Saftig roastbeef

Saftig roastbeef Helle-27
Det er lang tid siden, jeg sidst har lavet roastbeef i ovn, og nu står jeg med 1,6 kg. til min forestående fødselsdag, og er blevet i tvivl om, hvordan den tilberedes 'ordentligt', hvis den skal være rød og saftig - dog ikke blodig :-)

Hvor mange grader og hvor lang tid i ovnen (har stegetermometer) skal den have - og hvor lang tid skal den 'trække' bagefter?

På forhånd tak!

Den bedste måde er mor Karen
- synes jeg - at lade den plumpe ned i en gryde med spilkogende vand og lade den småkoge i en 20 minutters tid. Er den tyk lidt længere - er den tynd lidt kortere tid. Bagefter kan man brune den lidt på alle sider på en pande - men det er ikke absolut nødvendigt.

Når jeg laver Stegesoen ;)
Roastbeef laver jeg den i gryde med blanden grøntsager for at give ekstra god smag.
Det kan være gulerødder, porrer eller andet. Men vil du lave den i ovnen er her et forslag
og en side hvor du kan søge med held efter en anden god ide måske.
God fornøjelse.

http://www.divxit.dk/kartoffelsalat-3.html

http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/soeg-navn.php

Den skal koges loejsermand
Se her hvordan: http://medlem.jubii.dk/loejsermand/roastbeef.htm

MVH
GL