sagde "hej " til ham

sagde "hej " til ham Helle
Hallo folks!
Mit spørgsmål er simpelt: Hvordan vil i som fyre opfatte det her signal: en fremmed pige siger "hej" til dig, mens du står og sætter varer på plads på din arbejdsplads, hun smiler til dig? du kender overhovedet ikke pigen. Jeg har lige sagt hej til en fyr, som jeg gerne vil kende. Hvordan opfatter i fyre et "hej" og et smil??

hej fra Helle

Et smil falder altid i god jord. Anonym
Med et smil og et hej går du aldrig helt galt i byen. Man skal jo begynde et sted og et smil varmer altid, det er et godt udgangspunkt, derfra kan du læse hvordan han reagere, så smil og hils bare ,-)

Pige træd varsomt.. wildmand
Smil og et hej er alletiders og kan tit og ofte få
humøret et par grader op..
men der er desværre nogle fyre der tolker dette som et signal til noget mere.. så pige træd varsomt..

smil til verden og verden smiler tilbage Anonym
Måske du skulle prøve blomster eller prøve at spørge ham hvor toiletpapiret står. Ellers kan det det godt være at selv om han ikke smilede tilbage at han tænker på det smil du gav, sommetider, når en smuk pige smiler er det første man tænker på ikke nødvendigvis at smile tilbage, med andre ord, man tænker ikke klart.

Skønt!! Anonym...
Jeg tror bestemt at det glæder mange fyre, at der er nogen der smiler til dem, måske især når det er piger!! Hvem ved!! At smile og sige hej, til fremmede mennesker, er helt naturligt for mig!!! Såå... Det er svært at forstå hvorfor han skulle tro andet end at du er en glad og venlig pige, der har lyst til også at glæde andre mennesker.... med et smil!!!

Hvad mente du da selv med det? :D