet for mig ..

og nogle x-kærester og kæreste spurte/spøger tit efter hende og hvad hun mon laver. altså jeg spøger ikke om deres søskende ..
gider ikke hele tiden have hun er en del af mit liv, hun er der hele tiden, kan ikke undgå hende,. men det jo ikke fordi jeg ikke kan fordrage hende, men vi skal jo leve hvert sit liv..


det somom hun er perfekt og jeg kun skaber problemer, hun er klogere og smukkere end mig, siger)hvor jeg bare er driprimeret og en "runde" (som nogle tør ikke næsten ikke tage nogle venner med hjem hvis hun er hjemme, de vil bare snakke med hende..

Kære du En mor til to unge piger
jeg tror mange bare spørger til din søster, fordi de forestiller sig at du er tæt knyttet til hende og at de gør dig glad ved at spørge til noget, som er dejligt for dig. Ligesom at spørge: hvordan har du det? eller: hvordan går det?

Husk på, at det med at de h e l l e r e vil have kontakt med hende, det er d i n e tanker, din - måske - indbildning. Fordi du af en eller anden grund (som sikkert er helt i skoven) føler, at du er mindre værd end din søster.

Det er du ikke!

Du er lige så meget værd, lige så dejlig; du er helt unik! (ligesom din søster er det)

Prøv at betro dig til en som du stoler på, og som også automatisk spørger til din søster, sig, at du ofte bliver ked af at få stillet det spørgsmål altid, og hvorfor vedkommede spørger sådan. Om det er fordi han eller hun gerne ville have din søster der lige nu i s t e d e t for dig?

Da vil jeg tro, at den anden person bliver helt forvirret og siger, at han/hun ikke selv er klar over hvorfor han/hun stiller dette (automatiske?) spørgsmål, men at det er fordi du og din søster ligesom i andres tanker hører meget sammen, at man uvilkårligt kommer til at tænke på den ene, når man ser den anden. Og måske med en lille misundelig følelse over at nogen (du og din søster) har et andet menneske, som de ser ud til at høre specielt sammen med (lidt mere end med andre)..

Kære, søde du. Jeg er fuldstændig sikker på, at andre mennesker, der stiller dig de mange spørgsmål om hvor din søster er eller hvad hun laver, gør det af helt uskyldige grunde som dem, jeg har skrevet om ovenover. Og at de er PRÆCIS lige så interesserede i dig og lige så glade i dig som i en hvemsomhelst anden, inklusive din (tvillinge)søster. De finder det bare lidt interessant, at I er tvillinger..

Kærlige tanker og gode ønsker til dig, unge pige, fra en venlig tænksom kvinde på 54.

Når de spørger til din søster Holger
skal du svare med spørgsmålet: "Fortæl mig først, hvad din bror/søster/fætter laver?"