Søvnløshed hjælp

Søvnløshed hjælp sovespasseren
Jeg har fået en frygtelig uvane.

De sidste 4 dage har jeg ikke kunnet falde i søvn. Jeg ligger og stresser over at jeg ikke kan falde i søvn og så kan jeg ikke. Når jeg så endelig begynder at glide ind i søvnet begynder jeg at fokusere på det fordi det ikke må mislykkes og så vågner jeg igen.
Jeg frygter at gå i seng, fordi jeg tænker åh nej, nu ikke sådan en nat igen og så bliver det en selvopfyldende profeti.

Jeg ved at det er dumt at tænke sådan, men selvom jeg prøver at lade være, så ligger det i underbevidstheden.

Hjælp hvad kan jeg gøre, jeg er ved at være desparat. I nat blev det til sølle 3 timers søvn. Nogen der har prøvet det?

søvnløshed rødhætte
ja,mon ikke. Har købt noglr Baldrian (naturlægemiddel). Bilder mig ind ,at de hjælper ,men har kun brugt dem i en lille uges tid. 3-4 tabl. inden sengetid.

naturlig medicin kan afhjælpe søvnløshed gisiger
Jeg har selv lidt meget af søvnløshed, indtil på kursus med min lærer i antroposofisk medicin: Dormi fra firma Allergica, kan fås i Matas og helsekost, men som du skriver kan det være stress som primært nyrerne reagerer på. Alle midler indeholdende Cuprum virker harmoniserende på nyrerne. Cuprum acet. comp. (stress og chock) samt Dormi kan varmt anbefales.
Hvis du gerne vil have noget naturligt ikke-homøopatisk, kan Valerina forte anbefales. (Baldrian-tabletter) kan fås i de fleste større supermarkeder og Matas

Gå en tur Motionisten
Det er svært at falde i søvn når man har opmærksomhed på en masse ting. Skriv ned på et papir det du har opmærksomhed på, så du ikke glemmer det. Gå en lang tur inden du går i seng.
Vitamin B1 hjælper også. Tag 250 mg om aftenen. Købes på apotek.

Sund kost uden kød tror jeg Konny
men spis og lev regelmæssigt.Baldrian er ok.

Apoteket malthesen
Du kan spørge på apoteket,og forklar dine søvnproblemer.Det er væmmeligt at ha det sådan.
muusenn

Tag en sovepille, baldrian eller et glas rødvin Veninden
så du får en hel nats søvn, så er det værste af den onde cirkel brudt.

Jeg har i perioder, hvor jeg arbejde rigtig meget haft problemer med at sove, sikkert fordi det var så vigtigt at falde i søvn i ordentlig tid, så jeg fik hvile nok.

Havde kun fri søndag og kunne simpelthen ikke nå at blive udhvilet nok, med mindre jeg i løbet af fridagen sov et par timer midt på dagen og så havde vi jo balladen kl. 22 søndag aften.

Tog en sovepille, sov 7 timer uafbrudt og havde ingen efterveer af det.

lov mig anonym
at du ikke begynder på at tage sovepiller. Det giver ikke en naturlig søvn og du er træt dagen after. Tag noget natur medicin i stedet. Husk at droppe kaffe, te, cola og kakao i en del timer før du skal sove. Måske bare det ville være nok til at du sover. Men kender godt det med at man kører sig selv helt op når man ikke kan falde i søvn... Håber på en god nat til dag..

Det tæller også blot at.... Raketten
Det tæller også blot at hvile, og det argument har hjulpet mig mange gange.

Ellers, hvis muligt, så gå lidt tidligere i seng end du plejer - læs en god bog og fald i søvn medens du er i bogens verden.

Det er netop sådan jeg har det sovespasseren
Jeg ved at jeg skal tidligt op og at min dag er ødelagt hvis ikke jeg får en ordentlig søvn.

Så kommer præstationsangsten og så kan man ikke når man skal, selvom jeg kan være nok så træt inden jeg går i seng :(

Tusind tak sovespasseren
for jeres råd. Jeg tror at jeg vil prøve baldrian. Havde faktisk godt hørt at det skulle være søvndyssende.

Men jeg tror også at jeg får brug for nogle mentale værktøjer og teknikker til at få brudt den onde cirkel med præstationsangst.

Baldrian kan du købe alle steder Bum.Sol1965
Ok ikke vanedannende.

Hej Erkan
Jeg har det på samme måde som dig i snart 1 år. i starten var det meget alvorligt med mig men det blir bedre og bedre, jeg fejler ikke noget og er rask men kan ikke sove. Jeg har det samme symptomer som dig. Og sådan har de alle mennesker som lider af "insomnia".

Mit bedste råd til dig vil være at du prøver og snyde dine tanker i sengen. istedet for at fokusere på søvnen så tænk på et bestemt billede som du får det godt af. Men pas på ikke stresse dig når du tænker på et bestemt billede( det kan være feks: et bjerg, et mur, stranden osv..) Ellers prøv hypnos hos en uddannet. Det skal jeg også snart. Og hold dig væk fra sovepiller. Jeg har det faktisk nemt ved indsovning men vågner desværre efter 2-3 timer og kan ikke falde i søvn igen. REM søvnen har jeg ikke rigtig fået i det sidste et år og derfor er jeg altid træt og ikke rigtig har energi til noget. Du kan min få min msn kubayserkan4@hotmail.com hvis du har spørgsmål..

Mvh

Erkan

Baldrian virker ikke her og nu amagerstar
Til alle dem som roser baldrian og dets søvndyssende virkning må jeg lige tilføje følgende.
Baldrian virker altså IKKE, hvis du har søvnbesvær her og nu og skal have noget som virker øjeblikkeligt.
Baldrian's virkning kommer først gradvist efter 2-4 uger som der også står på indlægssedlen. Så har man søvnbesvær her og nu må man nok finde andre metoder i de 2-4 uger der går til Baldrian virker.
Jeg selv er desværre en af dem som lider uhyggeligt meget af søvnbesvær. Jeg har ikke svært ved at falde i søvn, men vågner efter 3-4 timer og kan så ikke sove videre. Det resulterer selvfølgelig i, at jeg er tæske-træt dagen efter, og får små angstanfald. Dette skyldes nu at mit søvnbesvær skyldes svær stress som forværes ved at jeg ikke får sovet.
Oven i købet lider jeg af tinnitus og vågner hver nat op med en højfrekvent lys hyletone i hovedet som gør at videre søvn er næsten umuligt. Så i mit tilfælde er nogle gange nød til at ty til sovepiller for ikke at få det meget dårligt dagen derpå. Jeg ved udmærket godt at man bliver hurtigt tilvænnet, men hvad pokker skal jeg ellers gøre. Det er sku som at vælge mellem kolera og pest.

Nye løsning imod søvnløshed frednic
Prøv at kigge på: http://www.seaband.dk/Deltag_i_dansk_undersøgelse-29286.htm

Søvnløshed hjælp Insomnia
Tror, at det er en form for præstationsangst. Du bliver nervøs, da du fokuserer for meget på at sove - og værst af alt, du er bange for ikke at kunne sove, hvilket stresser dig og resulterer i din søvnløshed. Faktisk er angst en af de største årsager til [url=http://www.sundhedslex.dk/soevnloeshed.htm]søvnløshed[/url]. Desuden kan søvnløshed skyldes stress, depression, medicin og i nogle tilfælde en fysisk sygdom. Du bør helt klart opsøge læge, så du kan få en henvisning til en søvnklinik.